Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám takový menší problém před nedávnem jse do auta namontoval Zesilovac a připojil ho na rádio, auto normálně hrálo ale jak jsem dal vysokou hlasitost tak vše zhaslo na stredovem panelu (radio, hodiny, stropní svetlo) po chvíli když jsem s autem jel poalu zhasly švetla a auto se celé vybilo, V servise mi řekli že odešel alternátor, ten jsem nechal vyměnit a vše je OK až na jednu malou věc kdyz mam nastartováno a přepnu stropní svetlo do polohy rožnuto tak se skoro nerosvítí (jen tak slabe) a zhasnou hodiny. Dnes jsem do auta pripojil rádio po zapnutí radia vubec nenaskočí to rádio ale hodiny zhasnou.

Nevíte čím to muže byt???

Podotýkam že mám novou baterku a alternátor a všechny pojistky jsou OK.

Jo a jěště jsem si vsiml ze pokazde kdyz jedu tak mi svítí uplne slabě (tak že skoro nesvítí) kontrolka dobíjení.

[upravil dne 16/4/11 21:59 VVLLKK]

Odesláno

Ten zesík jsem si montoval sám, ale teď zapojen už není. a napojil jsem ho na plus na baterku + pojistka mínus jsem dal na kostru, a spínané plus napojil na Plus k rádiu, ale ted jsem uz vse odpojil a děla to pořád

Odesláno

Tak jsem to dnes řešil

Měřil jsem napětí jestli tam jde a po nastartování jde v kabelech od rádia napětí Normální (13,3 V) ale po připojení rádia napětí klesne, a rozsvítí se kontrolka dobíjení, to ale funkuje dobře.

Takže problém stále nevyřešen

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Mrkni na zapojení ISO konektoru toho rádia ... já ho měl od výroby zapojenej blbě - pin , ze kterého jde signál pro automatické vysunutí antény šel někam uplně jinam, pak mi blikala kontrolka dobíjení po vypnutí motoru ... každopádně pokud svítí kontrolka alternátoru, tak to je špatně zapojené ;-)

• O 2 týdny později...
Odesláno

problém vyřešen, jednalo se o více problému dohromady. (skrat na stropním světle, špatně zapojen iso konektor, špatný diodový můstek na alternátoru).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...