VVLLKK Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 Mám takový menší problém před nedávnem jse do auta namontoval Zesilovac a připojil ho na rádio, auto normálně hrálo ale jak jsem dal vysokou hlasitost tak vše zhaslo na stredovem panelu (radio, hodiny, stropní svetlo) po chvíli když jsem s autem jel poalu zhasly švetla a auto se celé vybilo, V servise mi řekli že odešel alternátor, ten jsem nechal vyměnit a vše je OK až na jednu malou věc kdyz mam nastartováno a přepnu stropní svetlo do polohy rožnuto tak se skoro nerosvítí (jen tak slabe) a zhasnou hodiny. Dnes jsem do auta pripojil rádio po zapnutí radia vubec nenaskočí to rádio ale hodiny zhasnou. Nevíte čím to muže byt??? Podotýkam že mám novou baterku a alternátor a všechny pojistky jsou OK. Jo a jěště jsem si vsiml ze pokazde kdyz jedu tak mi svítí uplne slabě (tak že skoro nesvítí) kontrolka dobíjení. [upravil dne 16/4/11 21:59 VVLLKK] Citovat
Vítek1 Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 a kdo ti montoval ten zes a jak? [upravil dne 17/4/11 00:12 Vítek1] Citovat
Judes Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 Asi by to chcelo šikovného elektrikára. Citovat
VVLLKK Odesláno 17. duben 2011 Autor Odesláno 17. duben 2011 Ten zesík jsem si montoval sám, ale teď zapojen už není. a napojil jsem ho na plus na baterku + pojistka mínus jsem dal na kostru, a spínané plus napojil na Plus k rádiu, ale ted jsem uz vse odpojil a děla to pořád Citovat
VVLLKK Odesláno 17. duben 2011 Autor Odesláno 17. duben 2011 Tak jsem to dnes řešil Měřil jsem napětí jestli tam jde a po nastartování jde v kabelech od rádia napětí Normální (13,3 V) ale po připojení rádia napětí klesne, a rozsvítí se kontrolka dobíjení, to ale funkuje dobře. Takže problém stále nevyřešen Citovat
Sunny Odesláno 29. květen 2011 Odesláno 29. květen 2011 Mrkni na zapojení ISO konektoru toho rádia ... já ho měl od výroby zapojenej blbě - pin , ze kterého jde signál pro automatické vysunutí antény šel někam uplně jinam, pak mi blikala kontrolka dobíjení po vypnutí motoru ... každopádně pokud svítí kontrolka alternátoru, tak to je špatně zapojené ;-) Citovat
VVLLKK Odesláno 7. červen 2011 Autor Odesláno 7. červen 2011 problém vyřešen, jednalo se o více problému dohromady. (skrat na stropním světle, špatně zapojen iso konektor, špatný diodový můstek na alternátoru). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.