Molof Odesláno 15. duben 2011 Odesláno 15. duben 2011 Zdravím když je motor studenej je tichej když je ručička teploty vody kolem 70 stup. tak na volnoběh je slyšet dunivé bouchaní \"jako když klepete na dutej strom\" a je to spíše zpod motoru a všim sem si že když vyřadím a přijíždím ke křižovatce která je trochu z kopce je to hlasitější. A ještě jedna otázka auto sem měl v servisu a na olej. měrce mám olej asi pul cm nad max. čarkou mám od servisu najeto 2 tisice KM tak snad to neva dik za každou radu. Citovat
ozzy56 Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 to dunění nevím, ale trochu oleje odpusť, může být i uprostřed mezi min. a max. na měrce Citovat
Molof Odesláno 16. duben 2011 Autor Odesláno 16. duben 2011 OK odpustim to není problem ale nehapu proč to tak udělali a doufám že si motor neloknul olej přez kroužky ale snad ne necejtim žadnou změnu dik [upravil dne 16/4/11 09:17 Molof] Citovat
ozzy56 Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 v poslední době tu píše vicero členů, že po výměně oleje v servisu měli stav cca jeden centimetr nad max., ještě,že si oleje dělám sám Citovat
BV406 Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 hmm, mi se to tenkrat stalo jednou, to uz jsem tady taky psal ... v tech servisech snad delaji cvicene opice nebo co ... olej si uz od te doby menim taky sam Citovat
Molof Odesláno 17. duben 2011 Autor Odesláno 17. duben 2011 Tak sem tedka odpustil asi 0.6l oleje a sem tesně pod max. ryskou a bouchá to pořád tipoval sem to na ten olej a ten servis už moje auto neuvidí. Citovat
Guest mischko11 Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 ja sa stretavam s opacnym problemom zakaznici tvrdia ze tam nenalial mechanik vsetok olej a ze to ma byt presne alebo tesne pod max,pritom jasne servicebox pise kolko ide oleja do motora a tolko sa da a fakturuje.je sice pravda ze je to niekedy aj v polovici mierky ale jednoducho tolko tam pisu dat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.