Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute, vie mi niekto poradiť, menil som ložiská, kotuče a obloženie na prednej náprave, no po istom čase pri brzdení začalo auto veľmi triasť, tak sa ešte raz dali nové kotuče a obloženie, najprv všetko ok, lenže po 2 týždňoch sa problém opakuje, pri brzdení zase trase. Čo by asi mohla byť príčina ?

Odesláno

Pravdepodobne sa zvlnili kotúče buď zlý materiál, zostali visieť valčeky (obloženie prilieha a prehrieva sa kotúč) alebo špatne brzdíš.

Odesláno

Pozri teplotu kolesa/kotúča po jazde mala by biť teplota prijateľná na dotyk rukou., ak to bude horúce tak sú valčeky pridreté. Bacha aby si sa nepopálil.

Odesláno

ja som ešte dakedy na Favoritoch dočasne prešmirgloval vodným šmirgľom (úplne najjemnejším) ak boli piestiky hrdzavé a viem o dvoch favoritoch, čo tak jazdia doteraz a to je tomu cca 5-6 rokov, ale to je krajná núdza,radšej tie piestiky vymeniť ak sa ti dá ak budú hrzavé.

Odesláno

když budou přidřené třmeny, dej nové manžety, jinak to nemá cenu opravovat--staré manžety jsou vytahané a poteče tudy zas...,to samé, když budeš dělat válečky, dej nové těsnící gumky i manžety, vyčisti ocel. kaktáčem i místa, kde jdou destičky--musí tam být volné,aby se mohly trochu hýbat :papa

Odesláno

Dal som nové gumičky na strmene a aj novú gumičku na vodiacu tyčku. Teraz ide tá tyčka na ktorej je gumička vo vnútri strmeňa dosť ťažko a druhá na ktorej nie je gumička úplne ľahko. Je to v poriadku že tá tyčka s gumičkou vo vnútri strmeňa ide o dosť ťažšie ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...