Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Přenesení čísla k jinému operátoru

Recommended Posts

Odesláno

ahoj chci se vás zeptat jestli s tím máte někdo zkušenost jak dlouho tato operace trvá. Konkrétně přechod od Vodafonu k T-mobile. Novou sim kartu mám doma od pondělí a žádost o přestup jsem vyřídil u Vodafonu v úterý a pořád mi funguje,zhruba před měsícem přecházela celá firma k T-mobile a to bylo převedeno vše najednou,jeden den přivezli sim karty, a v půlnoci začali fungovat. Jedná se o VIP tarif na míru tak jsem myslel že to proběhne stejně rychle jako u hromadného přechodu ale pořád ne:grr

Odesláno

cela operacia trva 3 dni ;)

samozrejme moze sa to zdrzat pre rozne priciny...

Ale, cislo budes mat dostupne u stareho operatora az kym sa nenastavia routre na noveho operatora a to prebieha ako posledna vec celeho procesu :P

Podstatny je datum ktory ti napisali na zmluvu ze kedy to bude :)

Hromadny presun viac cisel prebieha troska inak ako presun jednoho cisla :P

[upravil dne 14.4.2011 12:51 Y2K]

Odesláno

to jo,ale když máš t-mobile já jsem ještě u vodafonu a tam se nemůžu dovolat na operátora, ráno sem to nechal hodinu zvonit a pořád jsem jen poslouchal že všichni operátoři jsou zaneprážnění, ten chlap z T-mobile co celej ten přechod realizoval mi říkal že by to měl vodafon udělat do druhýho dne a to už jaksi nestihne. Tak mě zajímá jak dlouho nato má čas, mám tam docela mastnej paušál a když jsem to rušil tak mě dvakrát přepojovali a nabízeli mi jiný a všelijaký výhody a ted se jim ani nemůžu dovolat

Odesláno

Y2K to já vím že je to jiný, ale nějak jsem předtím nestíhal tak proto to dělám až teď no ono když ten chlap přišel a řekli jsme mu že se bude jednat o 200-400čísel tak docela podlomil v kolenou ale nakonec to zvládnul na jedničku,a všechno fungovalo jak má

Odesláno

to ze sa nemozes dovolat operatorovi je druha vec ;)

s tym nic nenarobime...

ja ti hovorim ako to je...v TM si dostal novu simku a ta je uz aktivna, tak ako aj tvoja stara vo Vodafone.

Pri preneseni cisla sa ta vo Vodafone zdeaktivuje a na tej v TM sa zameni cislo na to tvoje stare :P

Zaroven sa nastavia routre u vsetkych operatorov aby vsetci vedeli kam po novom smerovat tvoje cislo :)

Tento proces sa vacsinou vykonava v noci...ano da sa aj rucne, ale to iba vo vynimocnych pripadoch kedze to aby cislo bolo dostupne od vsetkych operatorov je zalezitost vsetkych operatorov, takze dohoda je to normalne robit v noci :P

Este si nenapisal ten datum co by si mal mat na papieri ktory si podpisal ;)

Odesláno

já nic nepodepsal,je to hromadná smlouva pro víc čísel,já dostal jen obálku s novou sim a ta ještě není aktivní,zkusim se kouknout do tý smlouvy jestli tam něco bude

Odesláno

Já jsem ženu převáděl od Vodafonu k O2 a potom od O2 k T-mobile, vždy to trvalo cca 5 dní než předchozí operátor uvolnil číslo a potom cca 5 dní než novej operátor číslo zadal do svých řad:papa

Odesláno

hezkej článek, mně už volali třikrát a nabízeli výhodnější tarifi, ale i tak se mi to nevyplatí, provolám několik tisíc měsíčně a t-mobile nám udělal nabídku která se neodmítá a i kdybych zůstal u vodafonu s nabízenejma změnama tak bych na tom tratil, ale každopádně je to dobrý návod pro spoustu lidí jak ušetřit, pokud teda neprovolaj 300kč měsíčně to si myslim že by je asi moc nepřemlouvali aby neodešli, každopádně můj přechod se snad blíží ke zdárnému konci, včera když mi volali s tím abych u nich zůstal tak jsem ho hned nazačátku sjel že se jim nemůžu dovolat a proč to ještě není vyřízený tak se vymlouvali... tak jsem řekl že to s nima začne řešit ten týpek co zařizoval převod celý firmy a nevim jestli ho znal nebo co ale hned řikal že se s ním spojí a během dneška že mi to začne fungovat, tak jsem zvědavej

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...