Fusion Odesláno 5. květen 2005 Autor Odesláno 5. květen 2005 Marcos: zdravím po delší době! Díky za vysvětlení. To opravdu nemá cenu se do něčeho takovýho hrnout. I když tyš říkal že na něčem pracuješ ale na svým TD, nebo to byl někdo jinej? No, každopádně to už je docela věda a taky nevím jestli by to ten motor snesl, takže budu rád alespoň když pak nahodím tuto \"renovovanou\" hlavu, protože s tou co mám teďka v autě není něco v pořádku, nesedí tlaky válců. Uvidíme jak to dopadne Citovat
Marcos Odesláno 5. květen 2005 Odesláno 5. květen 2005 Taky zdravim... Ja te nechtel odradit, jen nacrtnout mozne problemy. A to jsem urco na dalsi zapomel. Pokud by jsi do toho opravdu CHTEL jit, tak to samozrejme jde. Ale bude to stat spoustu casu a taky nejake ty penize... Napr. kdyby se sundalo vstrikovani a predelal jsi to na karburatory, odpada ti velmi problematicka a nakladna vec a to starosti s premapovanim ECU, cidly, vahou vzduchu atd. Pro nekoho by to byl krok zpet, ale je to celkem bezna praxe nejen v CR. Ale ostatni nacrtnute veci stale zustavaji. Pak by asi nejnakladnejsi polozka byla ta wide band lambda sonda, bez te se asi vazne neda obejit. Ano, sam neco podobneho delam, ale na TD. A u toho je to relativne mnohem jednodussi, protoze neni treba hlidat pomer paliva se vzduchem a tak neni to tak nebezpecne pro motor. Je si treba sice pohlidat EGT (teplota vyf. plynu), predvstrik a delku vstriku, ale to je celkem brnkacka v porovnani s ladenim turbobenzinu. Takze je to taky hlavne o penezich... .... Citovat
Tommate Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Zdar ve spolek Taky dělám s motorem, konkrétně s hlavou. Budu jí ještě brousit, ventily mají přebroušené sedla, mám tam nové těsnítka, atd.. To leštění je zajímavý, sice pracný, ale levný způsob zvýšení výkonu (možná zkusím). Jen by mne zajímalo do jaké míry může být nepřesné to slícování sacích a výf. portů od výroby. Myslím že to nebude moc, snad desetiny mm. A ještě nerozumím pojmu \"přesné seřazení rozvodu\". Nevím co se tam dá seřadit - snad serídit ?? A co takhle pojem snížení hlavy ?? Nevíte někdo co to obnáší a je-li to vůbec technicky možné u takových motorů. Napadlo mne, že bych po přebroušení použil těsnění na nebroušenou hlavu. Není to možné? (1.9 XU9M) [Editován dne 6/5/05 Tommate] Citovat
Fusion Odesláno 9. červenec 2005 Autor Odesláno 9. červenec 2005 Tommate: a čím jsi vyndával ty ventily? co stálo přebroušení sedel? Citovat
Tommate Odesláno 9. červenec 2005 Odesláno 9. červenec 2005 broušení sedel + seřízení ventilů 1500,- na sundavání pružin ventilů jsou přípravky, někde tu jsou fotky na foru a je to dost primitivní, nicméně tyhle operace je lepší si nechat udělat, protože to vyžaduje jakýs ten vercajk:roll Citovat
Fusion Odesláno 9. červenec 2005 Autor Odesláno 9. červenec 2005 To je rozumná cena. K tvé staré otázce - to tenčí těsnění tam můžeš dát, kompresní tlak bude vyšší, tedy teoreticky i vyšší výkon. Nevím ale jestli to vydrží. Taky se nějak propočítává vzdálenost otevřenýho ventilu od pístu. Citovat
Tommate Odesláno 10. červenec 2005 Odesláno 10. červenec 2005 no tak to už jsem zjistil, že se komprese zvyšuje dost brutálně s každou desetinou a nedoporučuje se to - pod snižovanou hlavu se dává celokovové těs. aby to vytrymalo* mám trochu hlavu přebroušenoau asi o 0,2 a těsnění na nebroušenou hlavu - to je ještě v normě Citovat
Tommate Odesláno 10. červenec 2005 Odesláno 10. červenec 2005 a ventily u tohohle motoru mají celkem slušné rezervy od pístů, takže nehraje roli - ventily snad ještě neodskajují při 6500 ot/min:D Citovat
Marcos Odesláno 10. červenec 2005 Odesláno 10. červenec 2005 Zdravim... K tomu zvysovani komprese, je treba pocitat s tim, ze bude motor celkove vic namahany, hlavne spodek, tedy klika a loziska pod ni. Ten kompresni pomer se da i lehce zvysit tensim tesnenim pod hlavou. Jsou na to nejake vypocty, aby se vedelo, kolik z te hlavy vzit. Ja mam treba na svem TD snizeny kompresni pomer ze 21.5 na 20-20.5 z duvodu vetsiho preplnovaciho tlaku, takze jsem to delal spis do rezervy. Pokud se zvysuje kompresni pomer, je dobre si i pohrat s nastavenim predstihu, a taky je vhodne jezdit na benzin s vyssim oktanovym cislem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.