Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ani ne tak o 14 dni.... :D obavam, sa ze to ubehlo rychlo a straki bol zas ako vzdy rychly sip... :super

ja som TEC pouzil a vysledok bol taky ze vstrek pusta este viac :D:D:D

cize urcite cisti, o tom niet pochyb... odsledovane na korekciach vstrekov pocas TEC-ovania.

dve flase som mu nalial... :o

takze musia na stolicu skalibrovat tak ci tak...:D:D

hehe uz sa tesim ze to konecne bude ako to ma byt...

hold maju cez 80t km a bohvie cim si uz presli skor nez som auti kupil...

Odesláno

ano mylis, mas pravdu, vyskusal som ho, ale viem ze v mojom pripade to nemalo ziadny efekt. len na chvilu. takze vstreky idu aj tak von na poriadne prepucovanie. vid prispevok o vstrekoch v sekcii 407.

ved vyskusat som to vyskusal, ale nic z toho... vid co pisem vyssie. takze nazor ostava nemenny. :(

• O 2 týdny později...
Odesláno

nezkoušel to asi nikdo,protože se musí čerpadlo ponořit do toho přípravku, jinak to zapojit tak,aby přepadová nafta neředila ten přípravek nejde:myslim

Odesláno
nezkoušel to asi nikdo,protože se musí čerpadlo ponořit do toho přípravku, jinak to zapojit tak,aby přepadová nafta neředila ten přípravek nejde:myslim

je zložité vybrať čerpadlo z nádrže?

Odesláno

není to vůbec složité, ALE je to velmi nepříjemná práce (při montáži je málo místa a velmi špatně se usazuje těsnění čerpadla-O kroužek)

navíc se mi párkrát stalo, že po povolení velké plast. matice, která drží čerpadlo v nádrži se mi nepodařilo tuto matici našroubovat zpět na závit nádrže--neumím to vysvětlit,ale jakoby se matice stáhne a prostě nejde našroubovat, pomůže jen nová matka a nový O kroužek (cca 350 kč)

Odesláno

tomik1987: a naco by ti to nove cerpadlo bolo :D ... tu ide o to ze ked si v aute odklopis sedacku (v sedane odskrutkujes) tak tam uvidis zhora nadrz... no a vstup do nadrze drzi velka plastova matica, ked sa ti ju podari odskrutkovat, tak v nadrzi najdes cerpadlo... to vyberies von, TEC nalejes do nejakej nadoby, ponoris cerpadlo a nastartujes a budes cakat kym sa to vsetko z nadoby neminie, vypnes motor a cerpadlo vratis do nadrze :) ... a potom sa moze stat to co pisal ozzy --> nenasadis tu plastovu maticu spat :) ... ale s cerpadlom to nema nic spolocne... ja TEC mam, chystam sa to spravit tiez, len si asi fakt zozeniem druhu tu maticu a tesnenie :)

Odesláno

Qcko :D to ja len tak :D že či by to nebolo jednoduhšie. ale teoreticky ta matica je plastová nie? keby sa nahriala tak by sa skôr prispôsobila nie? a ked som menil nedávno palivový filter. tak to budem musieť znova meniť?

Odesláno

je zložité vybrať čerpadlo z nádrže?

Možno ani nebudeš potrebovať vyberať to podávacie čerpadlo z nádrži von, pozri príspevok člena DERT123 má 1.6 HDI s čerpadlom v nádrži a išlo mu to aj bez neho.

Odesláno
Nema-bohudik...

Bol som v tom že 1.6 HDI má podávacie čerpadlo a tuším že aj na fóre sa už riešilo že má, no človek sa stále učí. :papa

Odesláno

No, tak dnes som si povedal ze sa idem na tuto problematiku pozriet a bohuzial som zistil, ze bez demontaze palivovej nadrze to asi nepojde :( ... maticu na cerpadlo som v pohode odskrutkoval, ale nie je mozne zhora cez ten otvor odtial cokolvek vybrat :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...