straki007 Odesláno 4. červen 2011 Autor Odesláno 4. červen 2011 No vidis to... Jsi to delal jeste ve tri rano,co Citovat
DERT123 Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 neee nee vyspal som sa nato o 14 dni ta cakam Citovat
Marcel00 Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 ani ne tak o 14 dni.... obavam, sa ze to ubehlo rychlo a straki bol zas ako vzdy rychly sip... ja som TEC pouzil a vysledok bol taky ze vstrek pusta este viac :D:D cize urcite cisti, o tom niet pochyb... odsledovane na korekciach vstrekov pocas TEC-ovania. dve flase som mu nalial... takze musia na stolicu skalibrovat tak ci tak...:D hehe uz sa tesim ze to konecne bude ako to ma byt... hold maju cez 80t km a bohvie cim si uz presli skor nez som auti kupil... Citovat
Judes Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 Nejako si zmenil názor na tieto čistiace prípravky, alebo sa mýlim. Citovat
Marcel00 Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 ano mylis, mas pravdu, vyskusal som ho, ale viem ze v mojom pripade to nemalo ziadny efekt. len na chvilu. takze vstreky idu aj tak von na poriadne prepucovanie. vid prispevok o vstrekoch v sekcii 407. ved vyskusat som to vyskusal, ale nic z toho... vid co pisem vyssie. takze nazor ostava nemenny. Citovat
tomik1987 Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 no už to niekto skúšal teda na 406?? Citovat
ozzy56 Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 nezkoušel to asi nikdo,protože se musí čerpadlo ponořit do toho přípravku, jinak to zapojit tak,aby přepadová nafta neředila ten přípravek nejde:myslim Citovat
tomik1987 Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 nezkoušel to asi nikdo,protože se musí čerpadlo ponořit do toho přípravku, jinak to zapojit tak,aby přepadová nafta neředila ten přípravek nejde:myslim je zložité vybrať čerpadlo z nádrže? Citovat
h4wk3y Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 neni .... viz asi milion topiku o vymene cerpadla... Citovat
ozzy56 Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 není to vůbec složité, ALE je to velmi nepříjemná práce (při montáži je málo místa a velmi špatně se usazuje těsnění čerpadla-O kroužek) navíc se mi párkrát stalo, že po povolení velké plast. matice, která drží čerpadlo v nádrži se mi nepodařilo tuto matici našroubovat zpět na závit nádrže--neumím to vysvětlit,ale jakoby se matice stáhne a prostě nejde našroubovat, pomůže jen nová matka a nový O kroužek (cca 350 kč) Citovat
tomik1987 Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 tak to je už jednoduhšie kupiť nové čerpadlo nie? Citovat
Qcko Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 tomik1987: a naco by ti to nove cerpadlo bolo ... tu ide o to ze ked si v aute odklopis sedacku (v sedane odskrutkujes) tak tam uvidis zhora nadrz... no a vstup do nadrze drzi velka plastova matica, ked sa ti ju podari odskrutkovat, tak v nadrzi najdes cerpadlo... to vyberies von, TEC nalejes do nejakej nadoby, ponoris cerpadlo a nastartujes a budes cakat kym sa to vsetko z nadoby neminie, vypnes motor a cerpadlo vratis do nadrze ... a potom sa moze stat to co pisal ozzy --> nenasadis tu plastovu maticu spat ... ale s cerpadlom to nema nic spolocne... ja TEC mam, chystam sa to spravit tiez, len si asi fakt zozeniem druhu tu maticu a tesnenie Citovat
tomik1987 Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 Qcko to ja len tak že či by to nebolo jednoduhšie. ale teoreticky ta matica je plastová nie? keby sa nahriala tak by sa skôr prispôsobila nie? a ked som menil nedávno palivový filter. tak to budem musieť znova meniť? Citovat
Judes Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 nezkoušel to asi nikdo,protože se musí čerpadlo ponořit do toho přípravku, jinak to zapojit tak,aby přepadová nafta neředila ten přípravek nejde:myslim je zložité vybrať čerpadlo z nádrže? Možno ani nebudeš potrebovať vyberať to podávacie čerpadlo z nádrži von, pozri príspevok člena DERT123 má 1.6 HDI s čerpadlom v nádrži a išlo mu to aj bez neho. Citovat
straki007 Odesláno 18. červen 2011 Autor Odesláno 18. červen 2011 DERT123 nema cerpadlo v nadrzi Citovat
Judes Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 straki007 1.6 HDI nemá podávacie čerpadlo v nádrži? Citovat
tomik1987 Odesláno 19. červen 2011 Odesláno 19. červen 2011 no tak potom vyberiem to čerpadlo a urobím to tak =) a to fakt nič viac netreba len ponoriť čerpadlo do tecu??? a čo s tým filtrom?? Citovat
Judes Odesláno 19. červen 2011 Odesláno 19. červen 2011 Nema-bohudik... Bol som v tom že 1.6 HDI má podávacie čerpadlo a tuším že aj na fóre sa už riešilo že má, no človek sa stále učí. Citovat
Qcko Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 No, tak dnes som si povedal ze sa idem na tuto problematiku pozriet a bohuzial som zistil, ze bez demontaze palivovej nadrze to asi nepojde ... maticu na cerpadlo som v pohode odskrutkoval, ale nie je mozne zhora cez ten otvor odtial cokolvek vybrat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.