trollik Odesláno 31. leden 2005 Odesláno 31. leden 2005 Kolísají mi otáčky volnoběhu.Chvíli t běží normálně na 850-900 a pak to najenou jakoby ubere na 500.Někdy při dojezdu na křižovatku to i chcípne.Nevíte někdo co s tím může být?Motor žere olej,ale to s tím moc asi nesouvisí,leda mám podezření na zakouřenou Lamda sondu.Svíčky jsou nové a nebo nějaký snímač.M Citovat
Fusion Odesláno 31. leden 2005 Odesláno 31. leden 2005 mě todle dělala lambda, mám taky 2,0Sri Citovat
trollik Odesláno 31. leden 2005 Autor Odesláno 31. leden 2005 takze ji mam po nastartovani rozepnout a zkusit zmerit?Ale ted co si vzpominam,tak ma 2 fousy.Kterej dava signal do ridici jednotky?A nebo ji zkusim vymontovat a ocistit a jestli bude zacouzena a pak to prestane,tak se uvidi. Citovat
Fusion Odesláno 31. leden 2005 Odesláno 31. leden 2005 mě to dělalo aji takový věci jako kolísání otáček při jízdě, což bylo strašný. Z ničeho nic jakobych do něcoeho narazil, pak když sem zmáčkl spojku tak zs otáčky vyletěly... no hrůza. Jestli de vyčistit netuším, dal sem za novou tenkrát as 4tis., blbej malej bazmek. Ale taky to může být i něco jinýho... pravda je, že se mě rozsvítila na chvílu kontrolka motoru (řj). Citovat
trollik Odesláno 31. leden 2005 Autor Odesláno 31. leden 2005 me diagnostika se nerozsveci,ale co jsem pozoroval.Ze kdyz tam bylo malo oleje v motoru a nalil jsem tam asi ne moc kvalitni 95 a jeste jsem mel za autem karu s jinou 405 a poradne se to do kopcu ohrivalo,tak to tejden chodilo jak vino.Pak jsem natankoval u aralu a ted u Jettu a je to zas ve starejch kolejich.Podle me,jestlki se to nejak nevypalilo a chvilu to chodilo ok.Ja ji zkusim vysroubovat a juknu na ni.Kazdopadne jsem pozoroval,ze kdyz je motor stufenej a i lamda je studena,tak bezi krasne pravidelne.Pak az zrejme zacne PC dostavat signaly,tak to zacne blbnout. Citovat
trollik Odesláno 31. leden 2005 Autor Odesláno 31. leden 2005 jo a jeste dotaz.Hodi se do 2.0sri 93 Lamda z modelu 2.0sri 91?Fousy to ma stejne a i stejne vypada.M Citovat
Fusion Odesláno 31. leden 2005 Odesláno 31. leden 2005 já si myslím, že snad jo... ten motor se mezi tím nemělnil, mělo by to sedět i třeba z 605ky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.