Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A jaky je duvod ze jsi zalozil dalsi vlakno???????????

10 vterin prace

http://translate.google.cz/translate_t?hl=cs&xhr=t&q=engine+antipollution+system+defective&cp=37&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wT#

Takhle budou dve vlakna se stejnym nazvem a muze se stat ze se prd dozvis,protoze ja ti napisu radu se ale budes ji hledat v druhem vlaknu a tohle ti upadne v zapomeni nebo obracene.

[upravil dne 4/4/11 22:37 straki007]

Odesláno

Protože když jsem písnul k do sekce k 607 a podíval se že poslední příspěvek je někdy z loňska tak je mi celkem jasný, že asi odpověď v daném místě nedostanu. Nevím kam jinam bych to měl napsat.

Odesláno

Podle překladu to chápu jako nějaký filtr. Měl by to být filtr pevných částic, ale ten tam prý v 406 není. To mi řekl člověk co mi auto dovezl ze zahraničí. Tak už fakt nevím. Jinak přeložit si to umím taky. Ale i tak dík

Odesláno

Je to celý systém, tedy několik čidel i výkonných členů, které hlídají a řídí správný chod motoru. Jak se něco pokazí (možností kombinací je mnoho), tak běžný uživatel stejně musí vyhledat diagnostiku. Proto nápis jen všeobecně říká, že něco se po...

• O 6 let později...
Odesláno

Keby niekto potreboval do budúcna : Jedna z možností - vymeniť naftovy filter, teraz som ho menil a pomohlo. Predchádzajúci majiteľ na to asi kašľal, keďže to bolo riadne zanesene. Chyba sa po vymene už neprejavila. Samozrejme po výmene to svieti a auto treba prebehnúť. 

IMG_20171201_131621.jpg

• O 1 měsíc později...
Odesláno

mam stejny problem momentalne... 406 coupe 3.0. v6.. ale vsiml jsem si mas taky problem s displayem typu C... uz jsi to nejak resil? taky se ti rozlije kdyz je teploucko? nevis kde se to opravuje? 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...