Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute vsetci,

chcel by som zistit, ci sa daju zohnat podlozky pod parkovacie senzory do zadneho narazniku a to taky typ, ktory je zapusteny dovnutra do narazniku a ma dost velky uhol sklu, casto ich vydavam na Peugeotoch (napr. 307) a velmi by sa mi pacili aj na moj, len som ich nikde nevidel ani nenasiel, tak ci to nie je nahodou z Pugu nejaky diel (pripadne ci by sa dali zohnat).

Ak na ne natrafim, prihodil by som aj fotku ako to vyzera pre predstavu:papa

Odesláno

Řešil jsem něco podobného a po dlouhém špekulování jsem vzal černou hadici vhodného průměru, navlíknul na dřevenou tyčku ( aby se to líp řezalo ) a odlamovacím nožíkem od ruky nařezal do tvaru klínku. Potřeboval jsem 4, takže jsem jich nadělal asi 15 a z toho vybral 4 nejpřesnější. Výsledný klínovitý O kroužek jsem navlíknul na snímač před instalací. Vypadalo to jako origo, bohužel auto jezdí na druhý straně ČR takže fotku nemám.

Odesláno

Hej, podobne to chcem vyriesit aj ja, ale pacia sa mi tie ktore su schovane vnutri v narazniku a vsimam ze prave pugy ich u nas casto maju, tak by bola parada ak by sa dali kupit samostatne :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...