Qcko Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 Caute vsetci, chcel by som zistit, ci sa daju zohnat podlozky pod parkovacie senzory do zadneho narazniku a to taky typ, ktory je zapusteny dovnutra do narazniku a ma dost velky uhol sklu, casto ich vydavam na Peugeotoch (napr. 307) a velmi by sa mi pacili aj na moj, len som ich nikde nevidel ani nenasiel, tak ci to nie je nahodou z Pugu nejaky diel (pripadne ci by sa dali zohnat). Ak na ne natrafim, prihodil by som aj fotku ako to vyzera pre predstavu:papa Citovat
koblih69 Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 Řešil jsem něco podobného a po dlouhém špekulování jsem vzal černou hadici vhodného průměru, navlíknul na dřevenou tyčku ( aby se to líp řezalo ) a odlamovacím nožíkem od ruky nařezal do tvaru klínku. Potřeboval jsem 4, takže jsem jich nadělal asi 15 a z toho vybral 4 nejpřesnější. Výsledný klínovitý O kroužek jsem navlíknul na snímač před instalací. Vypadalo to jako origo, bohužel auto jezdí na druhý straně ČR takže fotku nemám. Citovat
Qcko Odesláno 4. duben 2011 Autor Odesláno 4. duben 2011 Hej, podobne to chcem vyriesit aj ja, ale pacia sa mi tie ktore su schovane vnutri v narazniku a vsimam ze prave pugy ich u nas casto maju, tak by bola parada ak by sa dali kupit samostatne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.