rypak Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 Dobry den možna mi poradite mam takovy problem že mi šuti ložisko v altiku a celkem dost jak jsem měnil rozvody loni tak jsem uz spozoroval že taky to bude chtit vyměni a je to tady tak bych se vas chtěl zeptat kde to sehnat a popřípadně bych taky hnedka vyměnil aj uhliky jak už to bude rozdělane diky moc za rady . Citovat
Radek P 307 Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 V Elitu prodávají Cargo díly do startérů i alternátorů. Stačí opsat výrobce a výrobní číslo alternátoru Citovat
ozzy56 Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 nechal bych hned udělat repas altíku, srovnat komutátor, přeměřit rotor-stator,vyměnit obě ložiska ,uhlíky atd.,je dobré prohlédnout volnoběžku řemenice, když je jinak ložiska tam, kde prodávají ložiska, v Ostravě fa Koma např. Citovat
rypak Odesláno 3. duben 2011 Autor Odesláno 3. duben 2011 tak díky moc za rady a mete pravdu jak uz to bude rozdelane tak to kompletne repasnout at je klid diky . Citovat
JuroSK Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 Ak to budeš robiť daj vedieť čo to stálo.Myslím že ho tiež čoskoro zhodím a dám spraviť repas Citovat
fili.pi Odesláno 15. duben 2011 Odesláno 15. duben 2011 ahoj pežoťáci, cca před měsícem jsem platil za altík 4500,- Nová volnoběžná řemenice (byla zadřená, a při volnobehu rachot a kmitání napínací kladky), tak jsem ho vyhodil a nechal opravit. V auto kelly řemenice cca 3000,- já za 4500, řemenice ložiska regulátor s uhlíky a oporavu komuátoru Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.