Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

toCelticGirl:při té špatné naftě ti to dělalo pořád nebo jen jak jsi psala třikrát?

to straki007: VIF vynechám,ale nerozumím napřímo?Četl jsem o tom vlákno,ale i tam jsem tomu nerozuměl:)Nedá se ten Tec2000 taky přidat do nafty?

Jo,před chvílí mi volali ze servisu,že jim dneska to auto dělalo to samé,ale i tak žádné chyby nebyly diag. nalezeny.Tak to prý konzultují v Německu jak dál.Uvidím,jestli mi ho dají zítra...

[Edited on 7/4/11 17:05 tomiso]

Odesláno
toCelticGirl:při té špatné naftě ti to dělalo pořád nebo jen jak jsi psala třikrát?

to straki007: VIF vynechám,ale nerozumím napřímo?Četl jsem o tom vlákno,ale i tam jsem tomu nerozuměl:)Nedá se ten Tec2000 taky přidat do nafty?

Jo,před chvílí mi volali ze servisu,že jim dneska to auto dělalo to samé,ale i tak žádné chyby nebyly diag. nalezeny.Tak to prý konzultují v Německu jak dál.Uvidím,jestli mi ho dají

zítra...

na piamo myslel ze auti pojde cisto len na pripravok tec2000

Odesláno

Díky za info.

Auto pořád ještě nemám.Prý je problém v softwaru řídící jednotky.Tak mají požadavek do Francie pro nejnovější(říkali mi něco v tom smyslu,že na tom programu teprve ve výrobním závodě pracují),protože v servisu mají k dispozici jen ten,který je v řj nahraný.Ale nevím,co se v autě událo,protože doteď s řj nebyl problém:myslimSnad se to už příští týden vyřeší.

Odesláno

potesi... si uzivas teda :( mi je luto ze mas hned problemy neznameho charakteru.

Tiez mi to pripada ze pes je zakopany inde a nie v nejakej RJ. To by vsetky P407

z tvojej serie museli ist do kolien :(

evidentne mi z toho celeho vychadza ze dnes odbornika hocikde nenajdes.

V servisoch pracuju obycajni ludia, ktorych nazyvam cvicene opice.

Nemaju logicke a ani analyticke myslenie (cest vynimkam, je ich malo).

Dokazu len to co im postupy urcuju (vid. DocBAckup). Takto moze pracovat v servise

pod akoukolvek znackou auta hocikto. Poprijimaju barz koho, len aby tam mal kto pracovat.

Takyto clovek prebehne zakladne skolenia a hned ide do ostrej prevadzky a robi zo seba

majstra.

Klaniam sa pred ludmi, ktori sa sami vzdelavavu, venuju sa tomu ako hobby a maju prislusne

skusenosti a znalosti. Minimalne jednom takom akivnejsom tunak viem a bodaj by boli v servisoch minimalne

tak znali problematiky ako tu jeden nas clen... image210.gif007.jpg

ale nezabudam ani na Pe.Tr, Prema, HonzaZ a dalsi zanietenci tejto znacky. pani len tak dalej...

nechcem konkreten menovat dalej aby som neurazili niekoho koho som neposmenul.

sorry ze som sa nechal uniest... ale co si myslim to sem aj napisem :blablabla

Odesláno

Díky za morální pomoc:)Já mám vždycky na auta smůlu.Předtím jsem měl passata 2006 a tam pro změnu několikrát odtahovka z dálnice,když auto v plné rychlosti bez varování několikrát zkolabovalo.Na vině byly vstřikovače siemens,které měly z výroby nějakou špatnou elektoniku a zkratovaly.Ovšem tento zkrat mě pokaždé stál cca 21tis.Tak jsem koupil novou 407,říkal jsem si bude klid a zase něco.Asi holt nemám štěstí na auta.A s těma servisama máte teda pravdu.Já těm dnešním servismanům říkám profesionální měniči dílů.Tento díl problém nevyřešil?neva,zkusíme další atd. atd.Taky znám několik lidí,pro které je servis aut hobby a od těch by se mohli pánové v autorizovaných servisech hodně učit.Ale tam raději vemou někoho po škole...hlavně,že nechce moc peněz.Ale to netvrdím,že to takhle funguje i ve Famku v Brně,kde auto mám.Zatím tam měli ke mně velice vstřícný postoj,i když jsem tam byl poprvé a auto jsem kupoval u jejich konkurence v Brně RM servisu(tam mimochodem,když jsem zavolal,tak teda byli ochota sama.No kdyžtak zítra přijeďte a možná se k tomu dostanem a podíváme se na to...přijde mi to jako přístup: auto je prodaný,tak nám dej pokoj)

Sám jsem zvedavý,jestli se jim to podaří ve Famku vyřešit.Pevně doufám že ano.

Odesláno
...Předtím jsem měl passata 2006 a tam pro změnu několikrát odtahovka z dálnice,když auto v plné rychlosti bez varování několikrát zkolabovalo.Na vině byly vstřikovače siemens...

asi ta nepotesim, i ked to mozno nesuvisi s tvojim problemom, ale aj peugeot pouziva vstreky siemens :D

[upravil dne 9/4/11 12:12 Marcel00]

Odesláno

No passat byl PD a to byl ten problém.Do 8v dávaly bosch a do 16v siemens.Myslím,že do těch 16v dva nebo tři roky.Pak taky přešli na CR.Byl o tom článek ve světě motorů,že u těch vstřiků do VW motorů výrobce něco podělal a proto je přestaly dodávat.Ani neuvolnily díly na opravy,takže vždy výměna za nový.Myslím,že u HDI tohle nohrozí,protože pokud se nemýlím,tak CR vstřik nemá v sobě zabudované svoje čerpadlo,jako u PD.Vím,že stejný problém měli Octavie,ale pouze RS a Audi taky.Zkrátka všechny 2.0 TDI 16v.

Odesláno
...Předtím jsem měl passata 2006 a tam pro změnu několikrát odtahovka z dálnice,když auto v plné rychlosti bez varování několikrát zkolabovalo.Na vině byly vstřikovače siemens...

asi ta nepotesim, i ked to mozno nesuvisi s tvojim problemom, ale aj peugeot pouziva vstreky siemens :D

[upravil dne 9/4/11 12:12 Marcel00]

No no....kolik je rok výroby to auto?????? Od určitého roku se už nedával siemens a jestli je to 103kw tak tam bude DELPHI

[upravil dne 9-4-11 15:10 Přema]

Odesláno
dík,to jsi mě potěšil:)jinak je to 2010(srpen) a opravdu 103kw.Aspoň podle techničáku:D

tak to uz by mala byt pohoda...

co sa TP tyka, mne magori napisali ze mam 100kW ale podla SB mam 138k cize 103k... aj to uz bude zachvilu minulost :aut

No no....kolik je rok výroby to auto?????? Od určitého roku se už nedával siemens a jestli je to 103kw tak tam bude DELPHI

ano plny suhlas... ja uz mam delphi... :)

[upravil dne 9/4/11 18:48 Marcel00]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...