Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, právě jsem přehazoval kola u své 307SW na letní. A tak jako každý rok dvakrát, musel jsem dávat dolů rezervu, abych se dostal k heveru (za tuto genialitu bych vraždil).

Když jsem dával plastový box s hever zpátky do kola a chtěl to zvedat, všiml jsem si, že ten kovový kužel drží pouze v plastové díře! Vršek co se dotýká rezervy je zpevněn kovem, ale to místo, kde je kužel, je pouze plastové!

Máte to taky tak? Teď se mi zdá, že to vždy bylo nějak celé prokovené. Nebo mi chcete říct, že to za jízdy celé drží za kus plastu?

Už to někomu za jízdy upadlo?

Odesláno

Jednou jsem to dal na radu dolu a pak to nešlo nahoru,lanko se zamotalo a měl jsem postaráno:D Od té doby používám jiný hever a jsem v klidu:P

Odesláno

Já bych řek že je dobrý pustit občes dolu rezervu, aspoň se to hejbe a můžeš si namazat lanko. Onehdá jsem tu měl Seata Alhambru a chtěl jsem vyndat rezervu - v tom mechanizmu něco prasklo a nešlo to vyndat. Když jsme to vyndali celý i s tím navijákem, tak to bylo celý zarezlý na tvrdo a naviják na vrakáči 1000,-. Majitel řikal že to nikdy nepoužil a ještě na mě koukal jako kdybych mu to zničil schválně. :bacha

Odesláno

Jak Vám drží rezerva!!!!! měl jsem dole rezervu ale když jsem ji zvedl tak kolo je pod autem volné.není uplně přitlačené.Když ho uplně zvednu tak se klíč po puštění povolí o pul otačky.Je v háji navíjecí mechanizmus nebo Vám to tak dělá taky.

Odesláno

Box se dá v nejhorším sehnat v Peugeotu za tuším 29EUR, má to svoje číslo dílu.

Ten tvůj box má tedy taky jen plastové okolí toho otvoru, do kterého zapadá kužel?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...