Freeman Odesláno 30. březen 2011 Odesláno 30. březen 2011 Ahoj, právě jsem přehazoval kola u své 307SW na letní. A tak jako každý rok dvakrát, musel jsem dávat dolů rezervu, abych se dostal k heveru (za tuto genialitu bych vraždil). Když jsem dával plastový box s hever zpátky do kola a chtěl to zvedat, všiml jsem si, že ten kovový kužel drží pouze v plastové díře! Vršek co se dotýká rezervy je zpevněn kovem, ale to místo, kde je kužel, je pouze plastové! Máte to taky tak? Teď se mi zdá, že to vždy bylo nějak celé prokovené. Nebo mi chcete říct, že to za jízdy celé drží za kus plastu? Už to někomu za jízdy upadlo? Citovat
honza-v Odesláno 30. březen 2011 Odesláno 30. březen 2011 Ahoj, taky mám z toho plastu hrůzu radši si hever pujčím jinde;) byla by hliníkáče škoda Citovat
jirka307 Odesláno 30. březen 2011 Odesláno 30. březen 2011 já to jěště za těch dva a půl roku nepoužil tak se mám asi na co těšit:myslim:(:papa Citovat
nikol Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 Jednou jsem to dal na radu dolu a pak to nešlo nahoru,lanko se zamotalo a měl jsem postaráno:D Od té doby používám jiný hever a jsem v klidu:P Citovat
georgegg Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 ještě že mam rezervu a všechno pěkně v suchu v kufru:aut Citovat
Návštěvník Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 Já bych řek že je dobrý pustit občes dolu rezervu, aspoň se to hejbe a můžeš si namazat lanko. Onehdá jsem tu měl Seata Alhambru a chtěl jsem vyndat rezervu - v tom mechanizmu něco prasklo a nešlo to vyndat. Když jsme to vyndali celý i s tím navijákem, tak to bylo celý zarezlý na tvrdo a naviják na vrakáči 1000,-. Majitel řikal že to nikdy nepoužil a ještě na mě koukal jako kdybych mu to zničil schválně. Citovat
Karlos 307 Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 Jak Vám drží rezerva!!!!! měl jsem dole rezervu ale když jsem ji zvedl tak kolo je pod autem volné.není uplně přitlačené.Když ho uplně zvednu tak se klíč po puštění povolí o pul otačky.Je v háji navíjecí mechanizmus nebo Vám to tak dělá taky. Citovat
Hafan007 Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 Já nepochopím jednu vec, prečo malé 307-čky majú rezervu v aute a SW ju majú pod autom ? ? ? :myslim:myslim:bojim:myslim:bojim [upravil dne 31/3/11 10:44 Hafan007] Citovat
Návštěvník Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 Protože některý SW jsou 7 místný. A maj vzadu sedátka. Citovat
billi11 Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 Ahojte.Chcel by som sa opýtať kde sa dá taký box zohnať...Všetko náradie mám len prázdny box potrebujem.Už sa mi ho podarilo rozbiť. Ďakujem Citovat
Freeman Odesláno 1. duben 2011 Autor Odesláno 1. duben 2011 Box se dá v nejhorším sehnat v Peugeotu za tuším 29EUR, má to svoje číslo dílu. Ten tvůj box má tedy taky jen plastové okolí toho otvoru, do kterého zapadá kužel? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.