hardhouse.trip Odesláno 22. září 2014 Odesláno 22. září 2014 Co třeba ulož to? Na uloz.to ne, tam ani není žádnej podrobnej návod...radši nějakej zahraniční server... Citovat
sponny Odesláno 23. září 2014 Odesláno 23. září 2014 dobrá myslel jsem novou verzi soft 5.5 D vypálit jako iso nebo obraz cd a co zmačknout na rádiu pro spuštění soft. Sorry, nepochopil jsem, neb ses ptal na mapy. Na upgrade už návod máš, ale je to trošku riziko. Nejspíš se ti to povede, ale existuje i varianta, že zničíš rádio. Citovat
sponny Odesláno 23. září 2014 Odesláno 23. září 2014 Na uloz.to ne, tam ani není žádnej podrobnej návod...radši nějakej zahraniční server... No já jsem to tam našel i s češtinou. Ale je fakt, že mám asi jinou verzi. Bohužel teď jedu na náhradním PC, takže se nemůžu podívat. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 23. září 2014 Odesláno 23. září 2014 Pokud to stáhneš, tak se hlavně mrkni na soubor dt7db_EN jestli je tam opravdu česká databáze Citovat
maro407 Odesláno 23. září 2014 Odesláno 23. září 2014 Zdravim bratranec kupil 407 ma tam radio asi RT3 nejde prepnut jazyk pyta si nejake systemove cd ked ho tam vlozim tak ho vyhodi.Je tam 6,63.Chcel by som to zaktualizovat +sk alebo cz jazyk a nove mapy.Co ktomu potrebujem alebo nejaky link na stiahnutie.vin VF36DRHRH21097882 dakujem za pomoc. Citovat
kacaba12 Odesláno 23. září 2014 Odesláno 23. září 2014 Tak jsem vše udělal verze 5.5D je tam, ale není tam čeština. Navíc místo navigování mám v leve straně obrazovky šipku trujůhelníkového tvaru ,která se pohybuje jako kompas. Jedno pozitivum to má, už jdou MP3 spustit Citovat
xpetrix Odesláno 23. září 2014 Odesláno 23. září 2014 (upraveno) Ta cestina je pre velky farebny displej... Upraveno 23. září 2014 uživatelem xpetrix Citovat
hardhouse.trip Odesláno 24. září 2014 Odesláno 24. září 2014 na netu jsou jen češtiny pro barevný displej...kdyby někdo objevil pro monochrom, tak mi dejte vědět Citovat
kacaba12 Odesláno 28. září 2014 Odesláno 28. září 2014 (upraveno) NAŠEL JSEM ČEŠTINU I NA MONOCHROM , NAVIGACE MLUVÍ ČESKY,ALE DISPLEJ JE V ANGLIČTINĚ Čeština do navigačního systému a palubního počítače RT3 Jazyk: CZ Verze: VAN 5.5D a VAN 5.52 Složka obsahuje 2 soubory: CT_db_EN - pro RT3 s monochromatickou obrazovkou DTdb7_EN - pro RT3 s barevnou obrazovkou Návod k instalaci: 1. Soubory ze složky zkopírujeme do vašeho adresáře, kde máte uloženu svou verzi softwaru, popř. otevřeme ISO soubor, a potvrdíme jejich nahrazení 2. Celou složku uložíme jako ISO soubor a přiřadíme mu název, který patří vaší verzi softwaru, tj. CD_UPG_0595 nebo CD_UPG_0722 3. Vypálíme jako obraz CD co nejnižší rychlostí a zaškrtneme "zkontrolovat data po vypálení" 4. CD vložíme do mechaniky RT3 a dáme Configuration -> Select language -> a přepneme na jiný jazyk, např. němčinu (pokud máte zatím nastavenu angličtinu) 5. Po nahrátí němčiny zvolte stejný postup, jen dejte angličtinu, a po nahrátí "angličtiny" máte svou RT3 v českém jazyce Upraveno 28. září 2014 uživatelem kacaba12 Citovat
xpetrix Odesláno 28. září 2014 Odesláno 28. září 2014 (upraveno) Zaujimave,lebo ani jeden z tychto suborov nema nic spolocne s hlasom navi,tie su TTS.Cesky hlas tam mas este z toho linku,co som ti poslal,ked si robil upgrade na 5.5D. Upraveno 28. září 2014 uživatelem xpetrix Citovat
kacaba12 Odesláno 28. září 2014 Odesláno 28. září 2014 Už se vtom hrabat nebudu navigace taky píše v češtině jenom ten displej,myslel jsem že bude i klasický displej no noc hlavně že funguje navi. Citovat
xpetrix Odesláno 28. září 2014 Odesláno 28. září 2014 (upraveno) V monochrome sa nevyznam,takze mudrovat nebudem .Pri farebnom displeji je vsetko prelozene,teda ak sa to robilo poctivo.Lebo som videl aj preklady s XXXXXXXXXXXX. Upraveno 28. září 2014 uživatelem xpetrix Citovat
hardhouse.trip Odesláno 28. září 2014 Odesláno 28. září 2014 NAŠEL JSEM ČEŠTINU I NA MONOCHROM , NAVIGACE MLUVÍ ČESKY,ALE DISPLEJ JE V ANGLIČTINĚ Čeština do navigačního systému a palubního počítače RT3 Jazyk: CZ Verze: VAN 5.5D a VAN 5.52 Složka obsahuje 2 soubory: CT_db_EN - pro RT3 s monochromatickou obrazovkou DTdb7_EN - pro RT3 s barevnou obrazovkou Návod k instalaci: 1. Soubory ze složky zkopírujeme do vašeho adresáře, kde máte uloženu svou verzi softwaru, popř. otevřeme ISO soubor, a potvrdíme jejich nahrazení 2. Celou složku uložíme jako ISO soubor a přiřadíme mu název, který patří vaší verzi softwaru, tj. CD_UPG_0595 nebo CD_UPG_0722 3. Vypálíme jako obraz CD co nejnižší rychlostí a zaškrtneme "zkontrolovat data po vypálení" 4. CD vložíme do mechaniky RT3 a dáme Configuration -> Select language -> a přepneme na jiný jazyk, např. němčinu (pokud máte zatím nastavenu angličtinu) 5. Po nahrátí němčiny zvolte stejný postup, jen dejte angličtinu, a po nahrátí "angličtiny" máte svou RT3 v českém jazyce Tak tam jsem to objevil jako první, ale to nefunguje, bo po zasunutí to píše "vložte konfigurační CD", i když tam je, takže chyba CRC, která je u monochromu důležitá... Jinak hlas do navi si můžeš namluvit i sám, stačí si stáhnout prográmek RT3 Voices...myslím že jsem ho sem i někdy dával jako přílohu... Citovat
kacaba12 Odesláno 28. září 2014 Odesláno 28. září 2014 česky to mluví tak to už nechám. Ted musím vyřešit jenom displej dělá proužky tak musím sehnat jiný. Náhodou nevíte kde něco koupit jetého,nebo nový za rozumnou cenu. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 28. září 2014 Odesláno 28. září 2014 a ty máš teda barevnou RT3 obrazovku? nebo monochromatickou RT3? Citovat
hardhouse.trip Odesláno 28. září 2014 Odesláno 28. září 2014 (upraveno) Ten displej stojí u Peugeotu cca 11.500,- http://www.ebay.com/sch/i.html?_kw=peugeot+307+multi+function+display Nějaký OEM kód jsem nenašel, jen toto: Upraveno 28. září 2014 uživatelem hardhouse.trip Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.