Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak potom to mám aktuálne :-)

Prosím Vás poraďte mi, ktorá z možností je pravdepodobnejšia:

a) som hlúpy chuj

b) mám debilnú RT3-ku

Napálil som mapy EENW EENE kvôli tomu, že som chcel ísť do Chorvátska, v oboch mapách totiž HR je. Mapa sa pekne zobrazuje, ale nech zadám akékoľvek mesto, ktoré mi napríklad aj na mape aktuálne ukazuje, tak mi RT3 vypíše, že nedokáže vykalkulovať trasu a mám skontrolovať nastavenia navigácie ... nakoniec som išiel podľa iPhonu :-)

Ďakujem

Odesláno

K tym mapam,pre rt3 sa edicie nerobia.Raz rocne ich vydaju a bodka.A k druhej otazke,moznost a),bez urazky.Ani na EE NW a ani na EE NE Chorvatsko nie je.To je na EE South.

[upravil dne 29/8/14 22:44 od xpetrix]

Odesláno

Vidí asi velká města. Split je i na EENW ale jen jedna ulice. Ale dá se k tomu navigovat z Čech.

a) pokud tam máš jinou mapu než EENW , jsi na území CZ, Sk a nejsi na hlavním tahu , nenaviguje , jen kompas s šipkou nejblíž kde to zná. D1, D2 atd.

b) blbé mapy, poškozené, klasika map stažených z netu.

c) poškozené, nebo blbě vypálené CD

Odesláno

Na vsetkych mapach(CD) su hlavne prejazdove trasy Europy,preto moze vidiet trasu,ale nic viac.Ak nema CD EE South,tak Chorvatsko v rt3 mat nebude.Prave to CD nema,ako pise.

Odesláno

píše \" Mapa sa pekne zobrazuje, ale nech zadám akékoľvek mesto, ktoré mi napríklad aj na mape aktuálne ukazuje, tak mi RT3 vypíše, že nedokáže vykalkulovať trasu\"

Pokud budu mít v RT3 OK cd EENW a zadám do navigace SPLIT , tak mi spočítá trasu a bude navigovat.

Jedná věc co mě napadá je, že má v adresáři uložený bod z mapy EE South a na tento se snaží navigovat. Pokud bude mimo těch pár silnic co jsou ve Splitu na CD EENW tak to nepujde.

Dtto pokud si uložím bod do adresáře i na podrobné mapě a změním verzi CD tak to taky většinou ječí, že to nezvládne.

Odesláno

Zdravím, mohl bych také požádat o odkaz na mapy? Teprve týden jsem novým majitelem C8, tak zjišťuji co všechno to umí a hlavně co vše je v pořádku.Díky

Odesláno
Zdravím, mohl bych také požádat o odkaz na mapy? Teprve týden jsem novým majitelem C8, tak zjišťuji co všechno to umí a hlavně co vše je v pořádku.Díky

Hlavne je potrebne mat v rt3 aktualny sw,aby fungovali nove mapy.:roker

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zdravím, mohl bych také požádat o odkaz na mapy? Mám RT3 . 307 SW koupil jsem auto loni a zatím jsem nesehnal žádné mapy.tak pokud to půjde děkuji předem

Verze soft   5.42                 datum 14.1.2005    novější soft. nevíte kde seženu

Odesláno

děkuji všem . Ještě jedna věc    .   Rádio po zastrčení cd bude samo spuštěno? Nebo musím něco zapnout? Nykdy jsem to nedělal tak potrěbuju  pomoct

Pokud jde jen o mapy tak nemusíš dělat nic. Dáš ho tam, počkáš až se načte a můžeš zadat adresu, na kterou chceš navigovat. Jen ještě doplním, že cd je třeba vypálit jako obraz a na co nejnižší rychlost.

Odesláno

Ten soft:

Vypal to jako obraz CD...vybereš ISO soubor s názvem CD_UPG_0595, dáš co nejnižší rychlost, a zaškrtneš "Zkontrrolovat data po vypálení".

Nastartuj (během upgradu musí být spuštěn motor, bo jakmile by to přešlo do Economy mode, tak by se mohla pokazit RT3), vlož CD, a čekáš...Uvidíš na displeji Loading a procenta...toto půjde asi několikrát, během aktualizace by ti mělo samo vyjíždět a zajíždět aktualizační CD. Nic s tím nedělej... a potom se ti vypne obrazovka, a jakmile se načte, a ještě spustí rádio, ještě chvíli počkej...CD už by vyjet nemělo, a zkontroluj si dlouhým podržením MENU verzi SW - měla by tam být ta upgradovaná...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...