Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@bart.lbc: No sláva, to jsem rád, že se ti to podařilo.:) Jen bych ti teda ještě doporučil nahradit i soubor KU. Já jsem musel nahradit oba dva soubory (oba jsou totiž angličtina), aby mi to nešlo pořád anglicky.

Odesláno
Inak ja mám problém s novými mapami EENW ... dnes som si ich napálil najpomalšie ako sa to dalo, zápis bol na konci skontrolovaný a všetko bolo OK. Dám do RT3, chcem zadať destináciu a ono vypíše, že chýba navigačný disk ...

Čo som mohol spraviť zle? SW mám 6.63

Podle mě špinavá optika občas se mi to stane i u starších map vyndám vsunu a už to načte vždy po vyčištení optiky načítá ihned. Nebo opocené cd na to má vliv taky. mapa nová funguje.
Odesláno
@bart.lbc: No sláva, to jsem rád, že se ti to podařilo.:) Jen bych ti teda ještě doporučil nahradit i soubor KU. Já jsem musel nahradit oba dva soubory (oba jsou totiž angličtina), aby mi to nešlo pořád anglicky.
Jsem to pak přepathoval změnil se i KU na češtinu díky. a toto udělat se všemi mapami co používám?:super
Odesláno

Sťahoval som to, čo aj ostatní tuna na fóre, nakoľko to mám od xpetrixa a ostatným to šlape v pohode ... a či mi zobrazuje mapu, tak to netuším, pretože som to neskúšal, ale zajtra to vyskúšam, prípadne to napálim ešte raz :-)

Odesláno
Sťahoval som to, čo aj ostatní tuna na fóre, nakoľko to mám od xpetrixa a ostatným to šlape v pohode ... a či mi zobrazuje mapu, tak to netuším, pretože som to neskúšal, ale zajtra to vyskúšam, prípadne to napálim ešte raz :-)

Mne mapy funguju :super

Odesláno

@alternativ: Za málo!:papa Jen se ještě sluší doplnit, že velký dík patří také Adamu Bogoczovi, který vytvořil prográmky umožňující překlad a jeho implementaci do map.;)

Odesláno

Tak jsem se unahlil, TMC-CZ mi nefunguje, ale prabdepodobne to bude tim, ze jsem mel patchnout spise nemcinu nez anglictinu:) Vyzkousim a uvidime. Diky samozrejme posilam i Adamovi!:papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj všichni. Jsem tu nový se svým starým autem a nějak mě kulhají mapy RT3 co byly v kastlíku. Nebylo by možné je omladit ? CZ + Sk Rakousko a SRN - jih - Bavorsko + I. S vděčností mě vlastní se těším na zprávu. Forest 50.:mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...