Guest Chozeluizskuner Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 Asi si ucáknu Já začnu pálit za 21minut a letim to zkusit Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 Odzkoušeno a fungujou SUPER! Citovat
Balachar Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 Choze, tak neváhaj a pošli mi odkaz :-) Citovat
Balachar Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 Super chalpi, ďakujem obom :-) Mapy si nechám len pre seba :-) Citovat
Brizan Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 Pošlete mi to prosím také někdo:papa Předem díky Citovat
Mike407 Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 Jo, jo, nalezeno. Tak brzy jsem to ani nečekal... Už jsem to odzkoušel a fungují. Něco přibylo, ale Navteq má pořád hodně co dohánět, protože tam toho stále dost chybí. Když pominu absenci čísel popisných v menších městech, tak je tam stále i spousta nepřesností. Jen ve svém blízkém okolí vím rovnou o několika úpravách (na hlavních silnicích), které jsou několik let staré a v mapách se stále neobjevily. Ale když jsem to porovnával se City Navigatore Europe pro Garmin, tak ten je na tom úplně stejně bídně. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 8. leden 2014 Odesláno 8. leden 2014 Jo, jo, nalezeno. Tak brzy jsem to ani nečekal... Už jsem to odzkoušel a fungují. Něco přibylo, ale Navteq má pořád hodně co dohánět, protože tam toho stále dost chybí. Když pominu absenci čísel popisných v menších městech, tak je tam stále i spousta nepřesností. Jen ve svém blízkém okolí vím rovnou o několika úpravách (na hlavních silnicích), které jsou několik let staré a v mapách se stále neobjevily. Ale když jsem to porovnával se City Navigatore Europe pro Garmin, tak ten je na tom úplně stejně bídně. Přesně tak...u nás (na Zábřežsku) se staví obchvaty o 106, jeden tam je přes 2 roky, a pořád není zavedenej v mapách. Jinak co se týče těch čísel popisných - je to k zlosti. Neřeknu na vesnicích - č.p. nemají ani Nokie v offline režimu. Ale město s několika tisíci obyvatel a nic? To pak člověk musí hledat v mobilu souřadnice na mapy.cz aby se vůbec někam dostal... Citovat
paljogovda Odesláno 8. leden 2014 Odesláno 8. leden 2014 mozem poprosit link na EE NW 2013/14. Ďakuem Citovat
jiri.hermann Odesláno 8. leden 2014 Odesláno 8. leden 2014 Zdravím potřeboval bych mapy Východní Evropy a Německa 2012-2013 předem díky:D:papa Citovat
Mike407 Odesláno 11. leden 2014 Odesláno 11. leden 2014 Pokud by měl někdo zájem o zobrazování TMC zpráv v češtině, můžu vám to poskytnout. Funguje to na loňské i letošní mapy. Citovat
xpetrix Odesláno 11. leden 2014 Odesláno 11. leden 2014 Kedy konecne bude fungovat TMC aj na Slovensku Citovat
Milhaus65 Odesláno 11. leden 2014 Odesláno 11. leden 2014 Pokud by měl někdo zájem o zobrazování TMC zpráv v češtině, můžu vám to poskytnout. Funguje to na loňské i letošní mapy. fungovalo perfektně ! Citovat
Milhaus65 Odesláno 11. leden 2014 Odesláno 11. leden 2014 Kedy konecne bude fungovat TMC aj na Slovensku jen placené viz http://www.ce-traffic.com/cs/ u nás to TMC free není taky žádný zázrak ale aspoň něco. V Garminu mám placené live traffic a to je jiná, zdroj viz odkaz. Hlásí mi to v okresním městě hustou dopravu apod. Citovat
xpetrix Odesláno 11. leden 2014 Odesláno 11. leden 2014 Ked si dam v rt3 vyhladat TMC stanicu,tak najde mi iba PL stanice. Citovat
Milhaus65 Odesláno 11. leden 2014 Odesláno 11. leden 2014 Ano , data z toho odkazu jdou do navi přes BT mobil/internet. Nevysílá to žádná stanice. [upravil dne 11/1/14 18:39 od Milhaus65] Citovat
xpetrix Odesláno 11. leden 2014 Odesláno 11. leden 2014 Ale tie PL stanice by TMC vysielat mali,ci? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.