Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

3 minuty hledání a už jsem našel:D

Napovím.. uloz.to ; do vyhledání zadat rt3 eenw, soubor je sice chráněný heslem, ale to také není těžké najít;)

Odesláno

pro všechny co budou chtít mapy pro RT3 a RT4 (2011-2012 komplet, 2012-2013 co najdu -zatím mám Francii, Itálii, Španělsko a Severozápadní Evropu pro RT4 a severozápadní Evropu a Španělsko pro RT3) budu je v nejbližší době dávat na ulož.to takže pokud bude zájem klidně zašlu odkazy, taky bych tam chtěl dát překlady češtiny pro RT3 i RT4-5 ale to až po svolení jednotlivých výrobců, i když mám Citroena C5 II tak jsou mapy pro oba typy koncernových aut bez rozdílů, mimochodem kdyby někdo našel další funkční odkazy klidně předám svoje přihlašovací údaje k uloz.to pro nahrátí a kompletaci map

[upravil dne 31/12/12 13:54 od SHAKAL007]

Odesláno

severo-západ ,alebo severo-východ? aké krajiny sa tam nachádzajú? zaujíma ma RT5

edit: myslím,že to bude ten severo-západ ale východnej europy

[upravil dne 31/12/12 15:07 od baffy]

Odesláno

Zdravím vás. Nenašiel by sa tu niekto, kto by mi napálil CD s mapamy slovenska a okolitých štátov 2011/2012 na RT3 a poslal dobierkou, za mierny poplatok?

Ďakujem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...