Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Milhaus65: Psal jsi, že tam přibyla nějaká zeleň... Znamená to, že tam konečně doplnili chybějící lesy? Nemůžu si pomoct, ale bez nich ty mapy vypadají opravdu divně. To bych se potom nedivil, že jsou ta data objemnější...

Je tam toho čím dál víc s každým novým vydáním. Ted je to už na úrovni Rakous, co jsem se tak díval.

Cena 199 E včetně dopravy mi přijde rozumná. Dost jezdím a když jsem tady četl potíže se stahnutýma cd , které špatně chodily. Scandinavie, Itálie, CZ.

Jenom si v tom udělali v Navtequ pořádek a už neposílají 22 CD komplet pro RTx ale mají zvlášt vydání RT3 a RT4/5. Takže doma neleží pulka cd zbytečně a je to lacinější o 80 E.

[upravil dne 7/12/11 21:28 od Milhaus65]

Odesláno
Mne to vobec nepride ako zly napad... I\'m in :) Niekto dalsi ?

kdyby se nasel nekdo kdo by chtel mapy na 2012 tak moc jako já.. tak tady http://gpsunderground.com/forum/peugeot-citroen/12187-europe-2011-2012-navidrive-rt3-2.html#post108048 se sbírá kolekce, teda spíš se zatím hledají lidi... když se to rozdělí mezi 20 lidí tak to pak bude za hubičku.. čím více tím lépe...

Hlavně to napiš na to forum ;) ...když se to rozdělí tak to bude hned a za rozumný peníz...

Odesláno

Hej, hej, uz som tam :)

Mne to vobec nepride ako zly napad... I\'m in :) Niekto dalsi ?

kdyby se nasel nekdo kdo by chtel mapy na 2012 tak moc jako já.. tak tady http://gpsunderground.com/forum/peugeot-citroen/12187-europe-2011-2012-navidrive-rt3-2.html#post108048 se sbírá kolekce, teda spíš se zatím hledají lidi... když se to rozdělí mezi 20 lidí tak to pak bude za hubičku.. čím více tím lépe...

Hlavně to napiš na to forum ;) ...když se to rozdělí tak to bude hned a za rozumný peníz...

Odesláno

napsal jsem maila na tu adresu abych potvrdil tu cenu, pokud by to bylo opravdu jako celek za 45€, tak už ted jsme na cene 7.5€ na hlavu :) .. což by šlo :)

a už mi odpoveděli:

Adam

Yes I can offer you a complete 2011-2012 set for 45 Euros + postage

I accept Paypal and bank transfer

Dispatch immediately on receipt of the transfer

[upravil dne 8/12/11 14:07 od adam.bogocz]

Odesláno

Mně to přijde podivné. Proč by někdo koupil mapy, které jsou k dispozici maximálně týden za 199 eur a obratem je prodával za 45 eur... :myslim Ale třeba překvapí a klapne to. A pokud ano, klidně se k vám připojím a přispěji na nákup. :)

Odesláno

zbytocne komplikovane. mozno posle napalene kopie medii. (vsetko sa da skopirovat)

keby som teoreticky vedel ze bude zraz P-C klubu tak to trebars kupim a na zraze sa mozeme realizovat. 200 eur na poriadnom zraze/zrazoch nemoze dat zabrat :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...