staco Odesláno 29. březen 2011 Odesláno 29. březen 2011 Nazdar vsetci, dnes som si chcel vymenit zadne svetlo na SW ,mam nove a povodne mam prasknute Povolil som maticu,otocil som tie dve umelohmotne poistky to islo v pohode ,ale za nic na svete som nevedel vytiahnut ten konektor,boli sme na to dvaja a po pol hodine som to vzdal,neviete ci na tom konektore je nejaka poistka alebo ako to mam vytiahnut uz som to zacal znasilnovat srobovakom a nic tak neviem to nie je normalne! Citovat
VIP3R Odesláno 29. březen 2011 Odesláno 29. březen 2011 Je tam pojistka, musíš trochu vyvrátit prsty a zmáčknout ji, jde to blbě, ale jde... Citovat
Přema Odesláno 29. březen 2011 Odesláno 29. březen 2011 Pravé jde hůř jak levé....ale jde to ....je tam pojistka...jinak nejde vytáhnout Citovat
staco Odesláno 29. březen 2011 Autor Odesláno 29. březen 2011 Diky moc uz som myslel ze som uplny pako a viete mi poveda kde je ta poistka,inak je to prave svetlo,je na bocnej strane a blizsie ku kufru? Citovat
Přema Odesláno 29. březen 2011 Odesláno 29. březen 2011 Na pravém je právě pojistka naopak.....nejde vidět , pojistka je směrem k blatníku jako by na bok auta..... Citovat
staco Odesláno 29. březen 2011 Autor Odesláno 29. březen 2011 Skusim to zajtra snad som to moc neposral:papa Citovat
VIP3R Odesláno 29. březen 2011 Odesláno 29. březen 2011 Zkus světlo co nejvíc vytáhnout a prohlídnout ten konektor, učitě uvidíš tu pojistku, nedávno jsem měnil žárovky v obou světlech a taky jsem to po chvilce bádání našel... Citovat
staco Odesláno 31. březen 2011 Autor Odesláno 31. březen 2011 Tak svetlo vymenene aj s dvomi ziarovkami,dakujem za napovedu nasiel som asi po 5 minutach,inak ta poistka na konektore je na pravom zadnom svetle z vnutornej strany tzn blizsie ku kufru Este raz diky:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.