Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Všechny vás zdravím pánové, měl bych dotaz. Při rozjezdech a prudším brzdění mi začalo něco lupat v přední nápravě. Odvezl jsem auto do servisu kde mi sdělili že jsou v háji přední silentbloky. Bohužel mi také řekli, že k jejich výměně je potřeba koupit celou těhlici cca 7500 za kus. Čili 15000 pravá i levá strana. Což je docela dost. Díval jsem se na internet a sehnat je lze. Zkoušel jste někdo měnit pouze ty silentbloky?

[upravil dne 29/3/11 11:28 flazzi]

Odesláno

neviem ci rozumiem tomu co pises... silentbloky mas bud na skrutnej tyci stabilizatora, potom su tam ojnicky -tycky (kosti), tie by mohli klepkat, ale na tehlici kde je naboj... jedine ze by ten cap co je na tehlicu pripevneny s napravou. ale na samotnej tehlici ziadne silentbloky niesu... ci ?

nemas na mysli gulovy cap horny/dolny v tehlici ? tie sa samostatne kupit daju...

naprava.pdf

[upravil dne 29/3/11 11:49 Marcel00]

Odesláno

Jestli ale nemyslí díl označený B. Ten opravdu stojí 7500,-. Ale tam by měly silentbloky jít vyměnit. Možná nejde povolit horní kulový čep. U mě se s ními pěkně pp205 nadřel na obou stranách, než je dostal ven.

Odesláno

no ja si myslim ze tehlica je to v com je naboj... alebo sa mylim ?

lebo to velke s tym okom je drziak tehlice, tak mi z toho vyplyva ze tehlica je to co ma v sebe naboj/lozisko.

a to na spodu je gulovy cap...

Odesláno
Jestli ale nemyslí díl označený B. Ten opravdu stojí 7500,-. Ale tam by měly silentbloky jít vyměnit. Možná nejde povolit horní kulový čep. U mě se s ními pěkně pp205 nadřel na obou stranách, než je dostal ven.

to ano, to je ale drziak tehlice a potom by to sedelo aj co ozzy56 hovori...

Odesláno

myslím tam, kde je k těhlici připojeno spodní rameno,tam je určitě silentblok, ale nevím, zda je vyměnitelný samostatně (není uveden jako náhr. díl)

Odesláno

Za nadpis se omlouvám. Ano je to ten u dílu B úplně naspod. A kvůli němu by se údajně musel měnit celý ten díl B. Přitom když se podívám po internetu, ty silentbloky sehnat lze. Nejsem žádný expert, ale tohle by dle mě měly být ony: http://www.e-cat.cz/p-3172094/sortiment-podle-dodavatele/p-l-silentblok-spodniho-ramena-predni-moog.html?cPath=1088_12_149_152575_2520901_2520902

Odesláno

ty silentbloky které potřebuješ, nejsou vůbec uvedeny jako náhr. díl (nemají označení,ani číslo),tzn.,že je nikde nekoupíš

určitě by šly připasovat jiné silentbloky (rozměrově blízkými),ale to by si s tím musel někdo pohrát, autorizák to dělat nebude....,zkus nějakého známého atd., 7500kč kvůli silentbloku bych teda nedal:bojim

Odesláno

Taková zpráva mě moc těší :). Jen sehnat čověka který to dokáže. Dám pak vědět jak to dopadlo, každopádně moc díky vám všem tady :).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...