Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak samo sebou zalezi jak moc mas kvalitni ten panel co mam ja je normalne naklaneci, titluky jsou citelne take v poho, somao sebou v zadu toho moc nevidi musis sedet uprostred ale ja i spolujezdec v pohode.

Odesláno
v nedeli jsem se po case opet dostal k reseni adapteru. nakonec slo vse relativne hladce a je nainstalovan elegantne a ani kabel temer neni videt.

akorat jaksi nepreskakuje cele adresare, ale musim se pres ne prokousat preskakovanim jednotlivych stop. jak vam? :myslim

adresare preskakuje jen kdyz jsou pojmenovane jako CD01.......

• O 4 týdny později...
Odesláno

mam xcarlink a umistil jsem ho pod rádio jak to navrhl chuck11 a nemam s tim problém.Dlo to sice trochu práce a musel jsem vytvořit pár direk ale nic co by bylo vidět.mam to pěkně u ruky a nemusim to honit někde pod volantem nebo v kasliku.

Odesláno

adresare preskakuje jen kdyz jsou pojmenovane jako CD01.......

heh, tak to je zajimave. skoda, ze je navod takovy nijaky. hned vyzkousim. :super

jinak ja jsem adapter koupil za 1750,- z druhe ruky, inzerat byl tady na foru.

• O 2 týdny později...
Odesláno

chci se zeptat, jestli se dá pořídit i adaptér k tomu starýmu rádiu (rok výroby 2000) na kazety, ale s changerem na CD clairon vzádu v kufru a přepínáním pod volantem?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...