Lord Back Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 zdarec lidičky tak mam zase něco nového už asi týden mam problém ze startováním začalo to přesně posledním tankováním u BENZINY přesně od toho dne to nestartuje, furt startuje jako by na tři válce do toho si i zamlátil a dnes když už konečně v nádrži nic nebylo tak jsem natankoval do kanystru na AGIPU doma nalil a nastartoval samozřejmě že šel zase po třech válcích jelikož tam byla ještě stará nafta. Otevřu motor a z čerpadla šel docela hučivej hluk a jen když padají otáčky tak hučí ale dost ošklivím zvukem jako by se chtělo něco zadřít, po ohřátí to přestalo a když jsem to chcípnul tak za deset minut jsem už nenatočil tak jsem vylezl že zkusím napumpovat a ono to bylo úplně natvrdo zavzdušněný ale tím stylem že byl i prázdný naftový filtr a teď mi poraďte co s tím asi jsem v prdeli, jo žhaviče to nejsou ty jsem zkoušel Citovat
comm Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 ja na tvojom mieste by som prefukol trubky a skontroloval by som ten balonik. samozrejme prefukni aj odpad. trubku Citovat
Lord Back Odesláno 28. březen 2011 Autor Odesláno 28. březen 2011 Tak a je to v hajzlu už nejede vůbec večer jdu ven a říkám si zkusím to nastartovat a nic tak napumpuju a nic padlá nafta není a ani nevrkne točí a ani škyt přitom je motor ještě vlažnej tak mi asi nezbývá nic jiného než to zítra odtáhnout do garáže a sundat jednu trubku ke vstřiku jestli to dává naftu a když bude tak jedině mě napadá diagnostika jestli něco ukáže divný je to že jsem dojel na místo úplně normálně bez nějakých škubnutí normálně ho chcípl a za dvě hoďky ani ránu ani nečmoudne Citovat
106sťák Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 a drží ti ten balonek jakoby scvrklej?já měl podobný problém,jel sem najednou mi to chcíplo a nechtělo naskočit...zkusil sem napumpovat ale balonek zůstal zmáčklej a zjistili sme že byl ale totálně zasr....palivák,nepustil naftu do čerpadla Citovat
John_Ice Odesláno 29. březen 2011 Odesláno 29. březen 2011 Mě to dělal imobilizér(neměl jsem kalkulačku) byl tam studenej spoj... myslel jsem,že mi padá taky nafta,ale nebylo to tím.Třeba jsem někam přijel a už jsem to po minutě nenastartoval..tak jsem to napumpoval a prostě nic...zkoušel jsem to prostě až to nastartovalo.Nikdy se mi to nestalo ráno,když to bylo studený a stálo to dlouho. Citovat
Lord Back Odesláno 29. březen 2011 Autor Odesláno 29. březen 2011 včera ještě v půlnoci mi to nedalo a šel to ještě vyzkoušet a nic tak jsem vzal za klíček a začal zapínat a vypínat zapalování a pak jsem nažhavil cvrnkl a motor hned naskočil tak si myslím že je to buď žhavící relé nebo ventil co zavírá naftu při chcípnutí motoru a spíš to bude dělat on. Dneska dostal docela záběr po městě a asi 15 startů a šel pokaždé na cvrnknutí tak čekám až to zase nepůjde a budu moc změřit jestli to žhaví a kouknout jestli čerpadlo dává naftu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.