DVORY02 Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 ahoj, tak jsem dneska zajel na STK za kamarádem abych se informoval jak by to mělo probíhat ohledně zápisu kol do TP... na STK mi bylo řečeno že neví a že musím na úřad a tam by tohle semnou měli vyřešit...tak jsem pádil na úřad a tam mi zase byla vzdělena nemilá zpráva a to že bych měl ject k výrobci a tam by mi to měly údajně schválit.... tak vám nevím co si o tom myslet a jestli se mi vůbec někdy povede ty kola do TP zapsat co si o tom myslíte vy ?? Citovat
georgegg Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 je tado toho o tom napsanýho dost zkus hledání, jinyk pokud chceš dopsat kola do TP tak kola musej mít typovej list Citovat
DVORY02 Odesláno 28. březen 2011 Autor Odesláno 28. březen 2011 typovej list je vůbec nějak nezajímal právě :/ Citovat
Laďa Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 To je právě ten bordel v naší republice. Není jednotný systém a každý úřad (úředník) si různé vyhláška a nařízení vykládá podle sebe nebo svého nadřizeného. Citovat
dobrmik Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 nesmysl...typovej list,zajet na STK,tam dají razítko že je to ok a že to vyhovuje,na uřadě připíší do velkého techničáku a hotovo... Citovat
čakom Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 tak jak už je tu psany s typ. listem na stk a pak na uřad [upravil dne 28.3.2011 14:50 čakom] Citovat
DVORY02 Odesláno 29. březen 2011 Autor Odesláno 29. březen 2011 jj koukal jsem na stránky ministerstva dopravy a tam to mají psáno taky http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/Dovoz_registrace_a_schvalovani_vozidel/Schvalovani_vozidel/Zapis_rafku_a_pneumatik/Postup_zapisu_rafku_a_pneumatik_do_technickeho_prukazu_vozidla.htm takže ať na mě na úřadě nezkouší ty jejich chytrý keci ! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.