BerryJ Odesláno 20. září 2011 Odesláno 20. září 2011 Dobrý den, tak se po dlouhém přemýšlení odhodlal rozdělat celou střechu a vše vyměnit. Není to tak složité jak jsem původně myslel. Vše funguje ... zatím Pokud bude mít někdo zájem mohu nabídnout pár dílů, které my zbyly: balík fungl nových kluzátek, neponičené panely, rám panoramatické střechy s předním panelem, funkční motůrek. Citovat
janci.duris Odesláno 6. leden 2018 Odesláno 6. leden 2018 zdravím vedel mi niekto poradiť ako čo najšetrnejšie vybrať jednotlivé panely?? Citovat
Cyrďák Odesláno 3. prosinec 2024 Odesláno 3. prosinec 2024 Řeším též ty plastový jezdce ale nevím jak je vyměnit. Musí se sundat stropnice nebo jak na to?Ty clony mě nejdou sundat a prd vidím co a jak to tam dát. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 3. prosinec 2024 Odesláno 3. prosinec 2024 Sundáš veškerý madla, háčky, těsnění, sluneční clony a sundáš stropnici. Pak jsou to tuším torxy, celkem hromada, povolíš celý celek panoramy a ten rám sundáš ven. No a až pak se dostaneš na clony Citovat
Cyrďák Odesláno 6. prosinec 2024 Odesláno 6. prosinec 2024 To jsem slyšet nechtěl. To vidím při své šikovnosti že udělám více škody než užitku. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 6. prosinec 2024 Odesláno 6. prosinec 2024 Jestli si na to netroufáš, tak clony ručně zavři, odpoj tlačítko a vyřešeno Mám panoramy na 2 autech, na 1 rozpadlé jezdce. Defacto jsem to nikdy nepoužil, takže jsem ji natvrdo zavřel, odpojil motor a kašlu na ni. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.