Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

potřebuji poradit, kde je v Peugeotu 206 krokovací motorek. Na fotce jsem vyfotil součástku, o které si myslím, že je to ten motorek, ale pod ním je podobná součástka, tak přesně nevím, která je ten motorek.Mám Peugeota 206 1.4 SX (VF32CKFXF). Je to rok výroby 1999 a typ motoru KFX a nevím jest-li je tam Marelli B24 anebo Marelli B32.

Díky za rady

post-20563-14109616332218_thumb.jpg

Odesláno

No jak postupovat:D doporučil bych ti nejdřív odpojit - pól baterie a pak teprve demontovat a montovat, tento krok by měl být samozřemostí před jakoukoli započatou prací na elektrice motoru jinak asi není co poradit:myslim

[upravil dne 28/3/11 18:35 ygnor206]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak dnes jsem motorek měnil, a když jsem tam dal nový, tak při nastartování vylítly otáčky na 3000 a pak pomalu klesaly na 1000, ale občas to chcíplo hned. Nevíte co s tím? Hodil jsem tam zpátky starý motorek a s tím je to jelo stejně jako před výměnou.

Odesláno

Při malém rozjetí z místa a následném zastavení otáčky poskočí a auto chcípne. Chcípne někdy i když stojím na místě se zařazeným neutrálem a \"zatůruji\" a otáčky se nevrátí na otáčky volnoběhu, ale zhasne motor. To udělá někdy, když například větrák dám na maximum(při stání), tak otáčky zaskáčou a motor potom zhasne.

Auto jsem měl v servisu Peugeotu a tam motorek vyčistili, ale pomohlo to jenom na chvilku.

Odesláno

Baterka je rok stará, tak snad bude dobrá, zkusím ji ještě proměřit. Akorát jsem zjistil dneska, že podle katalogu by měl být krokáč B32 v mém autě, který jsem objednal, ale v autě mám B30, tak tam zkusím dát novou B30.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...