Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jo na ATE jsem zatim slysel samou chvalu ale momentálne me lakaji ty Bremba co si budeme povidat jsou o neco levnejsi a je tam ten napis Brembo :) ale neznam nikoho kdo je ma na aute

Odesláno

dnes som bol v BA v Peu a zaver:

4246R7 - predne kotuce - 142,25

425160 - predne dosticky - 125,66

4246T6 - zadne kotuce - 141,46

425208 - zadne platnicky - 110,88

4241k4 - sada rucna brzda - 243,32

------------------------------------------

spolu - 736 ojro - v prepoct 23,5 kuz 17.296 Czk

co bez sady na rucnu brzdu predstavuje 493e x 23,5 = 11585 Czk

Neviete ci je to na vsetky diely co ma v cz puegeot na strankach reklamu ?

Navštivte Peugeot servis a získejte až 30% slevu na originální náhradní díly!

Čím starší je Váš vůz, tím větší slevu na originální náhradní díly dostanete. Dopřejte svému vozu profesionální péči bez ohledu na věk. Je krásné, když originál zůstane originálem!

....vazne spekulujem ze preto vybehnem do CZ, len ci to nieje podmiene servisom priamo u peug...

Odesláno

se tady zeptam, kdyz se to tak pekne resi...

Jsou normalni takhle male desticky na zadni naprave u 406ky nebo to je jeden z duvodu proc mi to nicmoc nebrzdi :D..?

dsc0970h.th.jpg

A na prednich kotoucich je takova ta dirka - podle ni se nejak pozna, kdy uz jsou kotouce na vymenu a tak s eptam, jak to funguje... Kdyz je ta dirka zaroven s treci plochou kotouce, tak jsou na vymenu?

dsc0987c.th.jpg

A musi se s novyma kotoucema davat i nove desticky? Snad ne doufam :D

A kdyby nekdo vedel minimalni tloustku kotoucu u 406ky sedana na zadku, byl bych vdecen, at to nemusim hledat... Diky

Odesláno

supr, diky moc.. hned jsem zase chytrejsi... Skoda, ze to samy nemam na zadku.. a nebo tam uz neni videt ani jedna :D...

Jinak jak tak koukam do katalogu, tak ty desky na zadku jsou normalne takto male... skoda, uz jsem myslel, ze proto to nicmoc nebrzdi...

Odesláno

jestli nejsou treba spatne zvolene desky k tem kotoucum? treba moc tvrde? ja jsem zvedavej na ty moje nove co to bude az to bude. ale predpokladam ze jak yaris ii nebo octavia ii rs co mame doma to brzdit nebude :D

Odesláno
a ktere jsou lepsi ?? ate powerdisc nebo vrtane zimmermanny ? :D

Onoje bude dost na stejně.... Já mám ale radši ATE powerdisc :) Na ZIMMERMANNY jsou super destičky FERODO s těma se mi to osvědčilo nejvíc.... :)

Odesláno

tak to docela jde... tak dej pak echo, jak to brzdi...

jsem na to hodne zvedavej....

Ja bych to prodrazil jeste o pancerovy hadicky... a uz bych brzdy nechtel ani videt :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...