Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Motorkáři  

1 hlas

1. 1. Motorkáři

• Všichni to jsou hovada
      13
    • Taky jsem motorkář, taky jsem hovado
      10
    • Motorkářům uhybám - respektuju je
      34
    • Nijak mi nevadí
      21
    • Vždy se za motorkou otočim, miluju je
      13

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

tak ze vemu rano jen vestu z auta a trada na stk. v lekarnicce je vse do dubna 2012,takze jsem v klidu. jinak co na stk na motce vsechna obhlizi a tak? jdu s moto poprve..

Odesláno

oni: čísla, světla, blinkry (bacha na nehomologované LED se \"zajímavým\" intervalem), klakson. Gumy - rozměry, vzorek, po výbavě se taky často ptají, resp. chtějí vidět (nově vesta, s lékárnou jak jsem psal, nenech se nachytat). Pak výfuk (nejlépe origo), máš-li laďák, vem si papír o homologaci.

Záleží kam jedeš, já jel poslední den platné STK z nouze na místní STK, protože celý týden lily proudy vody. Technik se mě ptal na úpravy v motoru :D a na nové desky vepředu mi řekl že vypadají na výměnu a co s tím budeme dělat :D říkal si o kapříka pěkně, ale nedostal ani korunu. Jen jsem mu suše odvětil, že vše je série a jestli může zavolat někoho, kdo tomu rozumí... ;)

Btw celkem mě tehda nakrknul, když se ptal na ten motor... I kdybych tam měl kompresor, tak to nepozná :D ale když posvítil \"pod\" kapoty a na obou stranách viděl vodní chladiče, tak chudák moc nechápal :o:D

Edit: vestu si kup! Vozím ji, co jsem koupil Hondu! Být viděn je první pravidlo pro přežití.

[upravil dne 19/4/2011 22:48 Pata]

Odesláno

no vidis, ja to koupil uz s tema blinkrama,ale to snad ukecam no uvidim. jinak motor taky upraven vcetna vyfuku,ale vyfuk jeste vecer vymenen za origo, koupim teda jen tu vestu. jinak vse jak ma byt. jeste budiky nemam origo,ale to snad vadit nebude. jinak tech blinkru sse bojim,ale co no, uz s tim nic neudelam.

Odesláno

blinkry by měly mít na sklíčku alespoň \"E\" a blikat to musí v intervalu +- jak auto.

budíky musí mít počítadlo ujetých km.

a co ti kdo dělal s motorem? :myslim

Odesláno

jj pocitadlo mam, to je v pohode. a ten interval bych rekl,ze je docela v pohode,ale uz dlouho rikam,ze je musim vymenit, jsou na uplne na prd, nejsou videt. no mel jsem na motorce delat bakalarskou praci a seslo z toho,pac jsem zmenil ustav,ale motka by upravena a zmerena. kit do karburatoru, filtr, cdi-cko,vyfuk a celkem 6 mereni na brzde..

Odesláno

jj dynojet, trysky,pruziny a jehly. nejvice me dostalo,ze kazdej dava na motku ladak a ve finale to u me bylo o 6 koni min s ladakem, pak kdyz se dalo vse a nastavila tryska a jehla,tak zvyseni od 4 do 12 koniku dle otacek. na maximu to bylo tech 5,ale od nizkych otacek tech 12 a tam je to na tom dvouvalu opravdu znat.

Odesláno

nemáš grafy? klidně nascanuj a dej sem, jak budeš mít čas. Ty hodnoty jsou tedy se sériovým výfukem? Btw vím moc dobře, proč ho na motorce nemám ;)

[upravil dne 19/4/2011 23:26 Pata]

Odesláno
Tady si muzes zadarmo stahnout soft a ja ti mejlem dam primo mereni,je tam daleko vic zajimavejch grafu a je tam dost videt ruzny veci. fakt zajimavy. jinak delali mi to kluci ve vratislavicich v liberci. jelikoz jsem u nich mel takhle velikou upravu,tak mi dal jedno mereni za 200 myslim. jinak si uctuje 700,ale kecal bych. jinak kluci jsou teda dost sikovni,ac to nevypada a musis je uhanet,jinak by to nikdy nedodelali,ale jinak super..
Odesláno

zajímavé,ale vyplatí se vůbec taková úprava? Nějakej extrovní nárůst výkonu mi to nepřijde,možná ten krouťák..je to spíš takový hraní no :) ale jako dobrý :) já si říkám že až mě těch 98kobylek omrzí,tak to FZ1 se 150 asi jistí :) a tu lékárničku musím taky pořešit teda..vozím nějakou tak 6 let starou ještě z první moto, říkal jsem si, že lékárna na moto je stejně na nic, nemá co zachránit..

Odesláno

popravde nevyplati, u teto motorky urcite ne, kdybych to nedelal jako bakalarkosu praci,tak bych do toho nesel,alenechtelo se mi vrazet hafo penez do neceho,co pak zustane skole.

Odesláno

panove, mel bych dotaz, co musi byt vyrazeno na vyfuku dnesnich moto,aby byly jakoze schvaleny pro provoz na pozemni komunikaci?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...