Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nazdar...dnes ma opat prekvapil moj pezotik....vecer som zamkol auto a pozeram ze mi blika cervena kontrolka na tlacitku uzamykania z vnutra. nikdy predtym som si to nevsimol a mam ho uz tri roky.... na co je tam ta kontrolka?(vedla vystrazneho tlac.)...zeby alarm?..ale ten nemam ..alebo ma aj inu funkciu?...dik

Odesláno

No. to je teda objev. Sice jsem si nečetl manuál, ale asi to bude signalizovat, že je aktivovaný imo. Nebo ne?:o:o:o:o:o

Je všeobeně známo, že nějaký manuály a návody k obsluze a údržbě čohokliv se všeobecně zásadně nečtou, protože jsou jen pro ty blbý.:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Pořádek je pro blbce, inteligent zvládá chaos.:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk

[upravil dne 25/3/11 22:53 Bohumil]

Odesláno
No. to je teda objev. Sice jsem si nečetl manuál, ale asi to bude signalizovat, že je aktivovaný imo. Nebo ne?:o:o:o:o:o

Je všeobeně známo, že nějaký manuály a návody k obsluze a údržbě čohokliv se všeobecně zásadně nečtou, protože jsou jen pro ty blbý.:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Pořádek je pro blbce, inteligent zvládá chaos.:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk

[upravil dne 25/3/11 22:53 Bohumil]

...nabuduce si precitaj vsetko pozorne....ja som pisal ze mi to tri roky neblikalo...a zrazu zacalo...bez toho aby som nieco na aute robil......inteligent
Odesláno

2 paji307 : Omlouvám se, přepíslk jsem to.

Jak píše Lví-ček. Ve dne to není vidět a v noci si toho člověk pomalu nevšimne. Od předních dveří to není vidět ani v noci.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...