paji307 Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 nazdar...dnes ma opat prekvapil moj pezotik....vecer som zamkol auto a pozeram ze mi blika cervena kontrolka na tlacitku uzamykania z vnutra. nikdy predtym som si to nevsimol a mam ho uz tri roky.... na co je tam ta kontrolka?(vedla vystrazneho tlac.)...zeby alarm?..ale ten nemam ..alebo ma aj inu funkciu?...dik Citovat
Judes Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 Myslím si že by to malo biť podobné ako u mňa a to, keď bliká kontrolka nad tlačítkom uzamykania tak ti to signalizuje že máš auto uzamknuté. PS: Je to tak, toto som našiel v príručke užívateľa. http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/code/index_sk_sk.htm Citovat
Bohumil Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 No. to je teda objev. Sice jsem si nečetl manuál, ale asi to bude signalizovat, že je aktivovaný imo. Nebo ne?:o:o:o:o Je všeobeně známo, že nějaký manuály a návody k obsluze a údržbě čohokliv se všeobecně zásadně nečtou, protože jsou jen pro ty blbý.:P:P:P:P:P:P:P:P:P Pořádek je pro blbce, inteligent zvládá chaos.:mrk:mrk:mrk:mrk [upravil dne 25/3/11 22:53 Bohumil] Citovat
paji307 Odesláno 25. březen 2011 Autor Odesláno 25. březen 2011 No. to je teda objev. Sice jsem si nečetl manuál, ale asi to bude signalizovat, že je aktivovaný imo. Nebo ne?:o:o:o:o Je všeobeně známo, že nějaký manuály a návody k obsluze a údržbě čohokliv se všeobecně zásadně nečtou, protože jsou jen pro ty blbý.:P:P:P:P:P:P:P:P:P Pořádek je pro blbce, inteligent zvládá chaos.:mrk:mrk:mrk:mrk [upravil dne 25/3/11 22:53 Bohumil] ...nabuduce si precitaj vsetko pozorne....ja som pisal ze mi to tri roky neblikalo...a zrazu zacalo...bez toho aby som nieco na aute robil......inteligent Citovat
Lví-ček Odesláno 26. březen 2011 Odesláno 26. březen 2011 Tak se ti asi záhadně aktivoval imobilizer. Mě to bliká pokaždé ale ve dne to není vidět. Taky nečtu návody nic si z toho nedělej. Citovat
shark734 Odesláno 26. březen 2011 Odesláno 26. březen 2011 mne to tiez blika, niekedy nie, niekedy svieti...neriesim Citovat
Bohumil Odesláno 26. březen 2011 Odesláno 26. březen 2011 2 paji307 : Omlouvám se, přepíslk jsem to. Jak píše Lví-ček. Ve dne to není vidět a v noci si toho člověk pomalu nevšimne. Od předních dveří to není vidět ani v noci. Citovat
paji307 Odesláno 26. březen 2011 Autor Odesláno 26. březen 2011 2 bohumil...ok nic sa nedeje. Citovat
paji307 Odesláno 26. březen 2011 Autor Odesláno 26. březen 2011 ...tak sa ziadne prekvapenia nekonaju.. vsetko je ok.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.