Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Frozzovo bílé plusko - nová leštička :)

Recommended Posts

Odesláno

Další týden bude hotovo vše, kromě těch pružin asi, bohužel. Bude to docel velká změna, alespoň pro mě. DOufám, že se trefí s barvou do odstínu ... fotky budou asi po víkendu dalším.

Odesláno
nahraj forku jak to vybledlo

Nemam fotku. Z plné tmavší orančové se stala na místech žlutá, max. světlá orančová, vypadalo to úplně jinak než předtím.

Odesláno

Zítra tam zavolám a poptám se, ale myslím si, že jsem to při koupi nechával připojistit. Mám u Allianz, tak snad budu mít štěstí a žádná spoluúčast nebude.

Odesláno

No u havarijka spíš spoluúčast bude. V mým případě je spoluúčast 3000,-, proto jsem si stejně připojistil sklo... měl bys to mít ve smlouvě, ale když tam zavoláš tak ti to řeknou. Pokud ne tak se s někým jedině domluvit.

Odesláno

Takže nakonec je to pojištěné (ne u pojišťovny přímo, ale u leasingové spol. Unicredit, u které mám na puga úvěr) a neměl bych platit nic, mám to už podepsané i písemně takže jakmile se dodělají úpravy :o)), hodím to do servisu.

:papa

Odesláno

Prečoooo ??? ???

To boli take pekne kolečká v tej bielej :/ toto asi nem bude plasti dip ?

Takže budeš jazdiť na pomarančoch heej ? :D

No ja som silno zvedvy keď sem hodiš vyslednu podobu auta aj s kolesami...

Odesláno

Safi. Z dálky to bylo pěkné, z blízka byly HODNĚ odrbané až to hezké nebolo...:blicismajlik

Toto NENÍ plastidip, toto jsou opískovaná kola + profi vypálená barva (RAL) v peci.

:mrk

Odesláno

Tak od včera je hotovo, jen se netrefil odstín bílé (je to prý nemožné trefit přesně, protože bílá banquise EWP je cca 40 odstínů) na předku, takže jsem se rozhodnul, že to nechám upravit.

Vše ostatní jen OK, teď už čekám pouze na samolepky lvíčků na pokličky a pak nahození pružin u p. Hejdy. Až tohle bude hotové, pošlu finální foto. Teď už nějaké fotky mám, ale ještě neukážu :D:super

ps: samozřejmě ještě v UT si jdu nechat opravit sklo, to je priorita.

[upravil dne 10/8/13 10:52 od Frozz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...