Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Frozzovo bílé plusko - nová leštička :)

Recommended Posts

Odesláno

Lidi, potřebuju rychle poradit.

Dnes cestou do práce jsem vjel do mega-díry (samoz. neoznačená), rána jako prase, já ani spolujezdec jsme si ji nevšimli, nechápu...

no takže mám na boku pneu bouli, dnes jsem s tím jel ještě z práce cca 50km 90km/h...co jsem četl diskuze, tak jsem měl asi štěstí že mi nebouchla úplně, prý se to může stát.

JE TOHLE OPRAVITELNÉ? Nebo mám koupit novou pneu (doprdele, znova, před měsícem jsem píchnul a teď tohle, fakt super ....) :grr:grr:grr:grr

vvfk.jpg

Odesláno

Tak mám novou Barumku, teď si budu dávat ještě větší mozor na díry, nechci aby se to stalo potřetí za sebou ... :mad::roll:bacha

Měl bych na vás dotaz - mohli byste sem napsat dvojkombinaci barev (případně troj), které by se na puga nejvíce hodili? Myslím tím bílá barva karoserie + *BARVA*, ta *BARVA* by byla na přední znaku, zrcátkách a pravděpodobně i na kolech (plastidip)

Zajímá mě váš názor, stejně si to pak udělám podle sebe :D, ale pořád se rozhoduju mezi pár barvama a nevím .... dík :super

Odesláno

Tak barva vybrána....doufám, že to bude pěkný, až to bude hotový :papa:papa:papa

Jinak mám ještě v plánu Weitec -35mm pružiny a samoz. černý plast vepředu do barvy.

Odesláno

Já bych do té barvy šoupl jen zrcáka a kola. Na přední znak už bych se vyprdl. Nebo tomu lvíčkovi udělej jen trenky, nebo triko tou barvou :D To jsem měl v plánu já, ale prdím na to...

Odesláno

No ja som silno zvedavy co si poriešil ! A aka farba to bude...

A pruziny no tie uz by som mal aj ja davno ale neviem tomu prisť na chuť :( stale ma laka podvozok a ked už tak niečo poriadne... A este viac ma laka nove auto... :P

Fifa super napad s tym levom ze tricko alebo trenky mu spravit :D :D

Odesláno

No uvidíte....

barva vybraná, jen zaexperimentuju s matná/lesklá a ještě musím pořešit, co s předním znakem, zda rámeček nechat v karbonu a lvíčka do barvy, nebo oboje, nebo nic...no uff :D snad to vše stihnu.

Sprej mi přijde zítra tak o víkendu se vrhnu alespoň na zrcátka, abych si to vyzkoušel.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Plastidip jsem vyzkoušel, po cca 10 dnech začal dost blednout, po 14 dnech z orančový byla vyšislá žlutá. Dal jsem 4 vrsty, asi to bylo málo, každopádně příště PD už nekupuju.

Mimochodem bych se chtěl zeptat, zda je tu někdo, kdo mi dokáže vyměnit přední pružiny a přesadit torzní tyč do 15.8.?

Pokud možno někde na severu Čech. Na ceně se domluvíme.

Jinak puga cca do týdne nepoznáte........velké novinky budou ;) pšt.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...