Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Frozzovo bílé plusko - nová leštička :)

Recommended Posts

Odesláno

Základ je podvozek a kola, už máš kola tak teď řeš podvozek :-)

Odesláno

To s těma kolama jsem psal před 4 měsícema, takže to není aktuální a nechám si Sparca :papa.

Ohledně podvozku.

Vím, že by to bylo fajn a hezký, ale spíš nechám snížit jen zadek, protože je moc vysoko, předek s lízem se mi zdá docela nízko, protože kolikrát lízem škrtnu o silnici, tak nevím jestli to dávat ještě o 35mm dolu ... :myslim.

Hodlám teď dát folie na okna za cca 2500-3000Kč, a pak se uvidí...

Kolik tak může stát podvozek, který vydrží aspoň 60.000km nebo alespoň jako sériový?

Odesláno

To je dost za folie :D , jinak podvozek TA Technix za libové peníze a vydrží přes 50tisíc km Woody tolik má na nich najeto ;)

Odesláno

alebo kup len pružiny do predu a zadek zniž a vydrží to ťa vydrží dokmy auto nepredaš :D ......

inak za folie to neni ani moc :) u nas sa robia na 3 dverak na 206 za 60€ s atestem a na 5 dverak trochu viac :) takže tých 2500 je taka normálna cena :)

Odesláno

U nás můj kamarád dělá tří dvéř za 1500 a 5dvéř taky tak nějak a jsou na něj dobrý reference jen já moc nemusím folie :-) i s atestem a kartičkou se vším všudy :-)

[upravil dne 1/3/12 21:30 od Kamik-N]

Odesláno
To s těma kolama jsem psal před 4 měsícema, takže to není aktuální a nechám si Sparca :papa.

Ohledně podvozku.

Vím, že by to bylo fajn a hezký, ale spíš nechám snížit jen zadek, protože je moc vysoko, předek s lízem se mi zdá docela nízko, protože kolikrát lízem škrtnu o silnici, tak nevím jestli to dávat ještě o 35mm dolu ... :myslim.

Hodlám teď dát folie na okna za cca 2500-3000Kč, a pak se uvidí...

Kolik tak může stát podvozek, který vydrží aspoň 60.000km nebo alespoň jako sériový?

ach jo..ty mas nápady...snizit jen zadek.......co to je kujva za nápad,to bude vypadat jak kdybys tam mel tunu zeleza:(ze ty skrtnes lízem o zem,to se smeju,mozna tak u mne v Povrlech pri vjezdu na zahradu.

misto tech folii si mohl mít dávno stylove auto s podvozkem za 4500 co vydrží 60 tkm..a na 15\" to bude porád pohodlne:) a hlavne...folie jen na zadni okna budou pekny hnus..kdyz uz,tak cely auto,ale s dnesnim zakonem bych to nedelal....bud cely nebo nic....

podvozek sezenes levne a kdyz to nesetelujes uplne dolu vydrzi jako serie a bude to hezci a porad pohodlne:):super

Odesláno

Tak jestli podvozek stojí 4500kč, tak je to docela fajn, to bych i možná investoval. + pak peníze někomu za práci, hm...máš nějaký odkaz?? TA technix je teda dobrej?

Odesláno

Já jsem objednával z Revilo shop JOM Výškově stavitelný podvozek a mám najeto na nich 17tisíc a pořád ok a to to mám seštelovaný dost na zemi a drží pěkně, ale když to budeš mít normálně tak vydrží daleko víc :-)

Jen zadní folie budou vypadat blbě :-) radši bych to nechal bez folii a doladil detaily a interiér :-)

Odesláno

vy mate 3dver..ale Lukyn ma 5ti dver:) folie budou o nicem....mno necham to na nem podvozek sezenes levne:)

Odesláno

Díky za názory. Folie dám, o podvozku budu uvažovat. Nevím, kdo by mi ho zkušeně nainstaloval :myslim

Dnešní 4hodinová práce (ve dvou) fordíka na zakázku.

Práce obsahovala:

- kompletní vyčištění interieru (plasty, koberečky, vysátí, úklid bordelu)

- mytí šamponem AG conditioner

- příprava laku na leštění (clay+lubrikant, intensive tar remover, příště i AG Paint renovator - odstraňovač škrábanců)

- 1 vrstva leštěnky AG super resin polish

- 1. vrstva vosku AG extra gloss protection

- umytí kol AG clean wheels

- ošetření pneu AG tire dressing

- vyleštění oken AG fast glass

Kdyby byl někdo z okolí a chtěl taky takhle udělat auto, můžeme se nějak domluvit. Běžné myčky, kde sice dělají ručně, ale práci kolikrát odfláknou, si řeknou přes 2000Kč. My (s kamarádem) to uděláme za půlku, baví nás to.

dscf4031p.jpg

dscf4040t.jpg

dscf4033s.jpg

srovnani2.jpg

srovnani.jpg

[upravil dne 3/3/12 23:00 od Frozz]

Odesláno

Radsi dej podvozek :-) bude t mít lepší jízdní vlastnosti, jak říká Rejtak na 5dvéř nevím nevím

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...