godzila.01 Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 Auto i kola sou nádherný, ale jak je to snížený tak to prostě podle mně strašně strácí.... Kdyby to bylo tak o pět centimetrů vejš bylo by to fakt žrádlo ... Tohle auto je maximálně tak na dálnici a to ještě ani ne na českou ... :/ Citovat
godzila.01 Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 Ty si blázen, vždyt už takhle se s tím nedá jezdit na českejch silnicích, natož kdyby to bylo ještě níž.... Citovat
winco Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 ono to je presne idealne znižene dostaneš sas tým kam potrebuješ aj po horších cestach a vyzera to luxusne ta černa 206 presne ukazuje ako bude moja vyzerať tak o 3 roky po celolaku s novými kolami Citovat
AKCZ Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 Nekdo chce jezdit a nekdo se plazit Ale ta 206ka to je nadhera Holt cerna je cerna (ikdyz tohle nevypada na uplne cernou) Citovat
MHS Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 Vůbec bych se toho snížení nebál klidně bych šel i víc jak 3cm . Já sem na 307mu ktera je v zakladu vysoká jak prase chtěl taky původně dát snižení 3cm ale sem rád že sem tam dal štelovák pač si to můžu snižovat jak a kolik chci. Snížil sem to o 6cm a dá se stím jezdit bez problemu a nic neškrtá, protože ty tuhši tlumice a tvrdši pružiny tolik nepropruži takže i snaloženym autem mi nikde nic neskrtne. Co se týka zatáček tak auto po snižení se mi tolik nenaklani což jde hodne poznat v zatackach. Na fotce můžeš videt jak sem to měl vysoky [upravil dne 8/9/11 14:26 od MHS] Citovat
wooody Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 Ty si blázen, vždyt už takhle se s tím nedá jezdit na českejch silnicích, natož kdyby to bylo ještě níž.... zajímavý že já sem vždycky zajel kam potřebuju Citovat
AKCZ Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 Zajel.. ale s jakym vypetim sil nekdy Taky mam za to ze ve vetsine pripadu to je jen o vzhledu (na kterej ma kazdej uplne jiny oci) a pocitech z jizdy.. nemyslim ze pritvrzenim a snizovanim podvozku (nehlede na to ze v rally se neresi jen \"tuhost\"..) na nasich prevazne hrbolatych silnicich se neco ziska krom vzhledu.. spis naopak.. auto uskakuje a je mnohem horsi ho udrzet v primem smeru.. jo az tady budou silnice rovne bez koleji tak muze bejt vsechno jinak A ze snizovani nuti pritvrzovat to je logiky s ohledem na to co se tu psalo.. aby tolik nepropruzil a neskrtal tak o lemy blatniku ap. Pokud je me znamo tak u zavodnich aut je to o tezisti pripadne proudeni vzduchu pod podvozkem.. na bezne silnici se seriovym autem tezko neco takovyho ma valnej efekt Citovat
wooody Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 Ale zajel... tak u me to je samozrejmne vzhledovej efekt Citovat
MHS Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 U mě to je taky předevšm vzhledovy efekt ale i v řízeni poznám rozdíly oproti serie:) Citovat
godzila.01 Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 Ale zajel... tak u me to je samozrejmne vzhledovej efekt No mi řekni jak by si si poradil s našema spomalovacíma pásama u baráku, když já tady škrtám i se 607 když jedu pomaloučku na jedničku ... a to je minimálně 15cm od silnice ... :D To stavěl nějakej kokot s SUVčkem.... Citovat
godzila.01 Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 No tady by si prostě neprojel, teda pokud by jsi tam nechtěl nechat půlku auta.... Každou chvilku se tu válí kusy plastů a různýho odpadlího bordelu... je třicet centimetrů vysokej s malým nájezdem a sjezdem a nedá se na něj najet ani bokem jen čistě rovně, protože je to u zastávky tramvaje a je tam zůžení a dvacet čísel vysokej obrubník... prostě trapárna... Na každý straně jsou dva za sebou.... Neberte mně zle, jen trochu rejpu, ale je fakt že se mi prostě snížený auta nelíbí, když pominu to že to vypadá divně a nepřirozeně tak z praktického hlediska na našich silnicích spíš peklo než radost, to nemluvím třeba o tom, že zajet s takovým autem na polní cestu je smr.... Citovat
Buback Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 ha ten cerny pazout je naprosto luxusni takhle be melo vypadat aji moje vozitko Citovat
Rejty Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 Godzila: ty jo kámo,...ted nevim jestli si delas srandu nebo to ymslis vážně ale ja bych svému pežotu nikdy neudelal to ze bych zajel na polni cestu..ani kvuli šuku ne:D jednou sem to udelal a to sem auto měl 14 dni a převrátil sem se na bok do 1,5 metrové díry..jen skoda ze nemam fotky:( CO se tyce 206..je to proste divny jak je to vysoky....3-5 cm staci,bude to fungovat a projedes vsude a je to hezci:)..... Jinak jestli si škrtal o lemy..mel sis vybrat lepsí ET pardále:P Citovat
godzila.01 Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 Rejty : Jo a na chatu budu deset kilometrů chodit pěšky co ? Na polní cesty prostě občas musíš chtě nechtě jet ... Nehledě teda na to že půlka našich cest jsou polní cesty ... Jinak tím že si ty auta snížíte a dáte tvrdej podvozek z toho děláte tak maximálně koncernový auta, protože to už není peugeot, s pohodlím to auto už pak nemá nic moc společnýho ... Ty kola jsem měl schválně vytažený ven, líp to sedělo, bylo to o nějakých deset centimetrů oproti záladu širší ... Na nějaký efekt rozhodně lepší než když to budeš mít snížený, to auto se opravdu nedalo utrhnout... Ty říkáš že je to hezčí snížený já zase že ne, nemá cenu se přít, každýmu se to líbí jinak, i když já asi patřím k většině není to podstatné Citovat
Frozz Odesláno 9. září 2011 Autor Odesláno 9. září 2011 PRODÁM bílé pozadí budíků (+ ručičky) na P207 !! Sleva možná. Citovat
Frozz Odesláno 12. září 2011 Autor Odesláno 12. září 2011 Co je podle vás hezčí? Jedná se o ochranné plastické kroužky na kola: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.