Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Frozzovo bílé plusko - nová leštička :)

Recommended Posts

Odesláno

Auto i kola sou nádherný, ale jak je to snížený tak to prostě podle mně strašně strácí.... Kdyby to bylo tak o pět centimetrů vejš bylo by to fakt žrádlo ... :)

Tohle auto je maximálně tak na dálnici a to ještě ani ne na českou ... :/

Odesláno

ono to je presne idealne znižene :) dostaneš sas tým kam potrebuješ aj po horších cestach a vyzera to luxusne :)

ta černa 206 presne ukazuje ako bude moja vyzerať tak o 3 roky po celolaku s novými kolami :D

Odesláno

Vůbec bych se toho snížení nebál klidně bych šel i víc jak 3cm . Já sem na 307mu ktera je v zakladu vysoká jak prase chtěl taky původně dát snižení 3cm ale sem rád že sem tam dal štelovák pač si to můžu snižovat jak a kolik chci.

Snížil sem to o 6cm a dá se stím jezdit bez problemu a nic neškrtá, protože ty tuhši tlumice a tvrdši pružiny tolik nepropruži takže i snaloženym autem mi nikde nic neskrtne.

Co se týka zatáček tak auto po snižení se mi tolik nenaklani což jde hodne poznat v zatackach.

Na fotce můžeš videt jak sem to měl vysoky :D

[upravil dne 8/9/11 14:26 od MHS]

post-22668-14109619653353_thumb.jpg

Odesláno
Ty si blázen, vždyt už takhle se s tím nedá jezdit na českejch silnicích, natož kdyby to bylo ještě níž.... :roll

zajímavý že já sem vždycky zajel kam potřebuju :)

Odesláno

Zajel.. ale s jakym vypetim sil nekdy :D Taky mam za to ze ve vetsine pripadu to je jen o vzhledu (na kterej ma kazdej uplne jiny oci) a pocitech z jizdy.. nemyslim ze pritvrzenim a snizovanim podvozku (nehlede na to ze v rally se neresi jen \"tuhost\"..) na nasich prevazne hrbolatych silnicich se neco ziska krom vzhledu.. spis naopak.. auto uskakuje a je mnohem horsi ho udrzet v primem smeru.. jo az tady budou silnice rovne bez koleji tak muze bejt vsechno jinak :) A ze snizovani nuti pritvrzovat to je logiky s ohledem na to co se tu psalo.. aby tolik nepropruzil a neskrtal tak o lemy blatniku ap.

Pokud je me znamo tak u zavodnich aut je to o tezisti pripadne proudeni vzduchu pod podvozkem.. na bezne silnici se seriovym autem tezko neco takovyho ma valnej efekt :)

Odesláno
Ale zajel... tak u me to je samozrejmne vzhledovej efekt :)

No mi řekni jak by si si poradil s našema spomalovacíma pásama u baráku, když já tady škrtám i se 607 když jedu pomaloučku na jedničku ... :D a to je minimálně 15cm od silnice ... :D :D :D To stavěl nějakej kokot s SUVčkem....:roll

Odesláno

No tady by si prostě neprojel, teda pokud by jsi tam nechtěl nechat půlku auta.... Každou chvilku se tu válí kusy plastů a různýho odpadlího bordelu... je třicet centimetrů vysokej s malým nájezdem a sjezdem a nedá se na něj najet ani bokem jen čistě rovně, protože je to u zastávky tramvaje a je tam zůžení a dvacet čísel vysokej obrubník... prostě trapárna... Na každý straně jsou dva za sebou.... :D

Neberte mně zle, jen trochu rejpu, ale je fakt že se mi prostě snížený auta nelíbí, když pominu to že to vypadá divně a nepřirozeně tak z praktického hlediska na našich silnicích spíš peklo než radost, to nemluvím třeba o tom, že zajet s takovým autem na polní cestu je smr.... :roll

Odesláno

Godzila: ty jo kámo,...ted nevim jestli si delas srandu nebo to ymslis vážně:D ale ja bych svému pežotu nikdy neudelal to ze bych zajel na polni cestu..ani kvuli šuku ne:D jednou sem to udelal a to sem auto měl 14 dni a převrátil sem se na bok do 1,5 metrové díry..jen skoda ze nemam fotky:(

CO se tyce 206..je to proste divny jak je to vysoky....3-5 cm staci,bude to fungovat a projedes vsude a je to hezci:)..... Jinak jestli si škrtal o lemy..mel sis vybrat lepsí ET pardále:P

Odesláno

Rejty : Jo a na chatu budu deset kilometrů chodit pěšky co ? :D Na polní cesty prostě občas musíš chtě nechtě jet ... Nehledě teda na to že půlka našich cest jsou polní cesty ... :D Jinak tím že si ty auta snížíte a dáte tvrdej podvozek z toho děláte tak maximálně koncernový auta, protože to už není peugeot, s pohodlím to auto už pak nemá nic moc společnýho ... :)

Ty kola jsem měl schválně vytažený ven, líp to sedělo, bylo to o nějakých deset centimetrů oproti záladu širší ... Na nějaký efekt rozhodně lepší než když to budeš mít snížený, to auto se opravdu nedalo utrhnout... :)

Ty říkáš že je to hezčí snížený já zase že ne, nemá cenu se přít, každýmu se to líbí jinak, i když já asi patřím k většině není to podstatné :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...