pipistrel Odesláno 22. červenec 2011 Odesláno 22. červenec 2011 inak ten volant je moc moc super Citovat
Frozz Odesláno 23. červenec 2011 Autor Odesláno 23. červenec 2011 Dík pipi, též se mi moc líbí Otázka pro vás: určitě víte, že mám s předním znakem problémy, resp. s odlupující se barvou. Mám teď na výběr dvě varianty: 1. potáhnout 3M karbon folii, vypadalo by to takto: (a myslím že k bílé by se to hodilo moc) -foto by Vanhalf- ¨¨ 2. nechat nastříkat u lakýrníka do černa, jako to mám teď, ale kvalitně - co si myslíte že bude lepší? A co déle vydrží? Folie vs barva? Já se nemůžu rozhodnout. Díky [upravil dne 23/7/11 21:04 Frozz] Citovat
pipistrel Odesláno 23. červenec 2011 Odesláno 23. červenec 2011 ja by som skusil tu foliu. bude to lacnejsie a mozes to hocikedy doma opravit. Citovat
godzila.01 Odesláno 23. červenec 2011 Odesláno 23. červenec 2011 Dal bych folii .... Ohledně tý páčky, je to sice luxus bez kterýho se dá žít, ale zase proč to nemít ve funkčním stavu když už to tam je a je to prakticky nové auto ? Instalace není těžká, mělo by to jít snadno napojit ... Citovat
Buback Odesláno 23. červenec 2011 Odesláno 23. červenec 2011 napojit to jde velice lehce, zalezitost 2 minut i s rozebranim palubky. Chvilku jsem to mel bez packy, ale jelikoz mam radio s touchscreenem bylo to obcas o zabiti neco prepnout. Tak sem dal redukci a uz to funguje jak ma. Citovat
thoy_GTi 6 Odesláno 24. červenec 2011 Odesláno 24. červenec 2011 Zdravim, priklanel bych se tez k te folii. Posilam odkaz gde si Olda potahuje folii vse sam.... [upravil dne 24/7/11 od thoy_GTi 6] Citovat
Frozz Odesláno 24. červenec 2011 Autor Odesláno 24. červenec 2011 Díky všem. Tu \"redukci\" nebo jak se tomu říká na fungování páčky volantu, tedy pak koupím. A mám rozhodnuto ohledně zadního a předního lvíčka...............karbon folie, dík za vaše názory a těšte se, teď už se to odlupuje dokonce i na předních stranách :mad:. Citovat
paul jane Odesláno 24. červenec 2011 Odesláno 24. červenec 2011 dej karbon mam ho take na haupne u tebe to bude vejprask kdyz mas bile auto. Citovat
Frozz Odesláno 24. červenec 2011 Autor Odesláno 24. červenec 2011 Kdo má zájem, může se podívat na moje první detailingové mytí a čištění puga: http://detailing.cz/viewtopic.php?f=17&t=799&p=14815#p14815 [upravil dne 24/7/11 od Frozz] Citovat
Frozz Odesláno 29. červenec 2011 Autor Odesláno 29. červenec 2011 Tak včera jsme s rejtym a lukasem309 instalovali nové radio a repro. Byly trochu problémy - po nastartování rádio nešlo a palubovka nesvítila, zjistilo se že je prasklá pojistka (?), takže výměna, a vše šlo OK - ALE u otáčkoměru se mi ukázal obrázek motůrku (diagnostika motoru) -> naštěstí po hodině zmizel. Repro - sundali jsme plato předních dvěří, a nejdřív rejty přišel na to, že ten konektor je jinak dělaný a že to nepůjde \"jen\" vyměnit a že je potřeba něco dokoupit a navíc že se tam nové repráky nevejdou, takže se musel ořezat uvnitř ten plast, pak už to šlo OK. No a nakonec nám ani nepasovali dirky na zašroubování, byly jinak rozmístěné, ale to se bude řešit dnes. No prostě jako vždy - problémy a komplikace... Dnes by mohly být fotky, jestli se vše povede. Jinak když jsme vyměnili jen radio - tak rozdíl ZNATELNÝ, hraje to moc pěkně. Takže až tam budou i nové repro, bude to doufám lahůdka Pak už jen sundat nárazník, přední a zadní znak, hodit do karbonu a hurá na Mimoň, jedu tam poprvé . ... a mám novou, kratší (35cm) anténu, je moc pěkná . Ale nejde mi bohužel radio, musel by se koupit nějaký adaptér, ale mě to nevadí, stejně poslouchám jen svoje písničky. [upravil dne 29/7/11 od Frozz] Citovat
winco Odesláno 29. červenec 2011 Odesláno 29. červenec 2011 ked nepočuvaš radio tak si mal len kus kablu naťahnuť a zmotať pod strechu (keby nahoodu to radio chceš počuvať) a dieru na antenu zagytovať a nalakovať :-P Citovat
Frozz Odesláno 30. červenec 2011 Autor Odesláno 30. červenec 2011 Ukázka audia - sory za to pískání tam, holt foťák už to nepobral , ale zvuk je to libový. Citovat
Frozz Odesláno 30. červenec 2011 Autor Odesláno 30. červenec 2011 Lidi, potřebuju poradit. Rejty mi hodil do hlavy brouka, že prý mám znak sundat a už ho nedávat, že je to tak o hodně hezčí a je to víc \"clean-style\". Vaše názory? Já nevím, mě se ten nápad zezačátku nezamlouval, ale teď se mi to začíná líbit doprčic :roll:roll Citovat
wojtěch Odesláno 30. červenec 2011 Odesláno 30. červenec 2011 bez je to lepší.. taky bych ho tam nemnl nemít tam dírky... Citovat
winco Odesláno 30. červenec 2011 Odesláno 30. červenec 2011 nech ho dolu ušetriš za lepenie karbonu :-P :D: D inak to auto si umyval a leštil na myčke v samoobslužnom boxe či kde??? Citovat
Frozz Odesláno 30. červenec 2011 Autor Odesláno 30. červenec 2011 Zatím díky, klidně mi ještě někdo poradťe zajímá mě váš názor. Winco - myl/leštil jsem ho v boxu, ale tam jsem udělal jen šampon a usušil, pak jsem pustil nějaké další auto a zbytek (leštění, vosk, okna atd) jsem už dělal před boxem, tam je hodně místa na parkování a nikomu jsem tam nepřekážel. Citovat
pipistrel Odesláno 30. červenec 2011 Odesláno 30. červenec 2011 bez znaku inak mas vyhodu lebo pod nim nemas otvory ako na 207 Citovat
Jacobsoon Odesláno 30. červenec 2011 Odesláno 30. červenec 2011 Lidi, potřebuju poradit. Rejty mi hodil do hlavy brouka, že prý mám znak sundat a už ho nedávat, že je to tak o hodně hezčí a je to víc \"clean-style\". Vaše názory? Já nevím, mě se ten nápad zezačátku nezamlouval, ale teď se mi to začíná líbit doprčic :roll:roll lepší se znakem Bez citace obrázků! Díky, Béďa [upravil dne 4/8/2011 od Béďa] Citovat
Nanjua Odesláno 30. červenec 2011 Odesláno 30. červenec 2011 Tím že je černý na bílém se mi to líbí. Když máš černé kola tak se mi to k tomu pěkně hodí, je to zajímavé. Čisté by to bylo lepší než kdyby byl chromový. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.