Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Frozzovo bílé plusko - nová leštička :)

Recommended Posts

Odesláno

Dík pipi, též se mi moc líbí :mrk

Otázka pro vás: určitě víte, že mám s předním znakem problémy, resp. s odlupující se barvou. Mám teď na výběr dvě varianty:

1. potáhnout 3M karbon folii, vypadalo by to takto: (a myslím že k bílé by se to hodilo moc)

-foto by Vanhalf-

dsc00784k.jpg¨¨

2. nechat nastříkat u lakýrníka do černa, jako to mám teď, ale kvalitně

- co si myslíte že bude lepší? A co déle vydrží? Folie vs barva? Já se nemůžu rozhodnout.

Díky

[upravil dne 23/7/11 21:04 Frozz]

Odesláno

Dal bych folii .... :)

Ohledně tý páčky, je to sice luxus bez kterýho se dá žít, ale zase proč to nemít ve funkčním stavu když už to tam je a je to prakticky nové auto ? :) Instalace není těžká, mělo by to jít snadno napojit ... :mrk

Odesláno

napojit to jde velice lehce, zalezitost 2 minut i s rozebranim palubky. Chvilku jsem to mel bez packy, ale jelikoz mam radio s touchscreenem bylo to obcas o zabiti neco prepnout. Tak sem dal redukci a uz to funguje jak ma.

Odesláno

Díky všem.

Tu \"redukci\" nebo jak se tomu říká na fungování páčky volantu, tedy pak koupím.

A mám rozhodnuto ohledně zadního a předního lvíčka...............karbon folie, dík za vaše názory a těšte se, teď už se to odlupuje dokonce i na předních stranách :mad::mad::mad:.

Odesláno

Tak včera jsme s rejtym a lukasem309 instalovali nové radio a repro. Byly trochu problémy - po nastartování rádio nešlo a palubovka nesvítila, zjistilo se že je prasklá pojistka (?), takže výměna, a vše šlo OK - ALE u otáčkoměru se mi ukázal obrázek motůrku (diagnostika motoru) -> naštěstí po hodině zmizel.

Repro - sundali jsme plato předních dvěří, a nejdřív rejty přišel na to, že ten konektor je jinak dělaný a že to nepůjde \"jen\" vyměnit a že je potřeba něco dokoupit a navíc že se tam nové repráky nevejdou, takže se musel ořezat uvnitř ten plast, pak už to šlo OK. No a nakonec nám ani nepasovali dirky na zašroubování, byly jinak rozmístěné, ale to se bude řešit dnes.

No prostě jako vždy - problémy a komplikace... :myslim:D

Dnes by mohly být fotky, jestli se vše povede.

Jinak když jsme vyměnili jen radio - tak rozdíl ZNATELNÝ, hraje to moc pěkně. Takže až tam budou i nové repro, bude to doufám lahůdka :papa

Pak už jen sundat nárazník, přední a zadní znak, hodit do karbonu a hurá na Mimoň, jedu tam poprvé :aut.

... a mám novou, kratší (35cm) anténu, je moc pěkná :potlesk. Ale nejde mi bohužel radio, musel by se koupit nějaký adaptér, ale mě to nevadí, stejně poslouchám jen svoje písničky.

[upravil dne 29/7/11 od Frozz]

Odesláno

ked nepočuvaš radio tak si mal len kus kablu naťahnuť a zmotať pod strechu (keby nahoodu to radio chceš počuvať) a dieru na antenu zagytovať a nalakovať :-P

Odesláno

Lidi, potřebuju poradit. Rejty mi hodil do hlavy brouka, že prý mám znak sundat a už ho nedávat, že je to tak o hodně hezčí a je to víc \"clean-style\".

Vaše názory? :D Já nevím, mě se ten nápad zezačátku nezamlouval, ale teď se mi to začíná líbit doprčic :roll:roll:roll

seznakem.jpg

bezznaku.jpg

Odesláno

Zatím díky, klidně mi ještě někdo poradťe zajímá mě váš názor.

Winco - myl/leštil jsem ho v boxu, ale tam jsem udělal jen šampon a usušil, pak jsem pustil nějaké další auto a zbytek (leštění, vosk, okna atd) jsem už dělal před boxem, tam je hodně místa na parkování a nikomu jsem tam nepřekážel.

Odesláno
Lidi, potřebuju poradit. Rejty mi hodil do hlavy brouka, že prý mám znak sundat a už ho nedávat, že je to tak o hodně hezčí a je to víc \"clean-style\".

Vaše názory? :D Já nevím, mě se ten nápad zezačátku nezamlouval, ale teď se mi to začíná líbit doprčic :roll:roll:roll

lepší se znakem

Bez citace obrázků! Díky, Béďa

[upravil dne 4/8/2011 od Béďa]

Odesláno

Tím že je černý na bílém se mi to líbí. Když máš černé kola tak se mi to k tomu pěkně hodí, je to zajímavé. Čisté by to bylo lepší než kdyby byl chromový.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...