Frozz Odesláno 17. září 2011 Autor Odesláno 17. září 2011 Díky všem :papa:papa Slimáka nedám, neuvědomil jsem si, že to má spojitost s turbem, špatně jsem si to slovo boosted vyložil, dám ho tedy pryč. A toho golfa, no jestli nenajdu puga, tak to dám taky pryč. Ti, kdo si o to řekli, dostanou dnes PM s pdf. Musím upozornit, že ty barvičky si dodělejte vy, všechno je to tuším černo-bílé. Citovat
PouLa Odesláno 17. září 2011 Odesláno 17. září 2011 Ahoj Frozzi mohl bych poprosit o želvičku 8vSociety a Stiga Citovat
Frozz Odesláno 17. září 2011 Autor Odesláno 17. září 2011 Posláno všem. Včera mi přišla 63x30cm bílá karbon folie, takže jsem se dneska pokoušel sundat rámeček na středovém panelu,...teda, fuj, šlo to pěkně blbě, urval jsem tuším jen 2 cvočky, ale to prostě jinak nešlo, dělal jsem to opatrně, ten roh byl prokletý, viz. fotka. Stejně se mi zdálo, že to tam bylo napevno . Takže rámeček půjde do bílého karbonu, aby přitahoval pohled doprostřed, zároveň s tím proužek a obšívání na volantu bude ladit, v budoucnu též bílé prošívání manžety. Citovat
bajza206 SW Odesláno 17. září 2011 Odesláno 17. září 2011 Tak na ten rámeček jsem zvědavej mohlo by to vypadat zajímavě jinak auto se mi moc líbí:super:super:super:super:super:super p.s. co klakson? Citovat
Frozz Odesláno 17. září 2011 Autor Odesláno 17. září 2011 troubí :aut:super Dík, snad se mi to povede. Citovat
godzila.01 Odesláno 17. září 2011 Odesláno 17. září 2011 Nejlepší je tam ta želvu, tu chci ..... Citovat
Grlik Odesláno 18. září 2011 Odesláno 18. září 2011 Pošli mi taky prosím toho slimaka, vypada fakt super Citovat
Andreww Odesláno 18. září 2011 Odesláno 18. září 2011 Mohl bych o ně taky poprosit? Jsou fakt super Děěěkuuujuuu Citovat
pipistrel Odesláno 18. září 2011 Odesláno 18. září 2011 frozzi podstatne su tie klipy co maju ten pliesik na sebe. takze to mas v poho Citovat
Frozz Odesláno 26. září 2011 Autor Odesláno 26. září 2011 Zde dávám do placu kompletně připravené aktualizované (vektor, formát pdf, 300dpi) samolepky. Je tam 7ks, už jsem je poslal na vytvoření. http://www.ulozto.cz/10394170/7ks-samolepky-zip Takže si klidně stáhněte, a když se nějaká bude líbit, nechte si udělat ............... - jinak včera jsme s rejtym lepili bílou karbon folii na středový plast v interieru, vypadá to úžasně. - další věc, co hodlám koupit, je KN filtr, nic si od toho neslibuju, snad jen že o malililinko půjde motor lépe do otáček, a změní se trochu zvuk na (prý) dunivější, hlubší. - pak ještě nějak pořešit koncovku, jo a ten přední plast v nárazníku dát do barvy, konečně se pug nebude smát, ale bude cenit zuby Citovat
oni Odesláno 28. září 2011 Odesláno 28. září 2011 prosimte a muzes mi poslal i to sneka boostet? dekuju Citovat
GRiMx Odesláno 28. září 2011 Odesláno 28. září 2011 Já chci taky Stiga!! Ten je Best jsem zvědavej jak to bude vypadat na autě.. Citovat
Frozz Odesláno 28. září 2011 Autor Odesláno 28. září 2011 Šneka už bohužel ve vektoru nemám. No taky jsem zvědavej, zítra by už mohly dojít. Jen ještě musím vymyslet, jak je poskládám a nalepím Citovat
Frozz Odesláno 6. říjen 2011 Autor Odesláno 6. říjen 2011 Zdárec , pár novinek: - samolepky jsou doma, ale v ruce je budu mít až v sobotu - KN filtr objednán a už také čeká na poště (jupí), v SO bude nainstalován Víkendové snažení: - druhá vrstva červené barvy brzdičů, ta jedna nestačila, protože se začla trošičku loupat - druhá vrstva černé (teď už MAT) barvy na zadní bubny - a když jsme byli u té černé, tak se nechal udělat zadní plech (dříve bílý, fuj) za zadníma kolama, teď je krásně černý, na fotkách to bude poznat [upravil dne 6/10/11 11:31 od Frozz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.