Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Frozzovo bílé plusko - nová leštička :)

Recommended Posts

Odesláno

Díky všem :papa:papa:papa

Slimáka nedám, neuvědomil jsem si, že to má spojitost s turbem, špatně jsem si to slovo boosted vyložil, dám ho tedy pryč.

A toho golfa, no jestli nenajdu puga, tak to dám taky pryč.

Ti, kdo si o to řekli, dostanou dnes PM s pdf. Musím upozornit, že ty barvičky si dodělejte vy, všechno je to tuším černo-bílé.

Odesláno

Posláno všem.

Včera mi přišla 63x30cm bílá karbon folie, takže jsem se dneska pokoušel sundat rámeček na středovém panelu,...teda, fuj, šlo to pěkně blbě, urval jsem tuším jen 2 cvočky, ale to prostě jinak nešlo, dělal jsem to opatrně, ten roh byl prokletý, viz. fotka. Stejně se mi zdálo, že to tam bylo napevno :myslim.

Takže rámeček půjde do bílého karbonu, aby přitahoval pohled doprostřed, zároveň s tím proužek a obšívání na volantu bude ladit, v budoucnu též bílé prošívání manžety.

ramecek.jpg

ramecek2.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zde dávám do placu kompletně připravené aktualizované (vektor, formát pdf, 300dpi) samolepky. Je tam 7ks, už jsem je poslal na vytvoření.

http://www.ulozto.cz/10394170/7ks-samolepky-zip

Takže si klidně stáhněte, a když se nějaká bude líbit, nechte si udělat

...............

- jinak včera jsme s rejtym lepili bílou karbon folii na středový plast v interieru, vypadá to úžasně.

- další věc, co hodlám koupit, je KN filtr, nic si od toho neslibuju, snad jen že o malililinko půjde motor lépe do otáček, a změní se trochu zvuk na (prý) dunivější, hlubší.

- pak ještě nějak pořešit koncovku, jo a ten přední plast v nárazníku dát do barvy, konečně se pug nebude smát, ale bude cenit zuby :D

Odesláno

Šneka už bohužel ve vektoru nemám.

No taky jsem zvědavej, zítra by už mohly dojít. Jen ještě musím vymyslet, jak je poskládám a nalepím :mrk

Odesláno

Zdárec :), pár novinek:

- samolepky jsou doma, ale v ruce je budu mít až v sobotu

- KN filtr objednán a už také čeká na poště (jupí), v SO bude nainstalován

Víkendové snažení:

- druhá vrstva červené barvy brzdičů, ta jedna nestačila, protože se začla trošičku loupat

- druhá vrstva černé (teď už MAT) barvy na zadní bubny

- a když jsme byli u té černé, tak se nechal udělat zadní plech (dříve bílý, fuj) za zadníma kolama, teď je krásně černý, na fotkách to bude poznat

dsc0298lz.jpg

dsc0299gv.jpg

dsc0300nr.jpg

dsc0301mf.jpg

dsc0302scu.jpg

[upravil dne 6/10/11 11:31 od Frozz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...