AKCZ Odesláno 29. srpen 2011 Odesláno 29. srpen 2011 Pocity me neprekvapuji ale jak jsem psal vlastni zkusenost je nejlepsi PS: Sry Peugeot clubu ale priste Barumka Frozzi :D Holt se to tenhle vikend seslo Citovat
Frozz Odesláno 29. srpen 2011 Autor Odesláno 29. srpen 2011 Kola potvrzené , teď počkám, až mi pošlou originál velký techničák a šup na magistrát. Citovat
Frozz Odesláno 5. září 2011 Autor Odesláno 5. září 2011 Konečně kola zapsány v TP! :mrk:mrk Zde jsem napsal kompletní návod, snad to někomu pomůže: [upravil dne 5/9/11 13:47 od Frozz] Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 5. září 2011 Odesláno 5. září 2011 Niice.. Konečne dostane Pažout papučky ako sa patrí P.S. Máš už nejaké vyhliadnuté? [Edited on 5.9.11 13:53 by m3t4L_m4n] Citovat
Frozz Odesláno 5. září 2011 Autor Odesláno 5. září 2011 Já už tam ty kola mám pár měsíců , ale až teď se mi to podařilo vše vyřídit a zapsat. [upravil dne 5/9/11 15:25 od Frozz] Citovat
Frozz Odesláno 5. září 2011 Autor Odesláno 5. září 2011 R16 by byly lepší .... Ano, a taky těžší, větší, větší valivý odpor, větší spotřeba, horší akcelerace a línější. Ne díky Citovat
godzila.01 Odesláno 5. září 2011 Odesláno 5. září 2011 Ale prosímtě, ten tvůj překoňovanej motor by to zvládnul jako nic .... :aut Citovat
Frozz Odesláno 6. září 2011 Autor Odesláno 6. září 2011 Ale prosímtě, ten tvůj překoňovanej motor by to zvládnul jako nic .... :aut Uvidíme, zkusím tam někdy nasadit 17\" od rejtyho, a už vidím, jak se to auto ani nehne :D Citovat
godzila.01 Odesláno 7. září 2011 Odesláno 7. září 2011 Proč to chceš proboha snižovat ? Neříkej mi že se ti to víc líbí když to auto je níž, vždyt to vypadá divně, hlavně když tam pak jedeš ve více lidech ... To já bych se to naopak snažil dát o něco výš, to mi přijde rozhodně hezčí teda ... Citovat
Frozz Odesláno 7. září 2011 Autor Odesláno 7. září 2011 Tak většina lidí snižuje seriový auta, někdo málo, někdo víc a někdo brutálně, že už potom nemůže skoro nikde jezdit. Z téhle fotky to nepoznáš, ale ten zadek je opravdu vysoká koza a je to ošklivý, předek je celkem ok. Chci to snížit max o 3cm, víc ne, jen decentně, je to hezčí. edit: navíc se posune těžiště a auto bude o něco jistější v zatáčkách. [upravil dne 7/9/11 19:45 od Frozz] Citovat
winco Odesláno 7. září 2011 Odesláno 7. září 2011 no praveže v realy mi príde,že zadek je níž jak predek (opticky) a ked som to znižil o 3,5cm presne tak predek vyzera čul že je dvihnuty proti zadku ale inak je to super a na tej fotke si to znižil moc malo o 3,5cm ti to klesne vic kukni na moje pred a po fotky.... inak znižene auto je vždy hezčí ale zase s rozumom znížene...a je to pak halvne športovejšie a bezpečnejšie na jazdenie v zakrutach Citovat
godzila.01 Odesláno 7. září 2011 Odesláno 7. září 2011 Frozz : Většina lidí určitě auta nesnižuje, spíš tak pár procent lidí, kterým se to líbí... Mně osobně se to nikdy nelíbilo na žádným autě, je fakt že u formule by to vypadalo asi divně kdyby byl zadek dvacet čisel od země ... :D Ale třeba mně osobně by se líbila 607 nebo i 406 nejvíc tak když jsem to měl zvednutý z obou stran za prahy a kola ve vzduchu.... kolo od blatníku bylo cca 30cm.... Kdyby to tak šlo udělat když to dřepí na silnici byla by to palba.... Nevím no prostě jsem tenhle \"trend\" nějak nepochopil, podle mně se z pěknýho auta udělá pak akorát ošklivý To už bych to radši trochu zvednul a dal tomu pořádný kola a podložky, aby se kola dostali ven z lemů, to je podle mně mnohem hezčí a sedět ti to bude o moc líp.... Ale nebudu ti do toho kecat ... :papa Citovat
winco Odesláno 7. září 2011 Odesláno 7. září 2011 to je vec nazoru mne sa zas auto nelubi ked je jak offroad a duplom ked z \"limuziny\" ako je 607 spraviš tereňák... no zas ked to položiš niž a daš väčšie kola s podložkami tak to bude ešte lepšie a to pak bude sedieť proste auto sa v zakrutach musi co nejmiň nakláňať aby to držalo a to dostiahneš prave tým zníženim a tvrdšími tlmičami Citovat
godzila.01 Odesláno 7. září 2011 Odesláno 7. září 2011 Když to dáš níž a dáš široký kola tak budeš tak akorát škrtat o lemy kolama.... Měl jsem na 406 podložky a kola lezly ven, občas když jsem jel naloženej a víc se to zhouplo tak to škrtalo ..... A to si vem že jsem tam měl normální podvozek, akorát tvrdý tlumiče, kdybych to měl o tři centimetry níž tak se s tím ani nehnu z místa.... Jinak nikdy sem neměl pocit že by se auto nějak naklánělo nebo nesedělo v zatáčkách, to snížení podle mně je jen \"tuzing\" prostě efekt na oko, ale nechci se hádat, každýmu se líbí něco jinýho.... Ale prostě jsem neviděl nikdy snížený auto co by se mně osobně líbilo .... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.