Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Frozzovo bílé plusko - nová leštička :)

Recommended Posts

Odesláno

Pocity me neprekvapuji ale jak jsem psal vlastni zkusenost je nejlepsi ;)

PS: Sry Peugeot clubu ale priste Barumka Frozzi :D :D Holt se to tenhle vikend seslo :)

Odesláno
R16 by byly lepší .... :aut

Ano, a taky těžší, větší, větší valivý odpor, větší spotřeba, horší akcelerace a línější. Ne díky :bojim:)

Odesláno
Ale prosímtě, ten tvůj překoňovanej motor by to zvládnul jako nic .... :D:aut

Uvidíme, zkusím tam někdy nasadit 17\" od rejtyho, a už vidím, jak se to auto ani nehne :D:D

Odesláno

Proč to chceš proboha snižovat ? :) Neříkej mi že se ti to víc líbí když to auto je níž, vždyt to vypadá divně, hlavně když tam pak jedeš ve více lidech ... :D

To já bych se to naopak snažil dát o něco výš, to mi přijde rozhodně hezčí teda ...:P

Odesláno

Tak většina lidí snižuje seriový auta, někdo málo, někdo víc a někdo brutálně, že už potom nemůže skoro nikde jezdit. Z téhle fotky to nepoznáš, ale ten zadek je opravdu vysoká koza a je to ošklivý, předek je celkem ok. Chci to snížit max o 3cm, víc ne, jen decentně, je to hezčí.

edit: navíc se posune těžiště a auto bude o něco jistější v zatáčkách.

[upravil dne 7/9/11 19:45 od Frozz]

Odesláno

no praveže v realy mi príde,že zadek je níž jak predek (opticky) a ked som to znižil o 3,5cm presne tak predek vyzera čul že je dvihnuty proti zadku ale inak je to super a na tej fotke si to znižil moc malo o 3,5cm ti to klesne vic :P kukni na moje pred a po fotky....

inak znižene auto je vždy hezčí ale zase s rozumom znížene...a je to pak halvne športovejšie a bezpečnejšie na jazdenie v zakrutach :)

Odesláno

Frozz : Většina lidí určitě auta nesnižuje, spíš tak pár procent lidí, kterým se to líbí... :) Mně osobně se to nikdy nelíbilo na žádným autě, je fakt že u formule by to vypadalo asi divně kdyby byl zadek dvacet čisel od země ... :D :D :D

Ale třeba mně osobně by se líbila 607 nebo i 406 nejvíc tak když jsem to měl zvednutý z obou stran za prahy a kola ve vzduchu.... kolo od blatníku bylo cca 30cm.... Kdyby to tak šlo udělat když to dřepí na silnici byla by to palba.... :D

Nevím no prostě jsem tenhle \"trend\" nějak nepochopil, podle mně se z pěknýho auta udělá pak akorát ošklivý :( To už bych to radši trochu zvednul a dal tomu pořádný kola a podložky, aby se kola dostali ven z lemů, to je podle mně mnohem hezčí a sedět ti to bude o moc líp....

Ale nebudu ti do toho kecat ... :aut:papa

Odesláno

to je vec nazoru :) mne sa zas auto nelubi ked je jak offroad :) a duplom ked z \"limuziny\" ako je 607 spraviš tereňák...

no zas ked to položiš niž a daš väčšie kola s podložkami tak to bude ešte lepšie a to pak bude sedieť :) proste auto sa v zakrutach musi co nejmiň nakláňať aby to držalo a to dostiahneš prave tým zníženim :) a tvrdšími tlmičami

Odesláno

Když to dáš níž a dáš široký kola tak budeš tak akorát škrtat o lemy kolama.... Měl jsem na 406 podložky a kola lezly ven, občas když jsem jel naloženej a víc se to zhouplo tak to škrtalo ..... A to si vem že jsem tam měl normální podvozek, akorát tvrdý tlumiče, kdybych to měl o tři centimetry níž tak se s tím ani nehnu z místa....

Jinak nikdy sem neměl pocit že by se auto nějak naklánělo nebo nesedělo v zatáčkách, to snížení podle mně je jen \"tuzing\" prostě efekt na oko, ale nechci se hádat, každýmu se líbí něco jinýho.... :) Ale prostě jsem neviděl nikdy snížený auto co by se mně osobně líbilo .... ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...