Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Frozzovo bílé plusko - nová leštička :)

Recommended Posts

Odesláno

chce to videt......kazd ma neco do sebe a kdyz sme se s Lukym byli projet každý se svym,tak ve večerním městě to plusko vypadá užasne a prdelka bez znaku pusobí famozne!!!!! Ale uznavam ze s černym znakem to je taky dobre:)

Odesláno

Takže zadní znak jde 100% dolu, už jsem se rozhodl.

Přední znak bude do víkendu komplet v karbonu, za rok-dva koupím přední nárazník a nechám ho zavařit, shodli jsme se že by to mohlo vypadat moc dobře .

Zítra polepím vrchní kryty zrcátek do bílého karbonu, teď je tam jen bílá barva, pak pošlu fotky. Karbon už došel, ta bílá je úžasná.

Odesláno

Dnešní lepení bílé karbo folie s rejtym na zrcátka, stihli jsme ale jen jedno, o víkendu doděláme druhé. Je to fakt piplačka, to jsem vůbec nečekal:

fotografie0152.jpg

fotografie0155.jpg

Jedna noční fotka v Ústí n.L v garážích ve vrchním patře:

22969818996400129591300.jpg

Přední repro nainstalované:

fotografie0150.jpg

Odesláno

Jojo, vypadá, je to super. Až bude hotový i znak i zrcátka, pošlu fotky ať se může někdo třeba inspirovat. Folii jsem kupoval tuším 20x60cm v highperformanceparts eshopu za 310Kč včetně pošty.

Odesláno
bude to pekne. inak na fotke s vectrou nemas znak :D poslem ti aj moj na nalepenie? ;)

Já vím, museli jsme ho sundat kvůli lepení. Asi ne sory, je to hrozně velká piplačka :bojim:D

Lepení znaku, ještě to ale není 100% hotové!! Zrcátka hotova.

fotografie0156.jpg

fotografie0157.jpg

fotografie0158.jpg

fotografie0159.jpg

Odesláno

Dík, ale moje poděkování patří hlavně rejtymu, s kterým jsme dělali rámeček a z velké části udělal on toho lva, já bych na to asi taky neměl trpělivost. Teď ještě oříznout trochu folie zezadu a bude se nasazovat.

Odesláno

Je to tu, tak přední znak hotový, vypadá to ... no však vidíte na fotkách. Snad se bude líbit, udělám ještě pár fotek celého auta.

205825_1925700704460_1300414492_31802493_1093330_n.jpg

dsc0227z.jpg

dsc0225bc.jpg

Bílý karbon:

dsc0219xu.jpg

Nová antena:

dsc0217mr.jpg

[upravil dne 12/8/11 od Frozz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...