godzila.01 Odesláno 31. červenec 2011 Odesláno 31. červenec 2011 Frozz : Já bych znak nechal, vypadá to podle mně líp, bez toho znaku to není úplně ono ... Citovat
Rejty Odesláno 31. červenec 2011 Odesláno 31. červenec 2011 chce to videt......kazd ma neco do sebe a kdyz sme se s Lukym byli projet každý se svym,tak ve večerním městě to plusko vypadá užasne a prdelka bez znaku pusobí famozne!!!!! Ale uznavam ze s černym znakem to je taky dobre:) Citovat
Frozz Odesláno 3. srpen 2011 Autor Odesláno 3. srpen 2011 Takže zadní znak jde 100% dolu, už jsem se rozhodl. Přední znak bude do víkendu komplet v karbonu, za rok-dva koupím přední nárazník a nechám ho zavařit, shodli jsme se že by to mohlo vypadat moc dobře . Zítra polepím vrchní kryty zrcátek do bílého karbonu, teď je tam jen bílá barva, pak pošlu fotky. Karbon už došel, ta bílá je úžasná. Citovat
Frozz Odesláno 3. srpen 2011 Autor Odesláno 3. srpen 2011 Dneska umytí a nanesení druhé vrstvy vosku. A pak malý sprintík s kámošem (opel vektra 2.0 1990) a následné focení: Citovat
Frozz Odesláno 4. srpen 2011 Autor Odesláno 4. srpen 2011 Dnešní lepení bílé karbo folie s rejtym na zrcátka, stihli jsme ale jen jedno, o víkendu doděláme druhé. Je to fakt piplačka, to jsem vůbec nečekal: Jedna noční fotka v Ústí n.L v garážích ve vrchním patře: Přední repro nainstalované: Citovat
Béďa Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 bilou jsem jeste nevidel, na tvem aute to bude vypadat dobre.. Citovat
Frozz Odesláno 4. srpen 2011 Autor Odesláno 4. srpen 2011 Jojo, vypadá, je to super. Až bude hotový i znak i zrcátka, pošlu fotky ať se může někdo třeba inspirovat. Folii jsem kupoval tuším 20x60cm v highperformanceparts eshopu za 310Kč včetně pošty. Citovat
pipistrel Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 bude to pekne. inak na fotke s vectrou nemas znak poslem ti aj moj na nalepenie? Citovat
godzila.01 Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 Ten bílej karbon jsem jeětě neviděl... vypadá to dobře ... Citovat
Frozz Odesláno 5. srpen 2011 Autor Odesláno 5. srpen 2011 bude to pekne. inak na fotke s vectrou nemas znak poslem ti aj moj na nalepenie? Já vím, museli jsme ho sundat kvůli lepení. Asi ne sory, je to hrozně velká piplačka Lepení znaku, ještě to ale není 100% hotové!! Zrcátka hotova. Citovat
Buback Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 huste panacku asi dobra sichta oblepit ten znak. Kazdopadne hodne zdaru. Citovat
godzila.01 Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 Hezky jsi si vyhrál... Na to bych neměl nerv a tak po pěti minutách bych to rozšlapal i se znáčkem ... Citovat
paul jane Odesláno 9. srpen 2011 Odesláno 9. srpen 2011 karbon je proste pecka a na te tve bile to bude asi masakr Citovat
Frozz Odesláno 9. srpen 2011 Autor Odesláno 9. srpen 2011 Dík, ale moje poděkování patří hlavně rejtymu, s kterým jsme dělali rámeček a z velké části udělal on toho lva, já bych na to asi taky neměl trpělivost. Teď ještě oříznout trochu folie zezadu a bude se nasazovat. Citovat
pipistrel Odesláno 9. srpen 2011 Odesláno 9. srpen 2011 aktual foto chceme predny znak zadny znak antena Citovat
Frozz Odesláno 9. srpen 2011 Autor Odesláno 9. srpen 2011 aktual foto chceme predny znak zadny znak antena Přední znak bude foto do pátku, anténa klidně zítra a zadní znak... není Citovat
wojtěch Odesláno 9. srpen 2011 Odesláno 9. srpen 2011 bude to vypadat hodně dobře jsem zvědav na ty fotky... Citovat
Frozz Odesláno 12. srpen 2011 Autor Odesláno 12. srpen 2011 Je to tu, tak přední znak hotový, vypadá to ... no však vidíte na fotkách. Snad se bude líbit, udělám ještě pár fotek celého auta. Bílý karbon: Nová antena: [upravil dne 12/8/11 od Frozz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.