Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

ja uz nevim nikdo nevi autodiagnostika motoru

Recommended Posts

Guest ms callisto
Odesláno
Ale to neznamena ze pocitac je spatny!!!!!!:aut

to taky jednoznacne nerikali, jen mi rekli ze je to mozny ale driv nez se bude pocitac menit (pokud to hodi tu dia znovu) tak se budou pidit po vecech ktery s tim souvisi a pokud vylouci vsechny mozny priciny a zbyde jim ten pocitac tak to bude uz jasny ze je v hajzlu, doufam, ze k tomu nedojde.

Guest ms callisto
Odesláno

takze jsem to byl projet a nemusel jsem najizdet ani 200km ale stacilo 20 a snazit se tu chybu nasimulovat a samozrejme, ze jsem ji tam dostal.:grr

predpokladam, ze je to tohle?

http://eshop.original-teile.de/index.php?force_sid=be7af3900022c556167d51c4763fc421&cl=search&searchparam=193982

Jde to rozdelat? bych se mrknul dovnitr 14 let se zivim opravami elektronikou treba bych na tom neco uvidel pokavad to vubec ma nejakej smysl, kdyz rikaji ze je to softwarovy

[upravil dne 26/3/11 00:03 ms callisto]

Odesláno

Myslím, že než teď tu ŘJ rozebírat by bylo lepší napíchnout na dia a pořádně vše otestovat, měřit parametry za jízdy, vypsat chyby a potom teprve řešit co dále.

[upravil dne 26/3/11 11:18 HonzaZ]

Guest ms callisto
Odesláno

nj tak v pondeli to pujde na podrobnou dia za to chteji cca 2000kc :grr

Odesláno

zkus se domluvit s někým z klubu,aby jsi nevyhodil 2000Kč a stejně nic nezjistí....v Praze a okolí má hodně členů PP 2000 a umí s nima!

[upravil dne 27/3/11 08:58 Charlie 1]

Odesláno

No tohle je napsano o neco vejs....

takze jsem to byl projet a nemusel jsem najizdet ani 200km ale stacilo 20 a snazit se tu chybu nasimulovat a samozrejme, ze jsem ji tam dostal.

predpokladam, ze je to tohle?

http://eshop.original-teile.de/index.php?force_sid=be7af3900022c556...

Jde to rozdelat? bych se mrknul dovnitr 14 let se zivim opravami elektronikou treba bych na tom neco uvidel pokavad to vubec ma nejakej smysl, kdyz rikaji ze je to softwarovy

Odesláno

No, nakonec ale psal že pojede na komplet dia. Tak snad s rozebíráním počká. Vypadá to ale, že už bádání vzdal, že nejde sem na fórum. Je docela zvláštní, že mu u Kopeckého (bývalý Autospol) udělali jenom výpis a smazání závad. Předpokládal bych, že to projedou s napíchnutou dia a budou testovat a měřit.

[upravil dne 27/3/11 12:20 HonzaZ]

Guest ms callisto
Odesláno

Tak jsem se domluvil se znamim znamiho na podrobnou dia :) za daleko mensi prachy nez je u Kopeckeho, Kopecky ma zakladni dia do 1000kc a ta detailni do 2000kc. ECU jsem sice vyndal ale jak jsem videl jak je to zadelany tak jsem se na otevirani vyprd mel jsem v planu jen na to mrknout jestli to neni nekde zasazeny oxidaci a nebo viditelne studene spoje na SMD, ze bych to vycistil, studenaky opravil, pajet na BGA jsem to rozhodne nechtel zvlast kdyz je to prej cely zalakovany takze jsem ji jen vycistil od bordelu a namontoval zpatky.

Dam pak vedet jak to dopadlo.

Pokud bude nejakej problem, ozvu se na Vami danou nabidku dia.

Guest ms callisto
Odesláno

Takze je to na 90% tou jednotkou Siemens SID801A :grr rikali, ze se tam moc tyhle jednotky nedavali, daval se tam spis Bosh, takze dneska to jde na vymenu jednotky a nasledne se to otestuje jestli je to urcite tim.:grr

• O 3 týdny později...
Guest ms callisto
Odesláno

takze auto je pres 3 tejdny v servisu a dali novej pocitac, naprogramovali na moje auto a zjistili, ze to tim neni...:grr

Guest ms callisto
Odesláno

nene nevybral jsem si to sam rekl jsem jim jen co to pise za chybu a rekli ze to nejspis tim pocitacem bude, ja to chci jen zpravit a je mi jedno cim to je, zartim jsem nic neplatil

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...