Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravim vsechny mam dotaz na vicku palivoveho filtru se my povedla zlomit trubicka mam jiny vicko akorad ze to puvodni je bez ohrevu a ja mam nahradni z ohrevem a proto se ptam nebude to vadit bude to fungovat normalne akorad ohrev nebude zapojen diky moc za rady

Odesláno

to petros12: neskusal si to zalepit dvojzlozkovym lepidlom? mne sa stalo to iste, tak som kupil cele to puzdro na pal. filter (btw. stoji to fakt mailand) a potom som to stare zalepil dvojzlozkovym lepidlom a drzi to fakt velmi dobre... mne vtedy nenapadlo to zalepit...

Odesláno

ja bych teda asi lepeni nedoporucil...

Mozna to nasucho drzi, ale az se to bude klepat 2000krat za minutu, jeste k tomu pusobeni nafty a tlaku... to si myslim, ze neni dobry napad...

Odesláno

mna k tomu inspiroval neaky clen tu z fora, ktory vravel, ze to ma zalepene dvojzlozkovym lepidlom a jazdi s tym.. kazdopadne ja to vyskusane nemam... na sucho to ozaj drzi dobre...

Odesláno

Já to dělal a drželo to podle mě dobře - bral si ho ode mě cobraxxx406 tak mu napiš jeslti slouží OK, nicméně použil jsem tenkostěnnou trubičku vsazenou dovnitř - perfekní je třeba ze staré antény. Při dobrém očištění a zdrsnění to podle mě drží líp než předtím. POkud se do toho pustíš dej dobrý pozor na nějaké piliny po broušení...

Odesláno

jo mel jsem to slepeny epoxidovou priskirici mozna jsem blbe namichal pomer drzeloto prez zimu dobre ale ted propousti a spadava nafta radsi schanim jiny za dveste my bracha my privezl z vrakarny ale uplne jyny s ohrevem a na zavit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...