Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak tak :)

kdyz mrknes na e recepty, nebo kucharku online, tak urcite na neco jednoducheho a chutneho narazis

Odesláno

Scratch:

Tak z grilovačky asi nic nebude. Jedu přes Prahu, kde mám ještě nějakou akci a nechci nechávat v rozpáleném autě maso. :( Zase se naobědvám v Peugeot club restauraci.

[upravil dne 13/5/11 15:41 Lví-ček]

Odesláno
Scratch:

Tak z grilovačky asi nic nebude. Je přes prahu, kde mám ještě nějakou akci a nechci nechávat v rozpáleném autě maso. :( Zase se naobědvám v Peugeot club restauraci.

Jooo kamaráde, to si musíš koupit pořádné auto s lednicí :aut

post-14013-14109617231557_thumb.jpg

Odesláno

třeba pivo, na cestu do hrvatska to v září bylo super. dokonce to i ohřívá, třeba bagetu k večeři po cestě.

Odesláno

u mě už je gril a uhlí standartním vybavením vozu, takže beru gril, uhlí a nějaký to maso na pátek, ještě musim vymyslet co s nim aby bylo i na sobotu a v tom hycu mi neuteklo.:roker

Odesláno

chladacek :)

tak bereme, jen ten co se do nej hazi ty ledove plasty, snad by to melo stacit.

Odesláno

se z komorniho grilovani, ktere zacalo na Seci a zaclo ve 4 lidech, za noc az v 15 lidech rozsirilo na minuly sraz, kde nas bylo chvilema az 30, tak jsem zvedavej na letosek :D

Odesláno
:roker v pátek na vás přijedu udělat BAF, tak mi nachystejte nějakou delikatesu! Vy mistři :mrk
Odesláno

a v sobotu Vás čekám na Hermelíny na oplátku u nás :roker

Vendi - mooooooc rád :mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...