Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

no to máš asi vyřešíno,já když to natáh napřímo,tak se mi právě zpustily oba větráky,ale jiskřilo mi to :bojim ,ten větrák má mín listů,ale jinak je stejnej,at ti změří jak je vysokej a průměr ,ale já na aukru za 900 koupil právě celou saharu včetně větráků,mrkni jak vypadá origo

post-30552-14109616816561_thumb.jpg

Odesláno

Už jsem mu poslal dotaz. Jinak tam teď nic jinýho nikdo nenabízí. Uvidíme, co napíše, ale kdyžtak počkám. Minulý léto jsem to taky neuvaril, tak letos snad taky ne. Akorát mě štve, že když zastavím, tak se ten jeden chudák spouští asi každou minutu tak na 30 sekund. Potřeboval by pomocníka než taky schori. Jinak jsem někde přečet, že někdo ten větrák zapojil taky natvrdo jako ty a taky jiskříl, ale nevím, jak to vyřešil.

Odesláno
Okolo ČB máš XY vrakáčů ne? Navíc nemusíš hledat saharu ale jenom motorek...

U Budějovic znám jen jeden Kosovo, ale tam by yl za cenu novýho, moc rád tam nejezdím.:-)

Odesláno
Okolo ČB máš XY vrakáčů ne? Navíc nemusíš hledat saharu ale jenom motorek...

Jenom motorek? Ta vrtule k němu drží jen tím jedním šroubkem? Nebo jak se to dá rozebrat?

Odesláno
zbyla,ta pomocná,ale nechal sem to u kluků na dílně a už sem tam měsíc nebyl:myslim nevim jestli tam bude,můžu tam po neděli mrknout

To by bylo super, potřebuju jen ten funkční motůrek, vrtule může bejt i olámaná:-)

Diky

Odesláno
zbyla,ta pomocná,ale nechal sem to u kluků na dílně a už sem tam měsíc nebyl:myslim nevim jestli tam bude,můžu tam po neděli mrknout

To by bylo super, potřebuju jen ten funkční motůrek, vrtule může bejt i olámaná:-)

Diky

Tak jsem sehnal funkční original za 500,- tak to můžeš stornovat, ať s tím nemáš lítání.

Pochopil jsem, že pán má ještě jednu, když rozprodává celou saharu a nabídl mi, že mi prodá vrtuli i samostatně. To jen tak, kdyby měl někdo případně taky zájem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...