Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
nie,olej je stale v norme.no dopocul som sa ze to mozu byt vstreky.ale neviem ako to zistim

no veď som to písal, že to môžu byť vstreky:)

zistíš to iba tak, že ich dáš vybrať a pôjdu na skúšku, tam sa ukáže či sú ok, alebo ko:papa

Odesláno

no prišli, vraj prepúšťali tlak nafty do prepadov viac, ako by bolo zdravé. vymenené špičky vstrekov a auto ide studené na voľnobeh ako pokazená liazka:bacha

Odesláno
jaj.tak to bol potom iba obchodny tah.len na skodu auta.tak to ich radsej necham este tak

tak to teda obchodný ťah ozaj nebol! mechanik je kamarát a riešime to už dlhšiu dobu, bohužiaľ nedarí sa. zajtra to ide k nemu zase. a ty keď to chceš nechať tak, tak nechaj je to na tebe. ja som len napísal osobnú skúsenosť:papa

Odesláno

ok, nič sa nedeje. aditívu som nalial viac než dosť, a výsledok žiadny. som po repase vstrekov a dnes som ho zaniesol znovu mechanikovi. studené to ide ešte horšie, ako predtým.:roll

Odesláno

ved prave.normalne som jazdil do 3000 a dalsia rychlost.a znova. ale skusam skusam stale ist nizsie.no poznam ludi co tak jazdia aj s dvojhmotami.ide to som prekvapeny normalne.ani sa vobec nechveje.ale to robim len pokus.no uz teraz som urobil navyse 20km.tak uvidim dalej

• O 1 měsíc později...
Odesláno
tak som bol uz aj v peugeote.chcel som aktualizaciu ecu a urobili mi iba diagnostiku,no na nic neprisli.ani mi neveria ze mam spotrebu 10L.

A duvod proc chces novou verzi??

Myslis ze pomuze na psotrebu jo??

PS: Do EDC15 uz neexistuje verze ecu.

Doporucuji vstriky.....vymena ...... kontrola .....nastaveni.

Odesláno

a preto som chcel zmenit verziu lebo v roku 2004 bol zaznam o nejakom zasahu do ecu.tak neviem ci sa neprogramovala nejaka zla alebo chip.a kvoli tomu neje ten problem so spotrebou

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...