majty Odesláno 22. březen 2011 Odesláno 22. březen 2011 a jde nejak dodelat aby svitili i budiky,klima atd ? Citovat
h4wk3y Odesláno 22. březen 2011 Odesláno 22. březen 2011 dyt to je naschval, aby prave pristrojovka nesvitila - kdyz sviti (ztlumi se) tak nic ve dne clovek nevidi... Jinak pak kdyz zapnes svetla na pacce, tak se samozrejme pristrojovka rozsviti... Citovat
Dave_k Odesláno 22. březen 2011 Odesláno 22. březen 2011 Pro upřesnění. Když máš denní, tak budíky a tlačítka nejsou podsvíceny a všechny displeje (km, radio, klima) svítí naplno. Nejdou zapnout dálková a ani mlhová světla. Po otočení páčky se rožne podsvícení a pohasnou displeje, aby v noci nepralo světlo z nich tolik do očí. Fungují dálková aj mlhová světla. Citovat
Osvi Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 Mám auto r.v. 2003 a denní svícení bylo již při koupi auta funkční, takže po nastartování se světla rozsvítí a jakmile zhasnu motor, tak zhasnou. Dočetl jsem se však, že při aktivaci přes DIA v BSI by měly svítit jen světla bez osvětlení budíků?? Mně však ve dne po nastartování svítí kompletně všechno ( budíky, klima, tlačítka na stahování oken - prostě vše ). Takže jsem za celé 3 roky ani nemusel otočit vypínačem světel. Jo a ještě jeden postřeh, přes den mi nejde na dálkové přepnout - funguje pouze světelná houkačka a jakmile se trošku setmí ( patrně zareaguje senzor okolního osvětlení ), tak poté již normálně jde přepnout na dálková světla ( samozřejmě světelná houkačka funguje v první poloze a v druhý se už přepne na dálkový ). Teď mi poraďte, jak to vlastně je v mém případě vyřešeno... Podotýkám, že výše popsané fungování je při poloze páčky - světla OFF. Díky za postřehy Citovat
Vítek1 Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 mas to pres dia. Uz mas mux u starsich verzi to kde se to davalo pres relatka tak palubka nesviti Citovat
Osvi Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 Jasně MUX mám a jen se spíš ptám na podsvícení budíků, jestli vám přes den svítí nebo neee.. Jinak mi to vyhovuje, že nemusím zapínat světla ani když se setmí a přepínání na dálkové formálně funguje... Citovat
Charlie 1 Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 Mám auto r.v. 2003 a denní svícení bylo již při koupi auta funkční, takže po nastartování se světla rozsvítí a jakmile zhasnu motor, tak zhasnou. Dočetl jsem se však, že při aktivaci přes DIA v BSI by měly svítit jen světla bez osvětlení budíků?? Mně však ve dne po nastartování svítí kompletně všechno ( budíky, klima, tlačítka na stahování oken - prostě vše ). Takže jsem za celé 3 roky ani nemusel otočit vypínačem světel. Jo a ještě jeden postřeh, přes den mi nejde na dálkové přepnout - funguje pouze světelná houkačka a jakmile se trošku setmí ( patrně zareaguje senzor okolního osvětlení ), tak poté již normálně jde přepnout na dálková světla ( samozřejmě světelná houkačka funguje v první poloze a v druhý se už přepne na dálkový ). Teď mi poraďte, jak to vlastně je v mém případě vyřešeno... Podotýkám, že výše popsané fungování je při poloze páčky - světla OFF. Díky za postřehy mám to úplně stejně u obou aut taky se vše rozsvítí,ale nemůžu přepnout na dálkový (poloha auto),na dálkový musím otočit světla na páčce do polohy dálkový+potkávací..... Citovat
Osvi Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 Já otočit páčkou nemusím, stačí mi, aby se trochu setmělo a potom už relé na dálková světla zůstane sepnuté... Takže v podstatě páčku otáčím pouze v případě, když stojím a chci z potkávacích ztlumit na obrysová světla. Citovat
Vítek1 Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 me to prepinani parkrat slo a parkrat ne tak ted uz vim cim to je, v zime me trosku blbla packa a samo si to vyplo zaplo autamaticke zapnuti se setmenim tak to bude ono Citovat
Charlie 1 Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 tak to bych musel aktivovat přes dia co přesně? Citovat
Vítek1 Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 nic jen zmacknes na chvilku tlacitko na konci packy svetel Citovat
Osvi Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 tak to bych musel aktivovat přes dia co přesně? Podle mě nemusíš nic aktivovat. Pokud máš zaktivované automatické rozsvěcení světel, tak stačí jen přidržet na páčce tlačítko AUTO a nastavit na enable (zapnout automatické rozsvěcení světel při snížené viditelnosti) a poté by Tě to mělo již fungovat jako mě. Tzn. přes den nepůjdou dálková světla zapnout, půjde jen světelná houkačka a jakmile se setmí tak to světelnej senzor pobere a půjde i přepnout na dálková světla, aniž bys musel páčkou otáčet ( zapínat světla ). Snad jsem to napsal srozumitelně. Citovat
Charlie 1 Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 můžu mačkat co chci a je to prd platný....ta hláška by se něla objevit na palubním PC že?asi to mám zakázané přes dia..... Citovat
Vítek1 Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 to nejde zakazat pres dia a mas vubec svetelnej senzor? to tlacitko musis podrzet Citovat
Osvi Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 Přesně tak, jestli máš na páčce nápis AUTO, tak bys senzor měl mít a pro aktivaci ( deaktivaci ) je nutné tlačítko přidržet cca 2-3 vteřiny. Citovat
Charlie 1 Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 ani u jednoho auta když to podržím tak to nic nedělá...:myslim,to tlačítko,mačkám v poloze 0 tedy vypnuto,podlě mě je ten šerosenzor zakázanej přes dia,proto všechno svítí pořád..... Citovat
Charlie 1 Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 tak dnes jsem jel do práce manželky sedanem a za jízdy jsem to tlačitko podržel a na PP se objevila hláška automatic lighting active a jednou to dlouze píplo,tak tam to funguje ,budíky ráno svitily a odpoledne ne...ale u mě nic..... Citovat
tomik1987 Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 no aj ja sa pripojím,mam otazku. kde sa to v diagnostike nastavuje??? mam PP2000 a som v tom začiatočnik tak aby som niečo nepokazil. ak je možné a bude mať niekto kusok času tak aj obrazovu prilohu by som bral. veľmi pekne ďakujem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.