Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny, pořídil jsem si tento týden 307 sw a bohužel po pár dnech během jízdy mi naskočilo chybové hlášení o problému s ABS a ESP a rozsvítila se mi kontrolka ESP...:(

Prosím můžete mi někdo poradit co to může být....předem díky

Odesláno

Díky za uvítání a za radu, nemám zkušenosti, je potřeba jet přímo do Peugeotu ? jak se pohybují ceny toho čidla + diagnostika??

díííík

Odesláno

Čidla jsou různá, cena cca 1200 - 1400,- Kč origo v peugeotu. Přesně ti to řeknu podle VIN. Diagnostiku ti mohu provést já, ale začnu jezdit na chalupu cca za 14 dní až 3 týdny.

Odesláno

jezdíš na chalupu někam sem na jih? určitě jsetli máš diagnostiku rád bych služeb využil.....ještě zkusím reklamaci v autobazaru..ale nevím nevím,dle mě i na ojeté auto by se měla vzthovat půl roku záruka...tak uvidím co mi řeknou.

jinak je to tady super, člověk se dozví dost věcí.

Odesláno

je to rok 2003 sw 2.0 hdi 80kw. kdyby to nevyšlo dá se s tím prozatím jezdit dokud by se neudělala ta diagnostika?

Budu mít totiž i jiné výdaje..aktuálně rozvody a vypadá to na čepy přední nápravy a výměna oleje..

Odesláno

Jezdit se s tím samozřejmě dá. Pokud ti svítí kontrolka ABS/ESP, tak je nefunkční a brzdy fungují jako klasické. Závada se také může projevovat občas.

Odesláno

Tak aspoň že tak, uvidím jestli to nezmizí samo, mezitím oslovím autobazar a potom mohl bych tě v případě neúspěchu předchozích verzí kontaktovat až budeš zde na jihu?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...