Přejít na obsah

Sejpky

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2003

Profilové informace

  • Město
    Jindřichův Hradec
  • Stát
    Česká republika

Sejpky's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Sejpky

    plastové podběhy

    super, díky za radu....koupím ty neorigo....mějte se
  2. ahoj všichni, chtěl bych se zeptat, máte někdo zkušenost s neorig. plastovými podběhy? slyšel jsem, že s tím jsou při montáži potíže ve stylu nesedí tvar, otvory atd...mám podběhy prasklý a chtěl bych měnit...original jsou asi 3x dražší než druhovýroba.
  3. Sejpky

    Uchyceni dojezdoveho kola 307

    měl jsme také problém s navijákem, vyřešil jsem vše objednáním nového..a bude klid, tento týden mi to budou montovat..
  4. Sejpky

    páčka blinkrů

    tak pokud by se s tím dalo něco dělat tak bych bal rád...
  5. Sejpky

    páčka blinkrů

    díky, tak to není zrovna pozitivní info...
  6. Ahoj všichni, mám problém s páčkou blinkrů, když odbočuji a dám blinkr bliká asi tak 2s a přestane, stači jen lehounce do něj ťuknout a zase jde...dálkové světla dělají něco podobného...zapnu je a prostě se vypnou...někdy je zase vše ok i když poslední dobou mě to zlobí více..nevíte čím by to mohlo být? díky
  7. Sejpky

    VIN

    uf to je slohové cvičení..dík
  8. Sejpky

    VIN

    zdravím všechny, prosím Vás můžete mi zjistit pár údajů dle VIN? VIN VF33HRHSB83226264 díky moc... ještě jeden, možná hloupý dotaz, je dobrý nápad měnit 307mičku 2,0HDI 79Kw 188T km r.v 03, za 407mičku 2.0 HDI 100Kw 177t km r.v. 06 ? je tam tak velký rozdíl v jízdních vlastnostech? dokáže někdo objektivně posoudit +/- vlastnosti u obou modelů?
  9. Sejpky

    ABS + ESP chybové hlášení

    OK super, zatím díky za rady ...měj se fajn.
  10. Sejpky

    ABS + ESP chybové hlášení

    Tak aspoň že tak, uvidím jestli to nezmizí samo, mezitím oslovím autobazar a potom mohl bych tě v případě neúspěchu předchozích verzí kontaktovat až budeš zde na jihu?
  11. Sejpky

    ABS + ESP chybové hlášení

    je to rok 2003 sw 2.0 hdi 80kw. kdyby to nevyšlo dá se s tím prozatím jezdit dokud by se neudělala ta diagnostika? Budu mít totiž i jiné výdaje..aktuálně rozvody a vypadá to na čepy přední nápravy a výměna oleje..
  12. Sejpky

    ABS + ESP chybové hlášení

    jezdíš na chalupu někam sem na jih? určitě jsetli máš diagnostiku rád bych služeb využil.....ještě zkusím reklamaci v autobazaru..ale nevím nevím,dle mě i na ojeté auto by se měla vzthovat půl roku záruka...tak uvidím co mi řeknou. jinak je to tady super, člověk se dozví dost věcí.
  13. Sejpky

    ABS + ESP chybové hlášení

    Díky za uvítání a za radu, nemám zkušenosti, je potřeba jet přímo do Peugeotu ? jak se pohybují ceny toho čidla + diagnostika?? díííík
  14. Zdravím všechny, pořídil jsem si tento týden 307 sw a bohužel po pár dnech během jízdy mi naskočilo chybové hlášení o problému s ABS a ESP a rozsvítila se mi kontrolka ESP... Prosím můžete mi někdo poradit co to může být....předem díky
×
×
  • Vytvořit...