Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Nazdarek,potřeboval bych od někoho poradit.Zapíná se mi ventilátor ted v zimě u 407 sw 1.6hdi.Děkuji.

Se zapíná samovolně nebo jak tomu máme rozumět?

Popiš to trochu lépe.

Odesláno

Aha, tak to jsem špatně pochopil. Občas mi to taky udělá. Je to jak píše Laďa díky neproběhnuté regeneraci FAPu.

[upravil dne 18/3/11 16:17 Sifon]

Odesláno

motor má teplotu kolem 80 a zapne se většinou když tomu víc naložim.Když zastavim a zhasnu motor tak se točí třeba ještě 10 minut.Fap jsem zrušil takže tim to bej nemůže.

Odesláno

Normální to neni.Ted jsem přijel od mechanika už tomu nemusim ani šlapat zapne se kdy chce.Teplota výfuku a motoru na diagnostice dobrá i během toho co se točí ventilátor.Ani když se zapne ventilátor tak je na diagnostice teplota dobra okolo 80.Takže čidlem to taky asi nebude.Kdysi jsem tu četl podobný problém ale žádné vyřešení.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim. Trochu oprasim vlakno. Mam skor opacny problem. Chcem sa spytat ako mozem skontrolovat vrtulu (vetrak) ci funguje. Zda sa mi ze sa nezapina. Skusil som dat aj klimu na min. (vonku 18st) anezapol sa. Motor sa nahreje niekde po 90st. Pocas jazdy na trase sa ochladzuje z 90 na cca 80 ale neviem ci to je len naporom vzduchu na chladic. Takze otazka v skratke, kedy sa ma zapnut vetrak a ko ho prip. skontrolovat. Dik. :papa

Odesláno

Klimu som mal zapnutu cca 15min a nic. Na polskom fore som cital ze vraj po odpojeni cidla teploty by sa mal rozbehnut na max rychlost. Myslite ze je to dobry napad? aj tak by som uprednostnil nejaku inu metodu. poradte ci vas este nenapada nieco. zajtra mam ist 500km domov.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...