Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

aoj, potreboval bych radu, jak vymenit antenu.. vyndal jsem z pristrojovky radio, vycuknul jsem stropni svetylko, odsrouboval, pokousle jsem se tahat vsi silou, ale kabel se nepohnul ani o milimetr... jenom jsem vydedukoval, ze povede v pravem sloupku.. nevi proto nekdo, jestli to tam jeste za neco nedrzi?

Odesláno

je to schovaná nahoře pod tapecírema vede to nad oknem dio sloupku,odcvaknečš ten umělohmotnej kryt a tam ve sloupku jsou svorky v kterých to drží ,tak z nich to musíš uvolnit a pak to jde posunovat

• O 2 měsíce později...
Odesláno

zkoušel už někdo vyměnit anténu? mám tam asi metr dlouhou, které se mi nelíbí. chtěl bych ji vyměnit za nějakou pěknou třeba 25cm dlouhou. Chci tu novou mít třeba na závit nebo jak bude řešená. tzn, že odmontuju stropní světýlko? všechny povolim a úplně odstranim původní anténu. Jak napojím kabel k nové anténě. můžu použít jakoukoliv anténu? bude ta nová - krátká anténa chytat signál stejně dobčře jako stará dlouhá? nebudu potřebovat žádnej zesilovač?

dík.

Odesláno

staci kdyz vycvaknes to svetylko, povolis matku, starou antenu vytahnes, strcis tam novou a zase zasroubujes, nacvaknes svetylko a je to :) a se silou signalu by to melo byt stejne.. jenom pokud jezdis mimo dobry signal, tak se ti oplati koupit antenu se zesilovacem... pokud jezdis prevazne jenom po meste jako ja, tak je to jedno, tam by mel byt signal dobry.. :)

Odesláno

hm. tohle puvodni uchyceni mi prave nevyhovuje. budu to muset rozebrat, abych zistil jak je velka dira v karoserii atd..

jak je možný že hodně 106tek tady na fóru vůbec nemají anténu?

[upravil dne 13/6/11 13:58 Kosta777]

• O 2 týdny později...
Odesláno

už to mám vyměněný. anténa je dlouhá asi jen 25cm a tak příjem není nic moc... pokud mám vše dobře, tak prut antény je připojen k signálu do rádia a stínění by mělo být připojené ke karoserii auta. nechápu, jak je monžné, že když šroub zevnitř auta dotahuju, tak se signál zhoršuje. musím mít šroub trochu povolený a tím pádem není anténa dostatečně uzemněná...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...