Jimmy106 Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 aoj, potreboval bych radu, jak vymenit antenu.. vyndal jsem z pristrojovky radio, vycuknul jsem stropni svetylko, odsrouboval, pokousle jsem se tahat vsi silou, ale kabel se nepohnul ani o milimetr... jenom jsem vydedukoval, ze povede v pravem sloupku.. nevi proto nekdo, jestli to tam jeste za neco nedrzi? Citovat
milda67 Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 je to schovaná nahoře pod tapecírema vede to nad oknem dio sloupku,odcvaknečš ten umělohmotnej kryt a tam ve sloupku jsou svorky v kterých to drží ,tak z nich to musíš uvolnit a pak to jde posunovat Citovat
Jimmy106 Odesláno 18. březen 2011 Autor Odesláno 18. březen 2011 jo, super.. :-) diky... :-) hned pujdu koupit novou antenu a jak se zase otepli, tak se na to hned vrhnu.. :-) Citovat
Kosta777 Odesláno 12. červen 2011 Odesláno 12. červen 2011 zkoušel už někdo vyměnit anténu? mám tam asi metr dlouhou, které se mi nelíbí. chtěl bych ji vyměnit za nějakou pěknou třeba 25cm dlouhou. Chci tu novou mít třeba na závit nebo jak bude řešená. tzn, že odmontuju stropní světýlko? všechny povolim a úplně odstranim původní anténu. Jak napojím kabel k nové anténě. můžu použít jakoukoliv anténu? bude ta nová - krátká anténa chytat signál stejně dobčře jako stará dlouhá? nebudu potřebovat žádnej zesilovač? dík. Citovat
Jimmy106 Odesláno 12. červen 2011 Autor Odesláno 12. červen 2011 staci kdyz vycvaknes to svetylko, povolis matku, starou antenu vytahnes, strcis tam novou a zase zasroubujes, nacvaknes svetylko a je to a se silou signalu by to melo byt stejne.. jenom pokud jezdis mimo dobry signal, tak se ti oplati koupit antenu se zesilovacem... pokud jezdis prevazne jenom po meste jako ja, tak je to jedno, tam by mel byt signal dobry.. Citovat
Kosta777 Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 mohu tedy koupit např tuto anténu: http://www.auto-doplnky.com/eshop/elektro/anteny-antenni-pruty/antenni-pruty/hlinikovy-antenni-prut-teleskopicky-adc42316.html je dělaná na závit. takže bude mít u sebe nějaké příslušenství aby tam šla nebo budu muset nějak upravit střecha abych mohl anténu přišroubovat? Citovat
Jimmy106 Odesláno 13. červen 2011 Autor Odesláno 13. červen 2011 tak to nevim jestli by tam sla.. ale mel bys koupit nejakou, ktera bude mit stejne uchyceni.. ale jinak samozrejme ze jde vsechno, kdyz se chce.. Citovat
Kosta777 Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 hm. tohle puvodni uchyceni mi prave nevyhovuje. budu to muset rozebrat, abych zistil jak je velka dira v karoserii atd.. jak je možný že hodně 106tek tady na fóru vůbec nemají anténu? [upravil dne 13/6/11 13:58 Kosta777] Citovat
Jimmy106 Odesláno 13. červen 2011 Autor Odesláno 13. červen 2011 no nemaji protoze ji asi vytahli, tmelem diru zatmelit, pak nahore prebrousit a prestriknout Citovat
Kosta777 Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 takže všichni jezdí bez rádia nebo co? :-D Citovat
Jimmy106 Odesláno 13. červen 2011 Autor Odesláno 13. červen 2011 nebo poslouchaji hudbu na CD/USB/Flash... jako ja Citovat
1bugsy1 Odesláno 22. červen 2011 Odesláno 22. červen 2011 Je tam do střech pětka, nebo šestka díra. Citovat
Kosta777 Odesláno 24. červen 2011 Odesláno 24. červen 2011 už to mám vyměněný. anténa je dlouhá asi jen 25cm a tak příjem není nic moc... pokud mám vše dobře, tak prut antény je připojen k signálu do rádia a stínění by mělo být připojené ke karoserii auta. nechápu, jak je monžné, že když šroub zevnitř auta dotahuju, tak se signál zhoršuje. musím mít šroub trochu povolený a tím pádem není anténa dostatečně uzemněná... Citovat
Jimmy106 Odesláno 24. červen 2011 Autor Odesláno 24. červen 2011 Tak to je zvlastni... tak si dej pozor aby ti pres antenu netekla dovnitr voda, tim ze to mas malo utazeny tim vznika netesnost... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.