Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak kto ma chut na slaninu/oškvarky alebo dobry mastny chleba s cibulou tak moze zajtra prist :)

straki ja som ten blesk co tak bleskovo odpisuje na maili. indicia subaru forester :aut

chcem tvoje skusenosti aby si sa namne vyblaznil... myslim moju 407mu :D

[upravil dne 18/3/11 22:00 Marcel00]

post-31067-14109616175681_thumb.jpg

Odesláno

:xvulJuch juch.

Spesl pozadavky na ktere si musim udelat cas a dat vedet.

Tak slaninu mi muzes dat zatim do ledu na chvili.

Pojedu dalsi tyden.....:xvul

A uz opravdu dost.

Pockame na fifika:aut

Odesláno

Tak chlapi potvrdené....dnes som po tom čistení TEC-om vstrekov jazdil, a keď ste TECoskeptici aj ja som bol.....musím priznať a s radosťou, že skutočne pomohol, otáčky voľnobehu klesli z 800 na 750, to klepanie, kvôli ktorému mi chceli meniť čerpadlo z vačkou zmizlo, motor si pradie, pekne pravidelne ťahá, no proste ho nepoznávam, a to ešte keď bude čas, tak použijem TEC na preplach oleja....Strakimu....rád by som keby si došiel, však som Ti písal čo všetko by som chcel čeknúť, cenu by si povedal Ty. Ešte mi tam niečo zdola štrkoce, dávam že to bude na 33 percent zotrvák, 33 percent nejaký uvoľnený plech a 33 percent lopatky turba....zvoní to aj keď pustím plyn...tzn že to už vstrekmi nebude.....okrem iného, chcel som aj palubovku už rozobrať, lebo pri rozbehu a zaťaženom motore okolo 1500 rpm mi pod tým sitkom na palube hore v strede čosi drnčalo, už ani to nedrnčí, motor už nemá také rezonancie......proste neveril by som, ale musím uznať, že ten TEC pomohol...chvalabohu....začínam si obnovovať vzťah k HDi...vrele odporúčam...samo že pokiaľ má niekdo vstreky v poriadku, tak sa nezmení nič-elektromobil tichý z toho nebude, ale tí, čo ich majú zanesené tak rozdiel pocítia, asi si objednám ešte jeden a tú procedúru zopakujem :mrk:papa:papa

Odesláno

Dosť blbo, až dnes som si uvedomil, že som to mohol urobiť šikovnejšie...proste som odpojil hadičku od filtra ktorá ide k čerpadlu a ponoril som ju do zaváraninovej fľaše, kde som TEC vylial, a tu bol problém, hadička bola ztuhnutá a aj sa mi zalomila, chvalabohu nepraskla, ďalej som odpojil hadičku, čo ide späť do nádrže, nadpojil som na ňu ďalšiu hadičku, ktorú som tiež nasmeroval do tej sedmičky s TECom...proste okruh no a syn naštartoval, a držal som hadičky vo fľaši ako hluchý dvere.....lepšia metóda....vypustiť palivový filter, naliat tam TEc a hadičku zo spetnej vetvy nasunúť do vstupu filtra :papa

Odesláno
Dosť blbo, až dnes som si uvedomil, že som to mohol urobiť šikovnejšie...proste som odpojil hadičku od filtra ktorá ide k čerpadlu a ponoril som ju do zaváraninovej fľaše, kde som TEC vylial, a tu bol problém, hadička bola ztuhnutá a aj sa mi zalomila, chvalabohu nepraskla, ďalej som odpojil hadičku, čo ide späť do nádrže, nadpojil som na ňu ďalšiu hadičku, ktorú som tiež nasmeroval do tej sedmičky s TECom...proste okruh no a syn naštartoval, a držal som hadičky vo fľaši ako hluchý dvere.....lepšia metóda....vypustiť palivový filter, naliat tam TEc a hadičku zo spetnej vetvy nasunúť do vstupu filtra :papa

menil si potom aj filter ?

Odesláno
Tak chlapi potvrdené....dnes som po tom čistení TEC-om vstrekov...

...asi si objednám ešte jeden a tú procedúru zopakujem :mrk:papa:papa

vidis a to si chcel hydrostely robit ku ktorym sa ten tec ani nedostal... TEC ti dokonca vyriesil aj drncanie v palubovke :)

tak vela stastia a hodne spokojnych kilometrov bez chrapotu a neduhov :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...