DAVID Odesláno 17. březen 2011 Odesláno 17. březen 2011 Ahoj , potřeboval bych poradit jak na výměnu hlavy řadící páky, četl jsem tu, že se musí za ni pořádně zabrat, ale pak potrhám samotnou kůži, ne? nebo se dá nějak jednoduše vyndat kůže zespoda jak je kolem deska s imitaci dřeva? nebo musím vyndat kompletně celý středový panel? prosím o radu... díky moc předem:) Citovat
Guest StibTo Odesláno 17. březen 2011 Odesláno 17. březen 2011 Pripojuji se taky me to asi ceka u me 306 a zde jsem se v podstate docetl ze se za hlavici musi trhnout (ale pozor na stropnici ) kroutit ne, pak by clovek zlamal nejaky plast uvnitr. Je to tak ? Citovat
mmartinkovic Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 Uz to tu bolo pisane, ale pozrite sa do service boxu a uvidite ake je drazkovanie. tak vela stastia. Citovat
GooFy Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 kolem tý kůže je taková plastový obroučka ze předu jde nadzvednout šroubovákem a vyndat pak už je tak kůže volná. a tu hlavici skus otočit dokola a měla by povolit myslím pakuž půjde vytáhnout ven. Teď sem to splet, myslel jsem že je to jako u 406. musíš oddělat tu imitaci dřeva opatrně šroubovákem aby neprskla pak to už pujde [upravil dne 18/3/11 17:37 GooFy] Citovat
Kdo Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 Teď sem to splet, myslel jsem že je to jako u 406. musíš oddělat tu imitaci dřeva opatrně šroubovákem aby neprskla pak to už pujde Nepůjde. Pod tou destičkou s imitací je ještě jedna-plastová, která drží spínače oken. Vepředu jsou zobáčky na šroubky, vzadu jazýčky, které zapadnou do výřezů ve středovém panelu. Vepředu před touto destičkou (pod popelníkem) je buď takový \"kaslík\" na drobnosti, nebo zásobník na čtyři kazety (to mám já). Je potřeba zásobník, ev. kaslíček trochu posunout dopředu, protože ty jazýčky na šroubky jsou pod spodní hranou toho zásobníku. Po vyšroubování stačí vepředu nadzvednout a vzadu vysunout směrem dopředu a celá deska je volná. Na ní je ta kůže zespodu připevněná a bez sundání hlavice řazení ta kůže s deskou nepůjde vyndat ze šaltpáky. Citovat
DAVID Odesláno 24. březen 2011 Autor Odesláno 24. březen 2011 jedná se o tuto desku v imitaci dřeva, nikde žadný šroubek nevidím Citovat
DAVID Odesláno 24. březen 2011 Autor Odesláno 24. březen 2011 koukal jsem i do Service Boxu a tam jsou desky č.6 a č.4 bez jediného šroubku při pokusu to vyháknout šroubovákem jsem málem poníčil č.1 :bojim tak nevím jak na to, prosím o radu Citovat
DAVID Odesláno 24. březen 2011 Autor Odesláno 24. březen 2011 a výměna konce řadící páky bez vyháknutí č.8 z č.9 bude mít za následek zníčení č.8 :myslim Citovat
DAVID Odesláno 24. březen 2011 Autor Odesláno 24. březen 2011 vypadá to jednoduše, ale vůbec nevím jak na to Citovat
Kdo Odesláno 26. březen 2011 Odesláno 26. březen 2011 Podle těch spínačů na fotce se jedná o nový model, který to má nejspíš jinak řešené, protože i tvar té \"dřevěné\" desky je jiný. Moje má přední hranu v podstatě stejně daleko od kůže řadičky, jako tady vzadu a hrana je kolmá ke směru jízdy, takže to je obdelník a ne lichoběžník. Já popisoval starý, kde to je, jak jsem psal. BTW: který máš rok? [upravil dne 26/3/11 19:19 Kdo] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.