Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj , potřeboval bych poradit jak na výměnu hlavy řadící páky, četl jsem tu, že se musí za ni pořádně zabrat, ale pak potrhám samotnou kůži, ne? nebo se dá nějak jednoduše vyndat kůže zespoda jak je kolem deska s imitaci dřeva? nebo musím vyndat kompletně celý středový panel? prosím o radu... díky moc předem:)

Odesláno

Pripojuji se taky me to asi ceka u me 306 a zde jsem se v podstate docetl ze se za hlavici musi trhnout (ale pozor na stropnici :) ) kroutit ne, pak by clovek zlamal nejaky plast uvnitr. Je to tak ?

Odesláno

kolem tý kůže je taková plastový obroučka ze předu jde nadzvednout šroubovákem a vyndat pak už je tak kůže volná. a tu hlavici skus otočit dokola a měla by povolit myslím pakuž půjde vytáhnout ven.

Teď sem to splet, myslel jsem že je to jako u 406. musíš oddělat tu imitaci dřeva opatrně šroubovákem aby neprskla pak to už pujde

[upravil dne 18/3/11 17:37 GooFy]

Odesláno

Teď sem to splet, myslel jsem že je to jako u 406. musíš oddělat tu imitaci dřeva opatrně šroubovákem aby neprskla pak to už pujde

Nepůjde. Pod tou destičkou s imitací je ještě jedna-plastová, která drží spínače oken. Vepředu jsou zobáčky na šroubky, vzadu jazýčky, které zapadnou do výřezů ve středovém panelu. Vepředu před touto destičkou (pod popelníkem) je buď takový \"kaslík\" na drobnosti, nebo zásobník na čtyři kazety (to mám já). Je potřeba zásobník, ev. kaslíček trochu posunout dopředu, protože ty jazýčky na šroubky jsou pod spodní hranou toho zásobníku. Po vyšroubování stačí vepředu nadzvednout a vzadu vysunout směrem dopředu a celá deska je volná. Na ní je ta kůže zespodu připevněná a bez sundání hlavice řazení ta kůže s deskou nepůjde vyndat ze šaltpáky.

Odesláno

koukal jsem i do Service Boxu a tam jsou desky č.6 a č.4 bez jediného šroubku :roll při pokusu to vyháknout šroubovákem jsem málem poníčil č.1 :bojim :bojim tak nevím jak na to, prosím o radu

post-8833-14109616276866_thumb.jpg

Odesláno

Podle těch spínačů na fotce se jedná o nový model, který to má nejspíš jinak řešené, protože i tvar té \"dřevěné\" desky je jiný. Moje má přední hranu v podstatě stejně daleko od kůže řadičky, jako tady vzadu a hrana je kolmá ke směru jízdy, takže to je obdelník a ne lichoběžník. Já popisoval starý, kde to je, jak jsem psal. BTW: který máš rok?

[upravil dne 26/3/11 19:19 Kdo]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...