Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím začínám mít asi tento problémek,ted neim esli to je i za studena to myslím že ne,když to je ohřátý,jako že přijedu třeba na pul hodky odejdu a zse chci nastarovat tak to chvíli točí než to chytne...palivák je měněnej i žhaváky:( mám tam pul nádrže,tak neim co by to mohlo být,moc ten motor ještě neznám...:(

Odesláno

A co stav a kapacita baterky? Já řešil u 605 pořád, že se baterka po čase vybila, sváděl jsem to na krátké trasy a chod Bendixu zároveň se žhavením a nakonec jsem rozebral bateriové svorky, ty dal nové, očistil měď ve vodičích ve svorkách (i kostřící body), koupil Vartu Silver dynamik, která dává při 77AH až 780 A a teď to může auto při startování převrhnout. A světe div se, auto chytá na brnk, bez prodlužujícího a zpomalujícího se točení startérem )a za kratšího žhavení). Zkus někdy po jízdě sáhnout na svorky na baterce, nebo po nastarování, nejsou-li horké, pak je tam přechoďák a chce to vyčistit. Já to měl a teď jsou studené a vše jde, kam má.

[upravil dne 16/3/11 20:03 Kdo]

Odesláno

Cus jelikoz mam to TD jak ty tak jedna vec... Moje auto za studena a to i pri tech -20 kdyz byl studenej motor chytlo na cvrknuti, samozrejme po nazhaveni. JInak za tepla mi to taky toci delsi dobu, snazil sem se to nejak resit ale dela mi to porad, zvyknul sem si na to a neresim to.... Jinak za tepla to toci tak ty 3 sekundy a chytne ...

Odesláno

to sice ne,jen se mi to zdálo že mi to zbytečně dlouho točí než chytne,baterka je tam 70tka,zkusím mrknout na ty kontakty...asi blbost že by sen to mohlo odvíjet kuli tomu ze mi teplota motoru neprekročí 70?:bojim to bude asi v termostatu co?

Odesláno

jj otočím klíčkem a rozsvítí se žhavení...počkám až zhasne a nastartuju...jeste me napadla jedna vec,nafoukal sem balonek do tvrda a pak sem si pro neco šel a zkusil sem esli ten balonek bude porad tvrdej a pumpoval sem zase dokud nebyl tvrdej,ale neim kde by mi padala nafta..

Odesláno

Můžu tě uklidnit kamaráde. Já při -20 st.C. nastartuju na cvrnknutí,ale třeba po jízdě Chomutov - Ostrava,kterou jezdím v kuse ( cca 500 km ),následném \"chcípnutí\" a znovu nastatování to točí déle,než když jsem to nastartoval studený....Nezapomeň,že ti v garáži stojí \"kus Francie\" :)

Odesláno

Aha mno presne mi to taky za strudena chytne hned a pak tohle mno,a taky se ti ohřívá motor na 70 nebo 90?když sem stal treba dnes v kolone tak mi to stouplo na 80 a pak když sem byl za městem tak zase 70,to nebude dělat čidlo co?asi termostat co?

Odesláno
Aha mno presne mi to taky za strudena chytne hned a pak tohle mno,a taky se ti ohřívá motor na 70 nebo 90?když sem stal treba dnes v kolone tak mi to stouplo na 80 a pak když sem byl za městem tak zase 70,to nebude dělat čidlo co?asi termostat co?

Teplotu mam uplne stejne....

Odesláno
a nevadí ti to?

jako že to není ohřáty?

Hele nerikej mi ze se ten motor neohreje treba po 100 km kdyz jedu do prace.... Nejak to neresim, a korv lete, stary TD sou prave haklivy na teplotu motoru takze sem radsi kdyz ji mam takhle nizko

Odesláno
a nevadí ti to?

jako že to není ohřáty?

Hele nerikej mi ze se ten motor neohreje treba po 100 km kdyz jedu do prace.... Nejak to neresim, a korv lete, stary TD sou prave haklivy na teplotu motoru takze sem radsi kdyz ji mam takhle nizko

proc sou haklive??muze se neco ods.at?v lete v kolone mi to de klidne pres 100(malokdy ale de).a proc zrovna TD a hdi to snese??? sorry za :xvul
Odesláno

Inač aj moja 406-ka točí z teplím motorom aj 5s,ale to nerieším,lebo mi bude z nej zle!!!Ináč ja mám 2,1TD.

[upravil dne 18/3/11 07:31 zolco]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...