Saviero Odesláno 16. březen 2011 Odesláno 16. březen 2011 napadá Vás proč přestalo pracovat tlačítko otvírání kufru? Dálkou normálně jde, měl jsem sundané čalounění, ale nic zásadního jsem nenašel. PS: nemáte někdy pocit, že když na tom autě vyřešíte jednu věc, můžete si být jistí, že přestane chodit jiná? Citovat
Budhas Odesláno 16. březen 2011 Odesláno 16. březen 2011 Mluvíš mi z duše. Ohledně tlačítka, tak už se to tady někde řešilo...šlo o přelomenej drát... Citovat
Saviero Odesláno 16. březen 2011 Autor Odesláno 16. březen 2011 A\'t dělám co dělám nemůžu to téma najít. Citovat
Budhas Odesláno 16. březen 2011 Odesláno 16. březen 2011 Myslím, že nešlo speciálně o téma k tomuhle, ale někde jsem to už četl...taky hledám, abych ti dal odkaz, ale nemůžu to najít... Citovat
P607Olda Odesláno 16. březen 2011 Odesláno 16. březen 2011 I jinde, hledej P607Olda, pájení, pánt, kufr, atd. Anebo tam prostě vlez a spájej ty dráty. Citovat
cyril1605 Odesláno 21. březen 2011 Odesláno 21. březen 2011 No mne sa o už tiež pokazilo a zrovna na dovolenke a to nešlo ani diaľkové, tak som vliezol cez zadné sedačky do kufra a do dierky som ostrým skrutkovačom otvoril zámok.No bolo to v tom tlačitku celé skorodované, ale už to funguje máš to jednoduchšie že ti ide aspoň diaľkové... Citovat
HakTac Odesláno 22. březen 2011 Odesláno 22. březen 2011 Já měl v tlačítku nečistoty, hlavně sůl po zimním ježdění. Pomohlo vyčištění a tlačítko funguje dál. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.